Miley Cyrus és Justin Bieber együtt vacsoráztak, de Miley párja, Liam Hemswort nélkül. Pár paparazzo lefényképezte őket, amint együtt voltak.
A teljes cikkhez kattints ide!
Új projekten dolgozik a két tinisztár
2010. május 13. 22:12
|
|
rheuska-- anti-paparazzi --- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.18. Hozzászólás: 1748 Csatolások: 7732 Azonosító: 24717 offline
|
"Most biztos mindenki azon gondolkodik, hogy mit csinál Miley és Justin együtt..."
nem, én azon, hogy Miley "menő nagylány vagyok, nem tinisztár" imidzséhez menniyben fog hozzájárulni a kis Justin...
nem, én azon, hogy Miley "menő nagylány vagyok, nem tinisztár" imidzséhez menniyben fog hozzájárulni a kis Justin...
2010. május 13. 22:17
|
|
Nikaaateam free will |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.09. Hozzászólás: 1941 Csatolások: 2268 Azonosító: 124647 offline
|
dök..tegnap justin még egy 29 éves modellel "jááárt" mostmeg Miley-val?na ezen röhögnöm kell!ha már közös projekt akkor dalról lesz szó,tuti h nem jááárnak,hiszen mileyka kijelentette,hogy férjhez akar menni nem?!
2010. május 14. 06:31
Biztos csak valami közös munka,Miley-nak nem naon jőn be Justin sőt serelmes má az összeköltözést tervezik a pasijával!!!
lehet hogy Justin-nak bejön de neki se annyira sztem....
lehet hogy Justin-nak bejön de neki se annyira sztem....
2010. május 14. 07:01
Idézet (CanDee Sweet @ 2010.05.13. 21:38)
Puszi és Nyuszi 
inkább Undi és a Bundi
2010. május 14. 07:02
Tuti,hogy nem járnak.Miley már az összeköltözést tervezi...
2010. május 14. 08:07
csak együtt dolgoznak egy számon, mivel mind2 tul menő ezért a szám amin dolgoznak biztos nagy felhajtás lesz
2010. május 14. 08:09
Na ez azért érdekes lesz..merthát állítólag Miley "bedurvult"...Justin meg sorra írja a szerelmes dalokat...Milyen dal lesz ez?x D.
2010. május 14. 08:29
|
|
Coco Selly |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.08.22. Hozzászólás: 5338 Csatolások: 158038 Azonosító: 105880 offline
|
Na erre kiváncsi leszek... xĐ
És Milznek nem hiszem, hogy egy ilyen ... tetszene :DDD ugyanmár. Max érdekkapcsolat lenne, mint a HM-ban. :}
És Milznek nem hiszem, hogy egy ilyen ... tetszene :DDD ugyanmár. Max érdekkapcsolat lenne, mint a HM-ban. :}
2010. május 14. 09:59
hát ez meglepően furcsa....de nem hiszem hogy járnak,a dal amin valószinűleg dolgoznak biztos jó lesz ha nem énekel sokat justin ....és miley vezeti az egészetxD
2010. május 14. 15:05
|
|
gossip girl vivian |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 898 Csatolások: 45 Azonosító: 124019 offline
|
1.Ebben a cíkkben nem volt szó, hogy járnak ezért felesleges leírni...
2.Mindenki rájön, hogy dalról van szó!!!
3.Én nagyon várom már!! Kiváncsi leszek milyen stílusi és mikorra várható???!!!
2.Mindenki rájön, hogy dalról van szó!!!
3.Én nagyon várom már!! Kiváncsi leszek milyen stílusi és mikorra várható???!!!
2010. május 14. 17:27
Dancsy 3 remek cikk, mármint a megfogalmazás és nem Justin...
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

1 felhasználónak tetszik: