Mirror.co.uk weboldal összeállította az eddig megjelent tíz legjobb címlapot az áldott állapotban lévő, bájaikat felfedő sztár kismamákról.
A teljes cikkhez kattints ide!
A legjobb kismama címlapok
2010. május 13. 17:10
|
|
Coco Selly |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.08.22. Hozzászólás: 5338 Csatolások: 158038 Azonosító: 105880 offline
|
2010. május 13. 17:23
|
|
Borbély MirandaWalking Dead is my drug™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.25. Hozzászólás: 3724 Csatolások: 403 Azonosító: 123509 offline
|
Egy kép Christináról
2010. május 13. 18:52
|
|
Hirovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.10. Hozzászólás: 403 Csatolások: 40 Azonosító: 49037 offline
|
Britney még így is nagyon céép! ^^
na ja miután agyon vannak photoshoppolva...nézzetek már meg egy paparazzi fotót róluk...lestrapált elöregedett bőrük,tiszta narancsbőr meg ragya...Az újságban mindenki szép meg csinos...a paparazzi képeken ha valaki jól néz ki és szép, az az igazi...aki ott nem néz ki sehogy, az este lefekvés előtt is pocsékul fest, akit az ember nem kíván meg egy kis hancúrozásra.Ez az igazság.Mert az mekkora csalódás már hogy napközben jól néz ki valaki mert agyon van kozmetikázva, de amikor kijön a zuhany alól meg az élettől is elmegy a kedve, nem hogy a szeretkezéstől.Arról nem is beszélve, hogy egy ilyen sokk egy életen át tartó impotenciát okozhat!!Tipikus példa erre Britni Spricc!!! Gusztustalan.
na ja miután agyon vannak photoshoppolva...nézzetek már meg egy paparazzi fotót róluk...lestrapált elöregedett bőrük,tiszta narancsbőr meg ragya...Az újságban mindenki szép meg csinos...a paparazzi képeken ha valaki jól néz ki és szép, az az igazi...aki ott nem néz ki sehogy, az este lefekvés előtt is pocsékul fest, akit az ember nem kíván meg egy kis hancúrozásra.Ez az igazság.Mert az mekkora csalódás már hogy napközben jól néz ki valaki mert agyon van kozmetikázva, de amikor kijön a zuhany alól meg az élettől is elmegy a kedve, nem hogy a szeretkezéstől.Arról nem is beszélve, hogy egy ilyen sokk egy életen át tartó impotenciát okozhat!!Tipikus példa erre Britni Spricc!!! Gusztustalan.
2010. május 13. 18:52
|
|
tiffanybabeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.10. Hozzászólás: 95 Csatolások: 12 Azonosító: 104645 offline
|
nagyon szép:*
2010. május 13. 19:57
Idézet (BunnyGirl @ 2010.05.13. 18:54)
nekem valahogy nem igazán tetszik ,ha egy terhes nő mutogatja magát 
Abszolút egyetértek!
2010. május 13. 20:04
|
|
Coco Selly |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.08.22. Hozzászólás: 5338 Csatolások: 158038 Azonosító: 105880 offline
|
Hiro... Akkor nézegesd a műnőket, ha a valóságtól elmegy a kedved :ĐĐĐ
Britneynek is van két gyereke, és a legtöbb sztár életmódja túlhajszolt és stresszes. (paparazzik, újságok, túrnék, forgatások, rendezvények és egyéb dolgok miatt is)
Britneynek is van két gyereke, és a legtöbb sztár életmódja túlhajszolt és stresszes. (paparazzik, újságok, túrnék, forgatások, rendezvények és egyéb dolgok miatt is)
2010. május 13. 20:38
|
|
Lucy-chanяuleя oƒ αѕgαrd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.06. Hozzászólás: 2362 Csatolások: 159 Azonosító: 104204 offline
|
Szerintem kifejezetten gusztustalan, ha egy terhes nő meztelenül mutogatja magát, az újságoknak. Minek kell, már a baba születése előtt pénzt csinálni belőle? És sajnos egyet kell értenem Hiro-val az ilyen képeken persze, hogy mindenki szép, mert különben a kutya sem lenne rá kíváncsi, vagy esetleg a "Jesszus hogy néz már ki?" kulcsszóval vennék az újságokat. Természetesen elhiszem, hogy vannak igenis szép sztár kismamák, de minek kell az egész világnak mutogatni magukat. Nem ezzel kéne pénzt keresni.
2010. május 14. 08:03
Én nem értem hogy sokan miért csinálnak még a terhességükből is ügyet? Szerintem az ilyen fotózások csak arra jók hogy mindenki rájuk figyeljen újra.
2010. május 14. 13:11
|
|
nozso13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.30. Hozzászólás: 7208 Csatolások: 72041 Azonosító: 47795 offline
|
Idézet (cocoselly @ 2010.05.13. 20:04)
Nekem is van gyerekem, túlhajszolt az életem mégsem lépek ki az utcára gusztustalan zsíros hajjal, szakadt ruhában, pedig a kutya sem ismer, csak épp van bennem igényesség, ami teljességgel hiányzik Britniből. Nem kell műnőnek lenni, ahhoz, hogy ne legyél undorító, mint ő.
Hiróval értek egyet, az a nő egy SEMMI. Egyedül a gyermekeit sajnálom, de őket nagyon.
1 felhasználónak tetszik:
Black Hearth2
2010. május 14. 13:23
|
|
Coco Selly |
|
Idézet (nozso13 @ 2010.05.14. 13:11)
Nekem is van gyerekem, túlhajszolt az életem mégsem lépek ki az utcára gusztustalan zsíros hajjal, szakadt ruhában, pedig a kutya sem ismer, csak épp van bennem igényesség, ami teljességgel hiányzik Britniből. Nem kell műnőnek lenni, ahhoz, hogy ne legyél undorító, mint ő.
Hiróval értek egyet, az a nő egy SEMMI. Egyedül a gyermekeit sajnálom, de őket nagyon.
Mindenkinek más tetszik... Valakinek a belső a fontos, és nem a külső.
Ha Britney nem lenne ismert, valószínűleg nem lenne nagy dobra verve, hogy egy civil zsíros hajjal futkozik az utcán :]
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.