[FORDÍTÁS: tokiohotelgallery.gportal.hu]
Tom Kaulitz
" Szeretem a rocksztár élet túlzásait! "
Magabiztos, brilliáns gitáros, kielégíthetetlen csábító, Tom a rocksztár imidzset éli minden pillanatban. A Tokio Hotel-kalandon keresztül a fiatal művész teljesen kivirágzik az izgalmas életében és megéli a legnagyobb álmát.
Mit gondolsz a nyári vakációról?
Tom : Azonnal egy távoli szigetre gondolok, napra, szép tengerpartra, türkizkék vízre, hosszú szunyókálásokra.... Az igazán klassz program.
Lehetséges egy flörtmentes nyár ?
Tom : Amennyire belegondolok, nem tudok elképzelni egy nyarat sem anélkül, hogy ne járjak egy vagy több csajjal! [mosolyog] Billel hozzászoktunk, hogy hatalmas turistahelyeken töltsük a nyarat, például a spanyol tengerparton. Olyan sok csinos fiatal hölgy van az ilyen helyeken, hogy nem volt nehéz néhányat elcsábítanom ...[kacsint]
Egy nyári szerelem túléli a vakációt ?
Tom : Az én szemszögemből a nyár azért van, hogy szórakozzunk és ne törődjünk semmivel, legfőképpen a szerelemmel nem ! Egy forró környezetben, messze az otthontól, kipihentek vagyunk, nyitott mások felé, szabadnak érezzük magunkat, mert tudjuk, hgy a nyár végén mindketten hazamegyünk. Így nem hiszem, hogy a nyári szerelem kitart. Mindenesetre velem még nem történt meg.
Hiszel a lány-fiú barátságban ?
Tom : Elméletben semmi sem akadályozhat meg egy lányt és egy fiút, hogy csak barátok legyenek. De elismerem, hogy ez a barátság könnyen elromolhat.... Általában a két barát egyike beleszeret a másikba, és reméli, hogy a barátságból szerelmi történet lesz. Ezért mindig veszélyes egy lány-fiú barátság.
Vigasztaltál már meg egy jó lánybarátot, azért hogy elcsábítsd?
Tom ; Nem, soha ! Legalábbis nem szándékosan.. Utálom manipulálni az embereket, különösen egy bánatos barátot...
Megbocsátanál egy árulást ?
Tom : Attól függ, ki árult el... azt hiszem annak a három embernek, akiket a legjobban szeretek, meg tudnék bocsátani : Bill, a testvérem, Simone, az anyukám, és Andreas a legjobb barátom. Másokat nem szeretek ennyire és nem adnék nekik még egy esélyt.
Könnyen megsértődsz ?
Tom : Igen, nagyon ! Mindig megbosszúlom, ha úgy gondolom, hogy kell...
Tudnál példát mondani ?
Tom : Általánosban többször összeakaszkodtam más srácokkal. Nagyon nehezen kezelhető diák voltam, mindig ott voltam a bunyóknál... Néhány sunyi kölyök beárult az igazgatónak. Meg is büntettem őket érte... utálom a spicliket !
Milyen bunyókban vettél részt ?
Tom : Oh,semmi különös.. Nehezen kezelhető diák voltam, nem egy bűnöző. Csináltam néhány apró butaságot, hogy provokáljam a tanáraimat, például tintát öntöttem a tanári székre, összekentem ragasztóval a kilincset vagy graffitit rajzoltam az asztalra...
Mivel lehet téged megbántani ?
Tom : Rendszerint jól fogadom a kritikát, kivéve, ha a hátam mögött mondják. Jobban szeretem, ha a szemembe mondják. Nem hiszem, hogy különösen sértődékeny lennék. Sok kritika kell ahhoz, hogy megbántsanak. De Bill mester ebben. [nevet] Mivel tudja, mik a gyenge pontjaim, tudja, mivel bánthat meg és hogyan idegesíthet fel...
Mivel lehet igazán felbosszantani ?
Tom : Nem bírom, ha félbeszakítanak. Amikor például a Tokio Hotelről beszélünk, ha egyikünk kimegy a szobából a beszélgetés vége előtt, gyakran nagyon bedühödök és mérges leszek! [nevet]
Milyen jellemvonást nem bírsz a bandában ?
Tom : Georg lustasága megőrjít ! És ezt egy lusta fickó mondja ! [nevet] Igaz, hogy néha szeretek későn kelni és lustálkodni...De Georg, ő mintha mindig téli álomban lenne ! Bárhol is vagyunk, mégha sok is a dolgunk, és sok felfedeznivaló dolog vár, Georg jobban szeret aludni...
Mi a legjobb tulajdonságod ?
Tom : A magabiztosságom, azt hiszem. Ez segít előrehaladnom anélkül, hogy ezernyi kérdést tennék fel magamnak. Ez másoknak is megnyugtató. Egy magabiztos sráccal barátkozni kényelmes... Ezért a családom és a barátaim sosem haboznak hozzám fordulni a kérdéseikkel. Szeretek tamácsadót játszani. [mosolyog]
Kényelmesen érzed magad a sikerben ?
Tom : Amint elmúltak az első, kissé idegesítő élmények, amikor a reflektorfénybe kerültünk, gyorsan megtaláltam a helyemet. A kapcsolat a tömeggel, a rajongókkal való közeli viszony, a viszony az újságírókkal... csak néhány izgalmas pillanat. Szeretem a rocksztár élet izgalmát, stresszét és minden túlzását !
Milyen más foglalkozást tudnál magadnak elképzelni ?
Tom : A zene a legnagyobb szenvedélyem, a nagy gyerekkori álmom... Ma megvan z esélyem hogy megvalósítsam ezt az álmot a legjobb körülmények között. A zenével kelek, a zenével fekszem. Hatalmas közönség előtt játszom egész Európában. Most nem tudok mást elképzelni...
Vannak sztárallűrjeid ?
Tom : Nem, nem az én stílusom, se a Billé vagy G & G-é. Egyikünknek sincsenek vad kívánságai. Egy kis szóda, chips, pizza az asztalon elég nekünk. Meghagyjuk az excentrikus allűrőket és a limuzinparádét az amerikai sztároknak !
Hogyan képzeled el az álompihenést ?
Tom : Szeretem elképzelni magamat a családommal és a barátaimmal, feküdni a pázsiton egy parkban a városban, sört inni, nézni az eget...egyszerűen ennyi. Nincs szükségem sokra, hogy boldognak érezzem magamat : barátok, egy kis természet, valami innivaló és ennyi.
Quiz Express
Megjátszottad valaha, hogy beteg vagy, csak hogy ne kelljen suliba menned ?
c. Gyakran [X]
Mit szeretsz majszolni ?
Szilvát XD
Csaltál valaha, hogy nyerj ?
a. Igen, utálok veszíteni [X]
Gondolod, hogy okosabb vagy a haverjaidnál ?
a. Igen [X]
A szexuális aktivitásod :
=> Óránként egyszer !!!
Szeretnél olyan szemüveget viselni amivel átláthatsz a ruhákon ?
a. Igen [X]
Néha irigyled azt a pasit, akivel egy csinos csaj van ?
=> Nem, mindig én vagyok az, akivel csinos csaj van !
Verekedtél már idegennel ?
b. Nem [X]
Milyen filmeket szeretsz ?
a. Akció [X]
Milyen bűnnek nem tudnál ellenállni ?
Luxus, lustaság
Melyik bűn megy az idegeidre ?
Féltékenység
Tom Kaulitz - Dream Up, 2007
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.

0 felhasználónak tetszik: