Starity

Ronnie O'Sullivan snooker player

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. május 11. 19:17 #1
Mrs. Frankenstein
Mrs. Frankenstein
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 4440
Csatolások: 2054
Azonosító: 126723
Ő a kedvencem! meghajolo.gif wub.gif
Nem csak tehetséges, de humora is van. És mivel csináltam neki adatlapot, remélem minél többen elolvassátok, és írtok majd véleméynt róla ide. Hiszen ezért nyitottam meg a témát.
Amúgy bizonyos szavazások és kutatások alapján Ronnie-nak van a legnagyobb rajongói tábora a snookerezők között. biggrin.gif meg lehet érteni. rolleyes.gif
2010. május 11. 20:51 #2
Domcicc
Domcicc
Dekker's bitch

StátuszAnglia :3
Hozzászólás: 3553
Csatolások: 5834
Azonosító: 123419
Ő a kedvencem, hihetetlen jó játékos, csak kár, hogy könnyen kiismerhető. Épp ezért tudják, hogyan fogják meg. Nagyon tempós, nem véletlenül The Rocket a beceneve. smileeee.gif Volt egy meccs, ami ugyebár számára túl lassú volt, ezért fogta magát és átment nézni a másik jétákot nézni, így nem tudták felidegesíteni. biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: EszterLondon
2010. május 11. 21:59 #3
Sol Alexandria
Sol Alexandria
visszatérő vendég

StátuszSzeretsz?Jól teszed...Utálsz?Hidegen hagy...
Hozzászólás: 191
Csatolások: 148
Azonosító: 82289
Nekem nem ő a kedvencem de egyetértek, tényleg nagyon jól játszik és remek a humora. Ha nem az én kedvencem játszik, ugyanúgy megnézem Ronnie-t is, hiszen nem egy meccs volt már amit ő játszott mégis végig jól szórakoztam, mulatságos volt és nagyon ügyes. thumbsup.gif
1 felhasználónak tetszik: EszterLondon
2010. május 12. 13:49 #4
Mrs. Frankenstein
Mrs. Frankenstein
Idézet (Sol Alexandria @ 2010.05.11. 21:59)
Nekem nem ő a kedvencem de egyetértek, tényleg nagyon jól játszik és remek a humora. Ha nem az én kedvencem játszik, ugyanúgy megnézem Ronnie-t is, hiszen nem egy meccs volt már amit ő játszott mégis végig jól szórakoztam, mulatságos volt és nagyon ügyes. thumbsup.gif

Ha van kedved, nyugodtan feliratkozhatsz rajongónak Ronnie adatlapján! wink.gif xD
2010. október 30. 11:04 #5
Mrs. Frankenstein
Mrs. Frankenstein
Idézet (Domcicc @ 2010.05.11. 20:51)
Ő a kedvencem, hihetetlen jó játékos, csak kár, hogy könnyen kiismerhető. Épp ezért tudják, hogyan fogják meg. Nagyon tempós, nem véletlenül The Rocket a beceneve. smileeee.gif Volt egy meccs, ami ugyebár számára túl lassú volt, ezért fogta magát és átment nézni a másik játékot nézni, így nem tudták felidegesíteni. biggrin.gif

Ó, nem tudom miért írtad, hogy könnyen kiismerhető. Szerintem nem az. biggrin.gif Na jó. Lehet, hogy elfogult vagyok.
A stílusa nálam egyértelműen csillagos 10. laugh.gif
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!