Heidi Montag kihívta a rendőrséget édesanyjára, mert nem akart beszélni vele.
A teljes cikkhez kattints ide!
Heidi Montag rendőrt hívott édesanyjára
2010. május 16. 18:26
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
Idézet (Rap4ever8 @ 2010.05.16. 18:24)
Szerintem már nagyon gáz, amit ez a csaj csinál. Igazán elkezdhetne gondolkozni.
Pont most volt a The Hills a tévében, és ott is balhézott az anyjával. Végülis megértem, hogy ilyen a lányával szemben, amikor Heidi ekkora plasztikbics lett!
2010. május 16. 18:39
|
.Fan.ni.^^butterscotch. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.21. Hozzászólás: 1038 Csatolások: 938 Azonosító: 90885 offline
|
Ez a nő tényleg nem normális!!
2010. május 16. 19:06
Ez a csaj egyszerűen szánalmas...ha az anyja nem lenne most nem hiszem hogy itt tartana..vagy hogy egyáltalán élne.Sokat köszönhet neki. Aki a saját anyjával is így bánik,az már nem normális,ezt tudom mondani.
2010. május 16. 19:35
|
|
kiskutyaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.04. Hozzászólás: 323 Csatolások: 864 Azonosító: 111495 offline
|
Igazából ez elég fura már, és szánalmas, mivel Heidinek az anyja elvileg élőben támogatta a lányát a műtétekben és a The Hillsben meg úgy viselkedett ahogyan a cikkben is le van írva, hogy próbálta Heidi-t kicsit normálisabb irányba terelni,mert ami most van az nagyon gáz.Ezért nem tudom mi az igaz, hogy támogatta-e vagy nem..Persze az abszolút nem lenne normális ha támogatta volna,de én azt hallottam.
2010. május 16. 20:42
Ezt a világot kreáljuk magunknak. Ha nem lenne igény ilyen és hasonló igénytelen valóságshowkra és szereplőikre akkor nem gyártanák.
2010. május 16. 21:07
|
|
Hirovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.10. Hozzászólás: 403 Csatolások: 40 Azonosító: 49037 offline
|
Nos Itt a hangsúly azon van, hogy -NAGYKORÚ-
Innentől kezdve azt csinál magával, és úgy éli az életét ahogy ő akarja.
Az hogy a muter esetleg még mindig úgy kezeli mintha a tini lánya lenne (esetleg, nem tudunk semmit biztosan) az egy másik dolog.
A harmadik meg ha olyan ostoba hogy ilyen fiatalon rommá szabatja magát, hát tegye majd úgy fog kinézni mint ezek a rémségek!!!
http://www.keptelenseg.hu/keptelenseg/plasztikai-sebeszet-remek-muvei-27120
Innentől kezdve azt csinál magával, és úgy éli az életét ahogy ő akarja.
Az hogy a muter esetleg még mindig úgy kezeli mintha a tini lánya lenne (esetleg, nem tudunk semmit biztosan) az egy másik dolog.
A harmadik meg ha olyan ostoba hogy ilyen fiatalon rommá szabatja magát, hát tegye majd úgy fog kinézni mint ezek a rémségek!!!
http://www.keptelenseg.hu/keptelenseg/plasztikai-sebeszet-remek-muvei-27120
2010. május 17. 12:11
|
|
Vy98fuckup. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.27. Hozzászólás: 726 Csatolások: 1112 Azonosító: 125911 offline
|
Az lehet,hogy nagykorú,de azért annyit megtehetett volna,hogy normál ember módjára vagy meghallgatja az anyját vagy kedvesen küldi el és nem kell cirkuszt csinálnia.űszerintem agyműtét kell neki és egy nagy illemkönyv.Én soha nem tennék ilyet,mivel ő híres példát kéne mutatnia másoknak.De ez az Én vélemlnyem,így gondolom.
2010. május 17. 13:39
|
|
TeenLady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 830 Csatolások: 1403 Azonosító: 123727 offline
|
ez tényleg szégyen ennek a hü...lye kur...vának szépészeti beavatkozást kellett volna magán végeztetni hanem agy műtétet mert nem csak hajilag szőke hanem agyilag is. Artesz egyet értek veled. az ilyet már rég el kellett volna vitetni egy elmegyógyintézetbe. fúúúj de utálom heidi-t ezen csak keresztül kéne gázolni. már elnézést... pocsék egy perszóna.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: