Eddig egyetlen tévéműsorban szerepeltek mindketten, de előreláthatólag az volt az utolsó duettjük is.
A teljes cikkhez kattints ide!
Madonna nem kér Lady GaGából
2010. május 16. 11:10
2010. május 16. 11:12
Ez csak évek múlva fog kiderülni,addig nem igazán lehet erre bármit is mondani.
2010. május 16. 11:17
Személy szerint egyiküket sem szeretem... de Madonnának megvan a kellő zenei háttere ahhoz, hogy felülmúlja Gagát.
2010. május 16. 11:24
|
izabella-rozsikahpuszikahúj tag |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.02.24. Hozzászólás: 51 Csatolások: 0 Azonosító: 121071 offline
|
hát én csak annyit tok hogy Madonna addig nem áll le még oan népszerű nem lesz mint Isten,és persze ez lehetetlen.Persze én nem féltem Madonnát,de ha választanom kéne én Madonnát választom
2010. május 16. 11:28
|
|
DzsinusHvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.31. Hozzászólás: 204 Csatolások: 0 Azonosító: 118981 offline
|
ki tuggya melyikük a jobb.nekem mind2 olyan átlagos.lesz ami lesz.de én Gagát azért nem szeretem mert akikkel eddig együtt dolgozott (énekesnőkkel) mindet "elkurvásítja".már bocsi
2010. május 16. 12:28
Én egyikből sem kérek, de LG jövője kétséges, hiába van akkora hype körülötte. Még egy lassú balladát sem hallottam tőle, így meg könnyű beskatulyázódni, hogy csak gyors dalokat csinál, Madonna legalább sok műfajt kipróbált...
2010. május 16. 12:38
|
|
orion.annavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.05. Hozzászólás: 148 Csatolások: 0 Azonosító: 60019 offline
|
Én mind2t bírom. Madonna már nagyon sok mindent letett az asztalra, és nagyon régóta van a zenei iparban, ergó nagyon masszív rajongó tábora van.
Lady Gagának pedig ugyanolyan sikereket kívánok, mint amik Madonnának már meg voltak. Remélem nem fog eltűnni a süllyesztőben.
inspiredboy: Elton Johnnal adta elő a Speechless c. balladáját az egyik zenei díjátadón.
Lady Gagának pedig ugyanolyan sikereket kívánok, mint amik Madonnának már meg voltak. Remélem nem fog eltűnni a süllyesztőben.
inspiredboy: Elton Johnnal adta elő a Speechless c. balladáját az egyik zenei díjátadón.
2010. május 16. 12:39
Madonna visszaszerzi a rajongóit.Ebben biztos vagyok...
2010. május 16. 13:06
Én Lady Gagát sokkal jobban szeretem és tuti,előbb vagy utóbb Gagának lesz több rajongója és teljesen egyet értek oliveer01-el.
2010. május 16. 13:22
|
|
Nesquik |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.15. Hozzászólás: 576 Csatolások: 10896 Azonosító: 66298 offline
|
Nukke18 Madonna egyáltalán nem járt le! kimondottan rohadt jó hangjuk egyiküknek sincsen, de mindketten nagyon jól meg lettek csinálva. annyi a különbség, hogy Gaga inkább a botrányaira meg a különc ruháira alapoz. De amúgy gondold csak el hány korszak alkotó Madonna dal van régebbről meg még talán mostanról is. Lehet hogy a legtöbb tini Gaga-t modja, de szerintem inkább Madonna
2010. május 16. 13:51
|
|
delena3cuidado con el ángel♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.03. Hozzászólás: 1385 Csatolások: 372 Azonosító: 124110 offline
|
madonna eddig királynő volt, de tényleg... legalább már 20 éve! de ő is elkezdett öregedni, és ma már lady gaga az új királynő! nyugi, 20 év múlva már ő is lejárt lesz, szal... madge integessen csak xD
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: