"Szerintem esélyes, hogy több pénzt veszítenek, ha új színészeket alkalmaznak, mintha kifizetnék a várt összeget. "
egyetértek
Színészcserék az Alkonyat 5-ben
2010. május 12. 15:04
|
|
Borbély MirandaWalking Dead is my drug™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.25. Hozzászólás: 3724 Csatolások: 403 Azonosító: 123509 offline
|
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2010. május 12. 15:31
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Lehet, hogy nem írtam le értelmesen a lényeget, bocsi.
Szóval a gond az, hogy a szerződésben 4 részt vállaltak be, ugyanannyi fizetéssel. Ugyanannyi pénzt kapnak az újhold, holdfogyatkozás és a hajnalhasadás után is, mint a legelső részben, amikor még nem voltak ennyire népszerűek. Csakhogy úgy döntöttek, hogy az utolsó részt kettészedik. Arra nincs szerződésük, ezért így a színészek már nyugodtan kérhetik a népszerűségüknek megfelelő összeget. Persze ezt a Summit nem akarja - kivéve a főszereplőkkel.
Ezt én is durvának tartom, mert a sorozat rengeteg pénzt hozott már be. Nyilván minden egyes rész jobb, látványosabb, így drágább, de szerintem a színészek és a film behozza ezt az összeget.
Arról is szó van, hogy már nem Vancouverben lesz a forgatás, hanem Louisianaban. (Remélem jól írtam a hely nevét.
)
A forgatás nem tudom mikor kezdődik el.
Szóval a gond az, hogy a szerződésben 4 részt vállaltak be, ugyanannyi fizetéssel. Ugyanannyi pénzt kapnak az újhold, holdfogyatkozás és a hajnalhasadás után is, mint a legelső részben, amikor még nem voltak ennyire népszerűek. Csakhogy úgy döntöttek, hogy az utolsó részt kettészedik. Arra nincs szerződésük, ezért így a színészek már nyugodtan kérhetik a népszerűségüknek megfelelő összeget. Persze ezt a Summit nem akarja - kivéve a főszereplőkkel.
Ezt én is durvának tartom, mert a sorozat rengeteg pénzt hozott már be. Nyilván minden egyes rész jobb, látványosabb, így drágább, de szerintem a színészek és a film behozza ezt az összeget.
Arról is szó van, hogy már nem Vancouverben lesz a forgatás, hanem Louisianaban. (Remélem jól írtam a hely nevét.
A forgatás nem tudom mikor kezdődik el.
2010. május 12. 15:58
|
|
Coco Selly |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.08.22. Hozzászólás: 5338 Csatolások: 158038 Azonosító: 105880 offline
|
Pffff...
Lesz addig bevétel bőven, az ő pénzüket is ki tudják fizetni, szerintem ..
Lesz addig bevétel bőven, az ő pénzüket is ki tudják fizetni, szerintem ..
2010. május 12. 16:24
|
|
Skublivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.02.25. Hozzászólás: 334 Csatolások: 139 Azonosító: 53315 offline
|
De most komolyan... az amikor ilyen fontos mellékszereplőket lecserélnek, akkor mit is várunk a folytatástól?! De most komolyan... sosincs jó vége az iyen változtatásoknak, főleg hamár előtte négy részen keresztül ők játszották azokat a karaktereket... én ilyenkor szoktam passzolni a folytatásokat... de ez csak egy vélemény...
2010. május 12. 17:41
|
.Fan.ni.^^butterscotch. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.21. Hozzászólás: 1038 Csatolások: 938 Azonosító: 90885 offline
|
Nemár!!! Ez tök szívás!
2010. május 12. 18:19
|
|
Kit-tus96why don't you like me? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.05. Hozzászólás: 1605 Csatolások: 34 Azonosító: 124273 offline
|
ez tök gáz ...
am meg minek szedik 2 részre?
.. igaz lehet h igy azok akik nem olvasták a könyvet megértik jobban de az akkoris már milyen szivás ..
am meg minek szedik 2 részre?
2010. május 12. 19:27
|
|
Erzsike15(L)Robsten (L) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.04. Hozzászólás: 1793 Csatolások: 3823 Azonosító: 97814 offline
|
Szerintem nincs túl sok értelme lecserélni őket azért mert több pénz szeretnének!!Meg lehet őket is érteni!!!Meg hát az első 4 részben ők játszottak aztán meg pont az utolsó részben cserélnék le őket!A nézettség is oda lesz.Mert az már nem ugyan az ha nem ők játsszák Alice-t és Emmettet.Ha velük kezdték el akkor velük is fejezzék be!
Szóval Én nagyon nem örülök ennek a dolognak!!!
Szóval Én nagyon nem örülök ennek a dolognak!!!
2010. május 12. 19:46
;( nemár...basszus nemigaz hogy egyik filmben sem lehet már megtartani a szereplőket...ezt nagyon utálom....,
mikor színészcsere van:(
mikor színészcsere van:(
2010. május 12. 20:24
|
|
FuNkYpUnKy27 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.15. Hozzászólás: 603 Csatolások: 4 Azonosító: 125109 offline
|
Nehogymár! Az új szereplők már tuti nem lesznek olyanok mint a régiek..
ez tök hülyeség.!!
2010. május 12. 20:30
|
|
oneofthemarsarmyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.20. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 125505 offline
|
Szerintem is. jó sz*r lenne nélkülük.
2010. május 12. 22:12
remélem nem ilyen hülye a summit h pont őket tegyék ki az utolsó részre.így is elég gáz már az is, h victorián változtattak
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: