Madonna nem kér Lady GaGából
2010. május 16. 14:57
|
|
kiskutyaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.04. Hozzászólás: 323 Csatolások: 864 Azonosító: 111495 offline
|
Szerintem kijelenteni azt hogy Gaga marad nem lehet, és azt meg pláne nem hogy Madonna eltűnik.Madonna igazán meghatározó alak lett a zenében, a popban, míg Lady Gaga alig pár éve van középpontban.Szerintem mindig is meghatározó személy lesz Madonna még ha lesznek is új előadók akik nagyot aratnak, de én például személy szerint már unom Lady Gaga-t...A zenéit meghallgatom mert alapjában kedvelem a zenéit de maga az ember számomra közömbös.
2010. május 16. 16:23
Madonna már volt a csúcson, rengeteg sikere volt, öreg már ő ehhez, felfoghatná. Sok szép emlékkel menjen nyugdíjba, túlhajtja magát így is. Adja át a helyet az új generációnak. És szeretem Gaga-t meg Madonnát is, de úgy gondolom Madonnát soha senki nem fogja lelökni a trónjáról.
2010. május 16. 18:05
|
Missy Elliottúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.22. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 41822 offline
|
gaga biztos nem fogja Madonna rajongóit elvenni... maga a feltételezés is szánalmas...
2010. május 16. 18:34
|
|
Lucy-chanяuleя oƒ αѕgαrd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.06. Hozzászólás: 2362 Csatolások: 159 Azonosító: 104204 offline
|
CanDee Sweet-tel értek egyet, Madonna tényleg észrevehetné, hogy már nem fiatal. Részemről én még örülök is, hogy nem lesz közös klip. Valahogy nem tudnám őket elképzelni közösen. GaGa pedig tuti nem veszi el a rajongókat, mert ég és föld a két nő, szóval aki eddig Madonna stílusát szerette nem fog hipp-hopp Lady GaGara váltani.
2010. május 16. 18:55
GaGának is meg van a saját rajongó tábora és Madonnának is.
igaza van CanDee Sweet-nek. épp itt az ideje, hogy felfogja megöregedett!
igaza van CanDee Sweet-nek. épp itt az ideje, hogy felfogja megöregedett!
2010. május 17. 19:52
|
|
Trinityúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.13. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 127018 offline
|
Madonna egy élő legenda, aki 83-ban(!!!) adta ki első albumát, és azóta sikere töretlen. Csodálatraméltó,h még mindig halad a korral, (duó Justin Timberlake-el,Britney Spears-el)és még mindig tud újat alkotni! Én Michael jackson-hoz hasonlítanám. Lady Gagával egy lapon nem lehet említeni!!!!!!!!
2010. május 18. 19:47
|
|
cappy007 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.26. Hozzászólás: 884 Csatolások: 0 Azonosító: 125876 offline
|
Biztos irigyli,hogy ő már nem a fénypont,és,hogy most jelenleg Gaga az.Madonna már eléggé kiöregedett,és így érthető,hogy nem ő,hanem egy nála fiatalabb és(sztem)tehetségesebb énekesnő foglalja az 1.helyeket a zenei listákon!
2010. május 18. 19:55
Madonna nagyon tehetséges ezt tudjuk de kezd kiöregedni a szakmából és talán Gaga fogja helyette folytatni
De ezt majd csak később tudjuk meg
2010. május 19. 22:02
|
|
AMayaÁtérző *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.17. Hozzászólás: 2108 Csatolások: 755 Azonosító: 43838 offline
|
Nem lehet Lady Gaga a következő Madonna mert nem Madonna a neve. De majd 15 év múlva kiderül hogy átveszi e a popkirálynői trónt Lady GaGa néven.Nagyon sok mindent kell még megmutatnia.Zenében értem,mert már szinte mindent megmutatott másként.Amúgy szeretem a számait(felhangosítom a rádiót néha) de nem venném meg az egész albumot.
2010. május 21. 19:25
|
|
JJulcsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.01. Hozzászólás: 158 Csatolások: 0 Azonosító: 94679 offline
|
Madonna nagy tehetséges, de szerintem 10 éven belül biztos, hogy el fog tűnni a rivaldafényből! Ahogy sztem Britney is, és helyet kap A CSÚCSON Lady GaGa, Miley Cyrus, Cheryl Cole és még sok más új és tehetséges énekesnő!!!! Szerintem a popkirálynő Madonnának hamarosan búcsút inthetünk!!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: