David Boreanaz egykori szeretője pénzt követelt, hogy elhallgassa korábbi viszonyukat, de a színész inkább mindent bevallott.
A teljes cikkhez kattints ide!
David Boreanaz megcsalta feleségét
2010. május 12. 23:08
|
|
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
Kicsit csalódott vagyok, hogy ő is félrelépett, de mindenki követ el hibákat. Ő is csak ember. Legalább bevallotta. Szerencséje van, hogy a felesége ilyen jól fogadta és nem akar rögtön válni. Remélem sikerül rendbe hozni a házasságukat.
2010. május 13. 06:36
Nagyot csalódtam most Davidben
Ez nagyon nem volt szép tőle. Én bizony a felesége helyében egyből beadtam volna a válópert, úgy mint Sandra Bullock is tette. Az ilyen pasiknak én mind a f***át vágnám le. Számomra a hűtlenség megbocsáthatatlan bűn.
2010. május 13. 08:09
Nem gondoltam volna hogy David is megteszi. Teljesen eggyetértek hanitával,ez a bűn nem megbocsájtható. Mert ha szeretünk valakit,azt eleve nem csaljuk meg...mennyire szerette akkor ő a feleségét valójában?
2010. május 13. 11:00
|
|
Qiny |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.27. Hozzászólás: 902 Csatolások: 338 Azonosító: 125906 offline
|
Mikor volt? 8 éve? Azóta hűséges? Akkor Miről beszélünk? Annak K...nak most jut eszébe? Hát menjen.... A párterápia az jó. Az asszonykának be kell látni a, hogy a férjére sokan fenik a fogukat és David is csak pasiból van. Ha csak egyszeri alkalom volt és évekkel ezelőtt, akkor szószó. Ha gyakori eset, na akkor jön a tányérdobálás és az irgumburgum.
2010. május 13. 11:23
|
|
dominoizzyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.09. Hozzászólás: 229 Csatolások: 1818 Azonosító: 82896 offline
|
a napokban állt elő ezzel a sokkoló információval??? már egy hónapja ezt olvasom a just jared-en vagy a zimbio-n plusz a velveten is láttam már ilyen cikket...
2010. május 13. 13:42
rögtön a házasság elején megcsalta, nyolc évig titkolta és ha a nő nem követel pénzt nem is vallja be.
és a felesége még így is megbocsájt neki. nagy szerencséje van Davidnek.
2010. május 13. 15:02
|
|
Twiniúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.18. Hozzászólás: 59 Csatolások: 1 Azonosító: 125381 offline
|
Nem semmi az a nő...minden híres pasival próbálkozik... David jól tette, hogy bevallotta, és nem engedett a zsarolásnak. Szorítok nekik, hogy a házasságuk ne lássa kárát egy ilyen régi ügynek.
2010. május 13. 16:47
Idézet (WhiteAngel @ 2010.05.13. 08:09)
Nem gondoltam volna hogy David is megteszi. Teljesen eggyetértek hanitával,ez a bűn nem megbocsájtható. Mert ha szeretünk valakit,azt eleve nem csaljuk meg...mennyire szerette akkor ő a feleségét valójában?
2010. május 13. 16:50
Idézet (Qiny @ 2010.05.13. 11:00)
Mikor volt? 8 éve? Azóta hűséges? Akkor Miről beszélünk? Annak K...nak most jut eszébe? Hát menjen.... A párterápia az jó. Az asszonykának be kell látni a, hogy a férjére sokan fenik a fogukat és David is csak pasiból van. Ha csak egyszeri alkalom volt és évekkel ezelőtt, akkor szószó. Ha gyakori eset, na akkor jön a tányérdobálás és az irgumburgum.
Lehet, hogy 8 éve volt, de akkor is csak megcsalta nem? És erre mondják aki egyszer megtette, az megteszi többször is. Lehet nem épp az első eset után rögtön, az is lehet, hogy a második megcsalás csak 10-12 év után lesz, de biztos megteszi majd újra, mert az ilyenek sosem javulnak.
2010. május 13. 16:52
Idézet (BeCCaSTaR @ 2010.05.13. 13:42)
rögtön a házasság elején megcsalta, nyolc évig titkolta és ha a nő nem követel pénzt nem is vallja be.
na igen, ez meg a másik, 8 évig titkolta a felesége elől... én biztos megfojtottam volna a nő helyében
2010. május 13. 17:36
|
|
Phoebe13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 123749 offline
|
Sztem meg egyeltalán nem megbocsálhatatlan,nem szép és szörnyen etikátlan de mindneki követ el hibát,és honnan tudjuk h mikr voltak a körülmények?! Vagy bármi,és már 9éve házaso,két gyerekük van azért mert Davidnak volt egy botlása egy egész életet mért kéne eldobni és feladni?....
2010. május 13. 22:07
|
|
sofi9292visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.13. Hozzászólás: 141 Csatolások: 508 Azonosító: 127039 offline
|
Egyet értek az előttem szólóval ne már hogy ezt ennyire felfúják láthatólag szereti a feleségét, hiszen másokkal ellentettben ő egyből bevallotta nem úgy mint pl.: Beckham. nem kezdett el mentegetőzni hogy semmi sem történt. Persze azért hibázott, de a nő meg egy ribanc 8 évig semmi pénz nem követtel most jelenti be azért esse semmi.
2010. május 15. 18:10
|
|
gracielitaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 124016 offline
|
szerintem mindenki kővet ell hibákat.. az lehet hogy flére lépet de legalább probálja hejre hozni, és mellete példás apa és remek szinész ..
nekem ez a véleményem
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: