A szülők szerint valószínűleg egy tininek nem az a legjobb időtöltése, hogy egy idősebb pasassal táncol. De úgy tűnik, Billy Ray Cyrus-t nem zavarja lánya sztriptíze!
A teljes cikkhez kattints ide!
Miley apját nem zavarta lánya erotikus tánca
2010. május 15. 11:52
Ebben mi erotikus, két ember dülöngél hatalmas terpesszel...XD ááá
2010. május 15. 11:53
Sose kedveltem,és ezzel se lopta be magát a szívembe. A tánctudása csapnivaló...mert ez amit csinált hát..inkább valami próbálkozás akart lenni...könyörgöm,nem kellenek ilyen hülyeségek ahogy hogy nagylány legyen,sőt..bevallom őszintén,én ettől csak méginkább azt érzem hogy nem elég érett...úgyhogy gratula neki.
2010. május 15. 11:55
|
|
csidaagiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.03. Hozzászólás: 75 Csatolások: 0 Azonosító: 124123 offline
|
Jó pofa az apja és igaza is van.. Mindenki így táncol a disco-ban nah jó van aki nem teljesen de egy pasival 1 x minimum. Mi is suli disco-ba elég furán táncoltunk eért le is lettünk cseszve. De manapság minden merre csak ezt látni.
2010. május 15. 12:04
|
Dolice9522 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.15. Hozzászólás: 810 Csatolások: 33 Azonosító: 125151 offline
|
Hát már elég sok balhéja volt..de ez már komolyabb,mint az előzök..nem értem miért csinál ilyeneket.!?..:S..
Mostanság márcsak a dalait birom és a Hannah sorozatot..ő nagyon megváltozott..:S
Mostanság márcsak a dalait birom és a Hannah sorozatot..ő nagyon megváltozott..:S
2010. május 15. 12:04
|
|
Nikaaateam free will |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.09. Hozzászólás: 1941 Csatolások: 2268 Azonosító: 124647 offline
|
Hát nem értem h miért mondja sok gyerek h ő a példaképe!pont Ő?na már bocs de amit mostanában csinál,olyan mint egy utcasarki...hogy szépen mondjam:S az apucinak meg csak gratulálni tudok,hogy ilyen jól neveli a gyerkekeit!Én már megutáltam miley-t,mert annyira felnőtt akar lenni,és elég szerencsételnül próbálkozik...régebben még próbáltam itt megvédeni,de mostmár nekem is elegem van belőle!Ja és tényleg pocsékul táncol,habár szerintem ez direkt volt,hogy a)felhívja magára a figyelmet,b)megmutassa mennyire "nagylány" lett!Pff..
2010. május 15. 12:08
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
Idézet (WhiteAngel @ 2010.05.15. 11:53)
Sose kedveltem,és ezzel se lopta be magát a szívembe. A tánctudása csapnivaló...mert ez amit csinált hát..inkább valami próbálkozás akart lenni...könyörgöm,nem kellenek ilyen hülyeségek ahogy hogy nagylány legyen,sőt..bevallom őszintén,én ettől csak méginkább azt érzem hogy nem elég érett...úgyhogy gratula neki.
Egyetértek. Minél jobban felnőtt akar lenni, annál később válik azzá.
2010. május 15. 12:19
|
|
fafa008♥Justin,Went,Chad fan♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.12. Hozzászólás: 3174 Csatolások: 3140 Azonosító: 36809 offline
|
elég gázul táncolnak XDD
ám meg ez nem meglepő sztem, minden ennyi idős iyeneket csinál
..
De azért nem így kellett volna lereagálnia az apjának, hanem h mittom én nemtetszik ahogy táncol és viselkedett de minden ennyi idős ezt csinálja.
ám meg ez nem meglepő sztem, minden ennyi idős iyeneket csinál
De azért nem így kellett volna lereagálnia az apjának, hanem h mittom én nemtetszik ahogy táncol és viselkedett de minden ennyi idős ezt csinálja.
2010. május 15. 12:27
|
|
Cassie3leebit♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1867 Csatolások: 1452 Azonosító: 124987 offline
|
Szerintem az apja nagyon rossz szülő. Noah-t is elengedi már 10 évesen olyan cuccokban.. Miley-t pedig nem tanítja meg, hogy normálisabban viselkedjen. Kéne egy kis fegyelem a gyerekeinek. Nem kéne mindent megengedni. Ja és ott van még Trace is. Csak rá kell nézni..
De amúgy szeretem Miley-t és Trace-t
♥
De amúgy szeretem Miley-t és Trace-t
2010. május 15. 12:51
|
|
Alessandro11új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.06. Hozzászólás: 43 Csatolások: 4 Azonosító: 78940 offline
|
Semmi extra. Ezt is csak felkapja a média.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: