Egy 12 éves fiú (Greyson Chance) Lady GaGa Paparazzi című szűműval lett világhírű, amit zongorakíséret mellett énekelt el az iskolai tehetségkutatón.
A teljes cikkhez kattints ide!
Greyson Chance az új Justin Bieber?
2010. május 15. 13:30
2010. május 15. 13:46
Hmm...egészen jó hangja van a srácnak és zongoristaként sem rossz. Sokra viheti még ha így folytatja:).
2010. május 15. 13:51
Sztem nem jobb mint justin, de szimpatikusabb egy ideig, mert még annyira nincs elszállva
2010. május 15. 14:22
wow... de zsír hangja van... mondjuk most Justin is azon aggodalmaskodott h elkezdett mutálni akkor ez a srác is hamarosan aggódhat. mind 1 mert jó hangja van
2010. május 15. 15:41
na... már bieber is akkora sztár h utódot keresnek neki??
2010. május 15. 17:24
Miért pont Justin Bieber-hez hasolítják? nem az ő számát énekelte vagy csak azért mert olyan a haja meg fiatal? szerintem sokkal jobb lehet majd mind Bieber
2010. május 15. 20:23
aztakva...
Tud a kiscsávó, nálam már lenyomta bíbert! Mondjuk nem volt nehéz, mert eddig se csíptem.
2010. május 15. 21:35
Én is remélem, hogy még fogunk róla hallani, mert tényleg hihetetlen amit itt lenyom!
2010. május 16. 15:06
|
|
kiskutyaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.04. Hozzászólás: 323 Csatolások: 864 Azonosító: 111495 offline
|
Szerintem nem kéne Justin-hoz hasonlítani, mert ez a srác más,attól még hogy Justin is fiatalon,ilyen idősen kezdte el a videóit felrakni, a hangja ennek a srácnak eleve erősebb mint Justinnak. Nekem amúgy nagyon tetszik a srác hangja igazán tehetséges és a zongora játék is nagyon jó volt.Hajrá,szerintem sokra viheti.
2010. május 18. 18:51
|
|
csidaagiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.03. Hozzászólás: 75 Csatolások: 0 Azonosító: 124123 offline
|
Hát ez legalább annyinak néz ki mint amennyi idős!
Habár annyira nem értem a felnőteket elküldik minden tehetség kutatóba a gyereket ahelyett h inkább élvezné a gyeekkorát még csak 12 éves és már szinte sztár és nincs is se tinédzser kora se pedig lázadó kora mert akkor mindent lefotóznak az ujságírok és minden kiforgatnak azt is amit nem kellene
-.-"
mind1 ennek a csávónka is jó a hangja!
De majd ha mutál..
Habár annyira nem értem a felnőteket elküldik minden tehetség kutatóba a gyereket ahelyett h inkább élvezné a gyeekkorát még csak 12 éves és már szinte sztár és nincs is se tinédzser kora se pedig lázadó kora mert akkor mindent lefotóznak az ujságírok és minden kiforgatnak azt is amit nem kellene
-.-"
mind1 ennek a csávónka is jó a hangja!
De majd ha mutál..
2010. május 19. 11:46
|
|
surjaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.03.10. Hozzászólás: 41 Csatolások: 0 Azonosító: 4423 offline
|
Az a Bieber gyerek egy kis ratyi szerintem..legalábbis a managementje affelé tereli,h az legyen.Viszont ez a Greyson tényleg elég tehetségesnek látszik.Állítólag már lemezszerződéssel is megkeresték.Remélem nem lökik be valami fiúbandába..egyedül jobban jár,bár a gyerekkorát elfelejtheti szerintem.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: