Adam Lambert nem beszél a pasijáról
2010. augusztus 11. 07:38
Tökre igaza van nem kell mindenkinek tudnia a magánéletéről. Amúgy meg nem zavar h meleg mert vállalja és jól érzi magát. Amúgy meg csak szeretni lehet (L)(L)
2010. augusztus 17. 12:25
|
|
BorooFalat ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.26. Hozzászólás: 910 Csatolások: 14 Azonosító: 125871 offline
|
egy ember dönthet milyen akar lenni! de nem?! ha meleg ez van így kell szeretni...nem értem, mások ezt képesek betegségnek is nézni és hülyének tartják :S (persze nem a fanok xp) amúgy meg mit kell a magánéletéről dumálnia?! nem azért MAGÁNÉLET mert abba nem szól bele senki?!?!
2010. augusztus 31. 12:52
|
|
rekatuzsonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.08. Hozzászólás: 51 Csatolások: 98 Azonosító: 111824 offline
|
Engem nem izgat, hogy adam meleg én igy is szeretem a zenejét és a számjait.
2010. október 10. 12:02
|
|
AdamLambert4EverLáwúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.27. Hozzászólás: 46 Csatolások: 0 Azonosító: 135327 offline
|
és ez most mér baj? nem rájuk tartozik..de nekem azért elmondhatno (Y)
2010. november 27. 23:12
Az utolsó mondat a legjobb:"Bocs,lányok, ez van...
Hát igen sajnos ez van...
Hát igen sajnos ez van...
2010. november 28. 12:01
Sokan úgy mondjátok, hogy kár érte, hogy meleg, mintha amúgy egy csepp esélyetek is lenne nála.
Ő ilyen, így kell szeretni és nem szomorkodni azon, hogy más. Ő így különleges. Legalábbis számomra.
Ő ilyen, így kell szeretni és nem szomorkodni azon, hogy más. Ő így különleges. Legalábbis számomra.
2010. december 16. 16:29
Hát igen...a fantasztikus Im cikke...
Könyörgöm ne higgyetek már a tinimagazinoknak! És vagy 500-szor el lett mondva hogy Kesha és Adam nem feküdtek le egymással! Járni meg főleg nem járnak mivel Adam meleg... igen meleg és nem bisex! Azért még kérdezzétek meg 30-szor hogy "akkor most tényleg járnak?"
Könyörgöm ne higgyetek már a tinimagazinoknak! És vagy 500-szor el lett mondva hogy Kesha és Adam nem feküdtek le egymással! Járni meg főleg nem járnak mivel Adam meleg... igen meleg és nem bisex! Azért még kérdezzétek meg 30-szor hogy "akkor most tényleg járnak?"
1 felhasználónak tetszik:
Encsy19
2011. augusztus 10. 20:18
|
|
CariDeefan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.03. Hozzászólás: 820 Csatolások: 26 Azonosító: 89015 offline
|
egyetértek az alattam kettővel szóloval
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.