b.sszátok meg. úgy felhúztok!!! nem azért hoztam el a cikket,hogy a melegeket ócsároljátok és főleg Adamet! Rengeteg cikket fordítottam már róla le, meg interjúakt de ezt érdekesnek találtam, mert igenis őszinte! Arról ő valóban nem tehet,hogy erről kérdezik. Ő csak megmondta ami történt vele ezzel még a sorstársainak próbálva SEGÍTENI! A melegek NEM VALAMI BETEG emberek! Ők nem tehetnek arról h olyanok lettek amik!! Ez már szinte születésnél eldől, az agyban rosszul fejlődik ki valami és ők erről nem tehetnek!! ANNYIRA SZÁNALMAS sokatok mert elítélik őket. undorodom az ilyen bunkó és tapintatlan emberektől! Hogy lehettek ilyenek??????????????? Nem mindig a magya melegfelvonulással kellene jönnötök, h jön ez pl Adamhez? Itt nem áltlaánossgban a melegekről van szó, hanem Adam Lambertről, aki egy áldottjó ember függetlenül a szexuális beállítottságától!!!! Aki nem hiszi háth nézzen róla riportokat, meg segélyszervezetes videókat meg bármit. Olvasson kcisit utána és rájön h tényleg egy jó ember!! Erről vittá nem nyitok!
És mi az h percember? Adam megküzdött MEGKÜZDÖTT A SIKERÉRT! Az American Idolban nem csak úgy az ölébe hullott a 2.helyezés. !!! Rengeteg percember létezik az igaz, de ADAMRŐL MÉG FOGUNK HALLANI!! Mert egy remek előadó remek hanggal és kisugárzással.
rohadtul felhúztatok reggelre. annyira bánom h ezt a cikket el mertem hozni ide. tudhattam volna h a sok kukacoskodó és tapintatlan ember csinálja majd a fesztivált......
Adam Lambert őszintén beszél másságáról
2010. május 12. 09:31
|
|
wanda91visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.22. Hozzászólás: 195 Csatolások: 53 Azonosító: 125614 offline
|
ja és még valami, nem azért szeretjük mert meleg. azért szeretjük mert tehetséges és olyan a személyisége amilyen! Engem először a hangja fogott meg nagyon, aztán mint ember! Az elejétől kezdve tudtam h meleg, és mit számít az???? Rohadtul nem tud érdekelni...ettől meg még h ő oylan amilyen és fel is vállalja senki nem lesz meleg. Tévedés ne essék már. Egyébként úgy látom inkább a hím nemű hozzászólások voltak oylan magas IQ szinten itt ebben a cikkben. PErsze ti fiúk elfogadjátok a leszbikusokat, de a melegeket már nem. Hoyg van ez? Kicsit magatokba kellene szállni.
2010. május 12. 14:24
én csak egy valamit kérdeznék: miért azzal foglalkoznak itt egyesek, hogy Adam meleg, ahelyett, hogy a tehetségével foglalkoznának?
2010. május 12. 14:34
|
|
szmötyikevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 264 Csatolások: 16 Azonosító: 123360 offline
|
wanda91 egyetértek.... ki tudja h mi lesz veletek 10-20 év múlvaa.. lehet akár belőletek ish lehet meleg vagy lezbi..
és am ish... ez hülyeség h nem követendő példa.. . ő nem azt mondja h legyél meleg.. hanem azt h vállad fel magad és fogadd el önmagad olyannak amilyen vagy... ezt h ha a gyengébb elméjű taplók nem értik meg sajnálom.
am meg én tökre szeretnék egy meleg havert : D sztem tök cukik xD
erről ennyit.
és attól még h Adam meleg rohadt tehetségeees.
úristen.. annyi értetlen és fogyatékos ember vaan .... csak azért mert nem tettszik a külseje azért már el sem ismerik a tehetségét.. sajnos én ish sok ilyen emberrel találkoztam már... ami rohadt idegesítő.
nyílván Brian May nem azért ismerte el mert egy tehetségtelen akárkih...
: @ huuhh.
am meg a neten van elég oldal ahogy lehet szidnih a sztárokat...
és am ish... ez hülyeség h nem követendő példa.. . ő nem azt mondja h legyél meleg.. hanem azt h vállad fel magad és fogadd el önmagad olyannak amilyen vagy... ezt h ha a gyengébb elméjű taplók nem értik meg sajnálom.
am meg én tökre szeretnék egy meleg havert : D sztem tök cukik xD
erről ennyit.
és attól még h Adam meleg rohadt tehetségeees.
úristen.. annyi értetlen és fogyatékos ember vaan .... csak azért mert nem tettszik a külseje azért már el sem ismerik a tehetségét.. sajnos én ish sok ilyen emberrel találkoztam már... ami rohadt idegesítő.
nyílván Brian May nem azért ismerte el mert egy tehetségtelen akárkih...
: @ huuhh.
am meg a neten van elég oldal ahogy lehet szidnih a sztárokat...
2010. május 12. 14:47
egyetértek szmötyikével! talán előbb értelmezni kéne a cikket utána beszélni.
2010. május 12. 14:53
Idézet (prézli @ 2010.05.12. 14:50)
Teljesen egyetértek inspiredboy-jal és Dirthy-vel!
Kedvesem, akkor már téged is utálni fog a sok A.L fangörl/boy.
De köszönjük.
2010. május 12. 14:54
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
Idézet (inspiredboy @ 2010.05.12. 14:53)
Kedvesem, akkor már téged is utálni fog a sok A.L fangörl/boy.
De köszönjük.
De köszönjük.
Igen, ezt már megkaptam, szóval nem fog meglepetés érni
2010. május 12. 15:16
Minek irtok ide ha nemis szeretitek Adamet misem irunk a ti kedvenceitekhez
2010. május 13. 11:25
|
|
wanda91visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.22. Hozzászólás: 195 Csatolások: 53 Azonosító: 125614 offline
|
felesleges a melegek, illetve Adam ellen lévő emberek miatt felhúzni magunkat. Már rájöttem, h tökre nincs értelme. Ha a csillagokat lehozzuk nekik az égről sem ismerik be,hogy igazunk van. Mind1, csak kár,hogy ennyi rosszmájú ember létezik.
2010. május 13. 16:53
|
|
just a girlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.11. Hozzászólás: 29 Csatolások: 0 Azonosító: 126864 offline
|
Sajnos sok ember van aki azt élvezi, hogy másokat nyílvánosan 'fikázhat'. ez ellen nincs mit tenni! szerintem Adam Lambert egy rettentő tehetséges ember. és ha nemsokára el is tünik a köztudatból (amit EGYÁLTALÁN nem hiszek) akkor is sokan fognak rá emlékezni mint remek énekes, és sokan fogják továbbra is a számait hallgatni!
2010. május 13. 18:03
Kár, hogy bm! Pedig olyan cuki! Nagyon nehéz elhinni, hogy szinte minden cuki srác bm.
2010. május 13. 19:55
|
|
Freeze********** |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.06. Hozzászólás: 6473 Csatolások: 2512 Azonosító: 1 offline
|
Idézet (BunnyGirl @ 2010.05.12. 15:18)
szólásszabadság van 
Ez viszont írás egy internetes fórumon, tehát erre nem vonatkozik, ugyanis az oldalon érvényes egy szabályzat a felhasználói magatartásra vonatkozólag. Külön felhívnám a figyelmet ennek a szabályzatnak az 1. és 2. pontjára.
Ez egy értelmetlen vita, ismertebb nevén flame, aminek soha nincs vége. Legközelebb az ilyen vitában résztvevő tagokat minden szó nélkül ki fogjuk rakni a fórumról. Ennek fényében kéretik a jövőben kommentelni.
2010. május 15. 14:44
nem értem hogy egyeseknek mi a baja a melegekkel!! ugyanolyan emberek !!! És Adam egyszerűen tökéletes Imádom <333
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: