Starity

Jensen Ackles - Dark Angel Screencaps

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. május 17. 15:51 #21
Domcicc
Domcicc
Dekker's bitch

StátuszAnglia :3
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 3553
Csatolások: 5834
Azonosító: 123419
Idézet (fuge7 @ 2010.05.14. 14:20)
nagyon jó volt ez a sori! biggrin.gif de az első évaddal kezdd el, mert önmagában a másodikból nem sokat fogsz érteni... wink.gif  biggrin.gif

Egyszerre szedem a kettőt, és örülök, hogy van hozzá felirat is fenn, mert ha nem vagyok annyira hozzászokva néhány színész kiejtéséhez, nem biztos, hogy értem is. Meg hát, ki tudja, milyen szavakat használnak, ha nem ismerem megszívtam. rolleyes.gif

De á, ezek a képek nagyon felcsigáztak. wink.gif
2010. május 17. 23:13 #22
rheuska
rheuska
-- anti-paparazzi ---

Státuszmy love for you is bigger on the inside <3
Hozzászólás: 1748
Csatolások: 7732
Azonosító: 24717
Idézet (Domcicc @ 2010.05.17. 15:51)
Egyszerre szedem a kettőt, és örülök, hogy van hozzá felirat is fenn, mert ha nem vagyok annyira hozzászokva néhány színész kiejtéséhez, nem biztos, hogy értem is. Meg hát, ki tudja, milyen szavakat használnak, ha nem ismerem megszívtam. rolleyes.gif 
De á, ezek a képek nagyon felcsigáztak. wink.gif

meg van benne egy csomó ilyen klónozással, meg nemtudommivel kapcsolatos szó... nem a legkönnyebb nyelvezetű sori, az biztos. és a 2. évadban van egy Joshua nevű karakter, akinek torzítják a hangját... na őt nem könnyű mindig megérteni.

én amúgy csak a 2. évadot, meg az első felét láttam sajnos, de vmikor tervezek egy darát belőle... wub.gif
2010. május 17. 23:30 #23
Domcicc
Domcicc
Dekker's bitch

StátuszAnglia :3
Hozzászólás: 3553
Csatolások: 5834
Azonosító: 123419
Idézet (rheuska @ 2010.05.17. 23:13)
meg van benne egy csomó ilyen klónozással, meg nemtudommivel kapcsolatos szó... nem a legkönnyebb nyelvezetű sori, az biztos. és a 2. évadban van egy Joshua nevű karakter, akinek torzítják a hangját... na őt nem könnyű mindig megérteni.
én amúgy csak a 2. évadot, meg az első felét láttam sajnos, de vmikor tervezek egy darát belőle...  wub.gif

Na igen, "szaknyelv".. attól áll fel a szőr a hátamon. Szerintem az ilyen szavak nagy részét még egy átlag amerikai sem ismeri, nemhogy mi, nem anyanyelvűek..
Még 11 óra és lejön. w00t.gif Nem tett jót, hogy három napig nem voltam itthon. biggrin.gif
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok