Megan Fox csak egy kávét akart inni a helyi kávézóban, amikor egy rajongója odalépett hozzá. Ezzel nem is lett volna gond, ha nincs ott a féltékeny barátnő.
A teljes cikkhez kattints ide!
Porig alázták Megan Foxot!
2010. május 18. 17:04
2010. május 18. 17:07
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Mármint hogy? Mint a féltékeny liba vagy mint Megan?
Egyébként szerintem ez nem akkora alázás... aszittem durvábbat mondtak neki...én egyszerűen kiröhögném, ha nem lenne igaz. De akkor ezek szerint Megan feküdt már kés alá?
Egyébként szerintem ez nem akkora alázás... aszittem durvábbat mondtak neki...én egyszerűen kiröhögném, ha nem lenne igaz. De akkor ezek szerint Megan feküdt már kés alá?
2010. május 18. 17:10
Azért Megan tett valamit le az asztalra, ne az beszéljen már aki egy senki-.- vagyis Megan helyébe azért nem hagytam volna szó nélkül!
2010. május 18. 17:11
|
|
BeWhisper |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 698 Csatolások: 0 Azonosító: 126435 offline
|
Ja Megan már plasztikázott..viszont én ha elkezdi nekem mondani a féltékeny liba ezt én biztos h a pofájába röhögnék .. vagy visszaszólnék bunkón..nem mintha megant szeretnén
2010. május 18. 17:12
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
Én is biztos féltékeny lettem volna ha a pasim a világ egyik legjobb nőjének kezd el rajongva "áradozni". Bár lehet, hogy én jobban odalettem volna a találkozástól mint ő, hihi
Azért mégiscsak Meganról van szó.
Szerintem jól tette, hogy szó nélkül hagyta. Így is cikkeznek róla a bulvárlapok, minek még rátenni egy lapáttal. Úgyis ő lett volna a hibás ha visszaszól... jött volna a főcím: Megan utálja a rajongóit / Megan megalázta egy rajongóját / Megan túl jónak hiszi magát ... stb.
Szerintem jól tette, hogy szó nélkül hagyta. Így is cikkeznek róla a bulvárlapok, minek még rátenni egy lapáttal. Úgyis ő lett volna a hibás ha visszaszól... jött volna a főcím: Megan utálja a rajongóit / Megan megalázta egy rajongóját / Megan túl jónak hiszi magát ... stb.
2010. május 18. 17:33
|
|
nozso13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.30. Hozzászólás: 7208 Csatolások: 72041 Azonosító: 47795 offline
|
Idézet (Csinibaba @ 2010.05.18. 17:10)
Azért Megan tett valamit le az asztalra, ne az beszéljen már aki egy senki-.- vagyis Megan helyébe azért nem hagytam volna szó nélkül!
Ja, kirakta a melleit a transzformerszben meg a bedbojzban. Hm...mindjárt leborulok.
2010. május 18. 17:47
Szerintem Megan tökéletesen kezelte a helyzetet,így kell csinálni..de én nem is értem hogy az a lány miket gondolt..hogy megannak pont az ő pasija kell?nem hiszem.
2010. május 18. 17:51
|
BunnyGirlUltraviolence |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.26. Hozzászólás: 2262 Csatolások: 850 Azonosító: 115648 offline
|
az a csaj csöppet szánalmas volt, mert nem hinném ,hogy Megan tehet arról ,hogy más nők pasijai oda vannak érte.. amúgy meg a csávó volt tapintatlan a nőjével szemben ,hogy pont ő előtte "udvarolt" egy másik nőnek
Megan jól reagálta le
okos enged szamár szenved alapon nem szólt vissza gratula neki
okos enged szamár szenved alapon nem szólt vissza gratula neki
2010. május 18. 18:01
|
|
kiscsillag1987visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.02.25. Hozzászólás: 162 Csatolások: 655 Azonosító: 53276 offline
|
Hát nem tudom..a szája meg a melle is igazi szerintem... legalábbis ha nekem ilyen mellett csinálna egy plasztikai sebész akkor visszamennék reklamálni az biztos. 
http://starity.hu/forum/csatolas/2345532/
http://starity.hu/forum/csatolas/2345532/
2010. május 18. 18:33
ha az én pasim egy ilyen híres nővel beszélgetne, nem lennék irigy csak egy kicsit
, de azért nem szólnék be a csajnak.
2010. május 18. 19:13
|
|
Bárányos lány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.26. Hozzászólás: 596 Csatolások: 873 Azonosító: 37752 offline
|
Egyetértek, Megan volt az egyetlen, aki normálisan viselkedett.
2010. május 18. 20:06
|
|
kiscsillag1987visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.02.25. Hozzászólás: 162 Csatolások: 655 Azonosító: 53276 offline
|
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: