David Boreanaz egykori szeretője pénzt követelt, hogy elhallgassa korábbi viszonyukat, de a színész inkább mindent bevallott.
A teljes cikkhez kattints ide!
David Boreanaz megcsalta feleségét
2010. május 12. 23:08
|
|
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
Kicsit csalódott vagyok, hogy ő is félrelépett, de mindenki követ el hibákat. Ő is csak ember. Legalább bevallotta. Szerencséje van, hogy a felesége ilyen jól fogadta és nem akar rögtön válni. Remélem sikerül rendbe hozni a házasságukat.
2010. május 13. 06:36
Nagyot csalódtam most Davidben
Ez nagyon nem volt szép tőle. Én bizony a felesége helyében egyből beadtam volna a válópert, úgy mint Sandra Bullock is tette. Az ilyen pasiknak én mind a f***át vágnám le. Számomra a hűtlenség megbocsáthatatlan bűn.
2010. május 13. 08:09
Nem gondoltam volna hogy David is megteszi. Teljesen eggyetértek hanitával,ez a bűn nem megbocsájtható. Mert ha szeretünk valakit,azt eleve nem csaljuk meg...mennyire szerette akkor ő a feleségét valójában?
2010. május 13. 11:00
|
|
Qiny |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.27. Hozzászólás: 902 Csatolások: 338 Azonosító: 125906 offline
|
Mikor volt? 8 éve? Azóta hűséges? Akkor Miről beszélünk? Annak K...nak most jut eszébe? Hát menjen.... A párterápia az jó. Az asszonykának be kell látni a, hogy a férjére sokan fenik a fogukat és David is csak pasiból van. Ha csak egyszeri alkalom volt és évekkel ezelőtt, akkor szószó. Ha gyakori eset, na akkor jön a tányérdobálás és az irgumburgum.
2010. május 13. 11:23
|
|
dominoizzyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.09. Hozzászólás: 229 Csatolások: 1818 Azonosító: 82896 offline
|
a napokban állt elő ezzel a sokkoló információval??? már egy hónapja ezt olvasom a just jared-en vagy a zimbio-n plusz a velveten is láttam már ilyen cikket...
2010. május 13. 13:42
rögtön a házasság elején megcsalta, nyolc évig titkolta és ha a nő nem követel pénzt nem is vallja be.
és a felesége még így is megbocsájt neki. nagy szerencséje van Davidnek.
2010. május 13. 15:02
|
|
Twiniúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.18. Hozzászólás: 59 Csatolások: 1 Azonosító: 125381 offline
|
Nem semmi az a nő...minden híres pasival próbálkozik... David jól tette, hogy bevallotta, és nem engedett a zsarolásnak. Szorítok nekik, hogy a házasságuk ne lássa kárát egy ilyen régi ügynek.
2010. május 13. 16:47
Idézet (WhiteAngel @ 2010.05.13. 08:09)
Nem gondoltam volna hogy David is megteszi. Teljesen eggyetértek hanitával,ez a bűn nem megbocsájtható. Mert ha szeretünk valakit,azt eleve nem csaljuk meg...mennyire szerette akkor ő a feleségét valójában?
2010. május 13. 16:50
Idézet (Qiny @ 2010.05.13. 11:00)
Mikor volt? 8 éve? Azóta hűséges? Akkor Miről beszélünk? Annak K...nak most jut eszébe? Hát menjen.... A párterápia az jó. Az asszonykának be kell látni a, hogy a férjére sokan fenik a fogukat és David is csak pasiból van. Ha csak egyszeri alkalom volt és évekkel ezelőtt, akkor szószó. Ha gyakori eset, na akkor jön a tányérdobálás és az irgumburgum.
Lehet, hogy 8 éve volt, de akkor is csak megcsalta nem? És erre mondják aki egyszer megtette, az megteszi többször is. Lehet nem épp az első eset után rögtön, az is lehet, hogy a második megcsalás csak 10-12 év után lesz, de biztos megteszi majd újra, mert az ilyenek sosem javulnak.
2010. május 13. 16:52
Idézet (BeCCaSTaR @ 2010.05.13. 13:42)
rögtön a házasság elején megcsalta, nyolc évig titkolta és ha a nő nem követel pénzt nem is vallja be.
na igen, ez meg a másik, 8 évig titkolta a felesége elől... én biztos megfojtottam volna a nő helyében
2010. május 13. 17:36
|
|
Phoebe13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 123749 offline
|
Sztem meg egyeltalán nem megbocsálhatatlan,nem szép és szörnyen etikátlan de mindneki követ el hibát,és honnan tudjuk h mikr voltak a körülmények?! Vagy bármi,és már 9éve házaso,két gyerekük van azért mert Davidnak volt egy botlása egy egész életet mért kéne eldobni és feladni?....
2010. május 13. 22:07
|
|
sofi9292visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.13. Hozzászólás: 141 Csatolások: 508 Azonosító: 127039 offline
|
Egyet értek az előttem szólóval ne már hogy ezt ennyire felfúják láthatólag szereti a feleségét, hiszen másokkal ellentettben ő egyből bevallotta nem úgy mint pl.: Beckham. nem kezdett el mentegetőzni hogy semmi sem történt. Persze azért hibázott, de a nő meg egy ribanc 8 évig semmi pénz nem követtel most jelenti be azért esse semmi.
2010. május 15. 18:10
|
|
gracielitaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 124016 offline
|
szerintem mindenki kővet ell hibákat.. az lehet hogy flére lépet de legalább probálja hejre hozni, és mellete példás apa és remek szinész ..
nekem ez a véleményem
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: