Dobó Ági Magyarország szépségkirálynője
2010. május 14. 17:55
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
Idézet (BeCCaSTaR @ 2010.05.14. 17:50)
mondtam, hogy nem az fog nyerni aki szép. 
A szépség relatív fogalom. Egyébként szerintem Ági szép, csak nem az a kirívóan szép, hogy szépségkirálynő legyen, de egyébként azt nem lehet rá mondani, hogy csúnya lány...
2010. május 14. 18:08
|
|
Hirovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.10. Hozzászólás: 403 Csatolások: 40 Azonosító: 49037 offline
|
Meg vagyok elégedve az eredménnyel.Mert két lány is ott van akik tetszettek nekem, és ráadásul Dobó Ági debreceni...Szóval az én ízlésem szerint lettek kiválasztva a hölgyek.Sajnos így sem látok sok esélyt arra hogy a világ szépe választáson egyáltalán bekerüljünk az első 10 közé, de ez van.Szépek a lányok Gratulálok nekik, és a zsűrinek is a jó döntésekért!
|| Frentzen
Hármuk közül Kaló Jennifer a legszebb. Neki kellett volna nyerni. ||
1et értek veled.Ő legalább egzotikusan szép, és nagyon csinos!! A másik kettő csupán,.....egyszerűen szép,de semmi leges nincs bennük.
|| Frentzen
Hármuk közül Kaló Jennifer a legszebb. Neki kellett volna nyerni. ||
1et értek veled.Ő legalább egzotikusan szép, és nagyon csinos!! A másik kettő csupán,.....egyszerűen szép,de semmi leges nincs bennük.
2010. május 14. 19:19
Szerintem Kaló Jennifernek kellett volna nyerni, nekem ő jött be a legjobban
Áginak meg elég lett volna a harmadik hely...
2010. május 14. 20:01
Szerintem meg nem. Dobó Ági volt a legszebb mind közül...Én Kaló Jennifert nem is juttattam volna be a döntőbe,már bocsi.
2010. május 26. 19:16
|
|
enciúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.24. Hozzászólás: 56 Csatolások: 2 Azonosító: 127972 offline
|
hát én az egész mezőnybe Kaló Jennifertől voltam a legrosszabul az a nagy homlok a haja is a feje tetején kezdődik meg a széles feje nekem ő volt a legcsúnyább nemtudom hogy lehetett 3.Dobó Ági pedig szép csak nem az a különlegesen szép hanem olyan egyszerű sztem Béres Evelin Farkas zsuzsi meg az a Gréti(akinek nem tudom pontosan a nevét:)ők voltak a legszebbek dehát már tavaly se arról volt szó itt hogy ki a szép hanem hogy kinek van sok pénze
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: