Johnny Depp festményei / Paintings by Johnny Depp
2010. május 15. 20:11
|
|
nozso13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.30. Hozzászólás: 7208 Csatolások: 72041 Azonosító: 47795 offline
|
A képek a Madame Figaro France májusi számából származnak.
1 felhasználónak tetszik:
JohnnyDeppFanForever
2010. május 15. 22:40
|
|
luthienistvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.04. Hozzászólás: 110 Csatolások: 3 Azonosító: 121770 offline
|
Elképesztő tehetség! Fantasztikus színész, zenész, és még festeni is tud! Szeretem
2010. május 16. 13:40
Nem gondoltam volna hogy ennyire tehetséges:). De legalább lesz mivel eltölteni az időt,ha a színészetet befejezi.
2010. május 16. 13:57
|
gandalf007új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.15. Hozzászólás: 94 Csatolások: 3555 Azonosító: 122862 offline
|
Idézet (dijja @ 2010.05.15. 22:33)
mondjuk a másodikra azt hittem, hogy Bud Spencer
Miért, az nem Bud Spencer??????????????
2010. május 17. 16:07
|
Madonnaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.17. Hozzászólás: 2 Csatolások: 18 Azonosító: 127372 offline
|
Hihetetlen milyen tehetséggel áldotta meg az ég. Nem csak, hogy kiváló színész, akire minden szerep illik, és van esze is, hihetetlenül szerény, fantasztikus férj & család apa (bár nem ismerem, de lejön a róla nyilatkozottakból és amit ő nyilatkozik), de művészlélek is, köszönöm a képeket
(A második képnek tényleg Bud Spencer beütése van
, de a képre Julian Schnabel van írva)
(A második képnek tényleg Bud Spencer beütése van
2010. május 17. 17:33
|
|
Laraaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.25. Hozzászólás: 88 Csatolások: 2 Azonosító: 59108 offline
|
Most még szimpibb johnny a szememben:) Véleményem szerint nagyon tehetséges színész, de sajnálom hogy mostanában nem játszik "rendes" filmekben. Legalábbis nekem az ilyen, hogy Charlie és a csokigyár, meg Alice csodaországban nem számít igazi filmnek, igazi alakítással. Johnny remekül játszott például a Karib előtti időszakában a "Betépve" c. filmben, maga az alakítás és a film is jó. Szeretném ha újra elvállalna tartalmas és neves filmeket.
2010. május 25. 17:48
|
|
Pinkcoverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.06.24. Hozzászólás: 52 Csatolások: 6 Azonosító: 6929 offline
|
Te jó ég!!!! Évek óta imádom és nem is tudtam, hogy festeni is tud!! És méghozzá nem is akárhogy! Őrülten jók ezek a festmények! Felismerhetőek, posztmodernek... elájulok
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.