Úgy tűnik megtörhetetlen a Red Bull Renault-ok egyeduralma már ami az időmérőedzéseket illeti. Webber illetve Vettel senkinek nem hajlandóak átadni a pole pozíciót, ugyanis eddig hat időmérőből hatot megnyertek, de ezt is testvériesen felosztva egymás közt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Webberé a pole Monacoban
2010. május 15. 18:02
2010. május 15. 18:38
Nem csodálkozok,nagyon jók..esélyesek hogy meg is nyerjék...
2010. május 15. 19:20
|
|
Natyangelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.22. Hozzászólás: 492 Csatolások: 9 Azonosító: 115343 offline
|
Kubica a 2.!! ^^ Imádom a kis lengyel fejét! ^^ Webber pedig olyan jó pasi! Szeretem a Red Bullosokat, de amióta Kimi elment, azóta Kubica lépett a szívemben a helyére!
Alonso meg majd biztos alakít, de szerencsére első már nem lesz!
2010. május 15. 19:38
|
|
BoscorelliLost but Won |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.08.01. Hozzászólás: 5972 Csatolások: 135718 Azonosító: 67913 offline
|
Jó kis időmérő volt ez!
Alonsoért kicsit kár, de az elmúlt futamokon azért sokszor szerencséje is volt, hogy potyogtak ki előle. Kíváncsi leszek a 24.helyről holnap meddig tud feljönni.
Áh, de kár, én is Kubicának szurkoltam ezen az időmérőn, mint előttem szóló bájos kisasszony,nagyon megérdemelte volna, jó lett volna őt látni az első helyen, de Webber itt tényleg nagy klasszis, emlékszem még a Williams Cosworthal elért egy harmadik helyet a 2006-os időmérőn, ami akkor a világ 8.csodájának számított. Aztán persze a futamon motorhiba miatt sajnos kiesett, a Cosworth akkor is jó volt
2 futamból 3-at nem tudtak befejezni az ő erőforrásaikkal induló pilóták.
Oké, nem akarom bántani őket, csak tényleg, 2006-ban sem ment, most is elég lassúak azok az autók, amikben ilyen motor van.. és akkor világcégek, mint BMW,Toyota,Honda elhagyja a szériát,nagy kár.
Az én nagy kedvenceim a csillagos szürke autók. Természetesen a bajnokságban is nekik szurkolok, és itt nem volt ugyan reális esély a polera,de jönnek még a RedBull-osok a mi utcánkba,alig várom
Alonsoért kicsit kár, de az elmúlt futamokon azért sokszor szerencséje is volt, hogy potyogtak ki előle. Kíváncsi leszek a 24.helyről holnap meddig tud feljönni.
Áh, de kár, én is Kubicának szurkoltam ezen az időmérőn, mint előttem szóló bájos kisasszony,nagyon megérdemelte volna, jó lett volna őt látni az első helyen, de Webber itt tényleg nagy klasszis, emlékszem még a Williams Cosworthal elért egy harmadik helyet a 2006-os időmérőn, ami akkor a világ 8.csodájának számított. Aztán persze a futamon motorhiba miatt sajnos kiesett, a Cosworth akkor is jó volt
Oké, nem akarom bántani őket, csak tényleg, 2006-ban sem ment, most is elég lassúak azok az autók, amikben ilyen motor van.. és akkor világcégek, mint BMW,Toyota,Honda elhagyja a szériát,nagy kár.
Az én nagy kedvenceim a csillagos szürke autók. Természetesen a bajnokságban is nekik szurkolok, és itt nem volt ugyan reális esély a polera,de jönnek még a RedBull-osok a mi utcánkba,alig várom
2010. május 15. 19:39
|
|
mutyafangirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.28. Hozzászólás: 148 Csatolások: 76 Azonosító: 37909 offline
|
Szegény Alonso :S:S
2010. május 15. 19:56
|
|
BoscorelliLost but Won |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.08.01. Hozzászólás: 5972 Csatolások: 135718 Azonosító: 67913 offline
|
Idézet (Necros @ 2010.05.15. 19:45)
De remélem, holnap Schumi mutat valamit és mondjuk itt felkúszik a dobogóra. 
Én Mr.Hamiltont várom oda,de végül is Schumival is kiegyeznék,az biztos, hogy nehéz dolguk lesz.
2010. május 15. 20:16
én is Alonsos vok de örülök Kubicának is és annak is h Vettel is ott van megint a 3. helyen Hajrááááá F1
2010. május 15. 21:10
|
|
BoscorelliLost but Won |
|
Így van Candies, szerintem is
2012. március 29. 19:42
|
brigike1997új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.09. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 168912 offline
|
Hajrá Hüikenberg És Vettel
2012. március 29. 19:46
|
brigike1997új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.09. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 168912 offline
|
Jérome d,Ambrosio
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.

0 felhasználónak tetszik: