Adam Lambert őszintén beszél másságáról
2010. május 11. 16:03
Szerintem sincs semmi gond a melegekkel.Ők is csak emberek. És tényleg becsülendő hogy ő ezt így felvállalta,és képes is így élni,botrányok és egyebek nélkül.
2010. május 11. 16:13
|
|
gancsattilaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.03.13. Hozzászólás: 48 Csatolások: 0 Azonosító: 25694 offline
|
szerintem a homokosság egy gyógyíthatatlan agyi betegség épp olyan mint a pedofília...csak a pedofilokra börtön vár(helyesen) a homokosokra meg a címlapok várnak és ezért szerintem az ilyen cikk csak a szenzációhajhászásra való!
2010. május 11. 16:45
Haggyák már szegényt békén!Nem az a lényeg,hogy homoszexuális,vagy nem,hanem az,hogy milyen tehetség.
2010. május 11. 17:00
|
|
just a girlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.11. Hozzászólás: 29 Csatolások: 0 Azonosító: 126864 offline
|
A hanga valami fantasztikus és csak ez számít!
2010. május 11. 17:01
|
|
just a girlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.11. Hozzászólás: 29 Csatolások: 0 Azonosító: 126864 offline
|
hangja (bocsi)
2010. május 11. 17:49
|
|
Cicádúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.01. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 126201 offline
|
Szerintem a tehetsége számít( nem az , hogy mit csinál otthon)...a másik meg, miért van az hogy a meleg pasik jobban néznek ki és többet adnak a külsejükre?A heterók is fordíthatnának időt magukra (tisztelet a kivételnek)! Amúgy május 17-én lesz a homofóbia ellenes világnap
Szóval én bírom őket:D
2010. május 11. 18:48
a hangja naon jó. am nekem semmi bajom a melegekkel.
2010. május 11. 19:09
|
|
wanda91visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.22. Hozzászólás: 195 Csatolások: 53 Azonosító: 125614 offline
|
ajjaj port kavart a cikkem. annyit tudnék hozzászólni az egészhez a fent leírtak mellett még, h én valóban tisztelem Adamet azért mert ennyire őszinte és ez egyáltalán nem reklámfogás!!! miért baj az ha valaki igenis felvállalja ami, és annyira szánalmas dolog h egyesek megvetik a melegeket! MIÉRTTTT??????? Ugyanolyan emberek mint mi!!! Semmivel sem kevesebbek! Ugyanúgy érző emberek, és nekem nem 1 meleg barátom van akiket nagyonnagyon szeretek! Sokkal normálisabbak egyes hetero pasiknál! Adam pedig egy egyszerű és csodálatos ember. Aki nem így gondolja és továbbra is problémája van a melegekkel bújjon el és soha ne jöjjjön elő! köszöntem.
2010. május 11. 19:30
|
petrababa59új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.24. Hozzászólás: 67 Csatolások: 0 Azonosító: 125735 offline
|
sztem angyon szar számai vannak és hogy látszik rjata hogy buzi....tök undi
2010. május 11. 19:41
|
wannascream- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 1866 Csatolások: 3203 Azonosító: 126443 offline
|
Mikor lesz olyan a világ, ahol nem csak egyszerűen elfogadják a homoszexuális embereket, hanem nem tartják nagy dolognak? Mikor lesz az, amikor nem kell külön kérdezgetni az embereket, hogy hogyan vetted észre, mit csináltál, hogyan fogadták a szüleid?
Adam jól csinálja. Felvállalja és nem tartja cikinek. És igaza van: ez ő. Akkor miért lenne ciki?
A probléma csak az, hogy sok homoszexuális megpróbál tenni ellene, cikinek tartja és nem tudja elfogadni saját magát sem. Ezen kéne segíteni ahelyett, hogy kinevetjük/megalázzuk/megpróbáljuk megváltoztatni őket.
Adam jól csinálja. Felvállalja és nem tartja cikinek. És igaza van: ez ő. Akkor miért lenne ciki?
A probléma csak az, hogy sok homoszexuális megpróbál tenni ellene, cikinek tartja és nem tudja elfogadni saját magát sem. Ezen kéne segíteni ahelyett, hogy kinevetjük/megalázzuk/megpróbáljuk megváltoztatni őket.
2010. május 11. 19:41
Idézet (BunnyGirl @ 2010.05.11. 19:38)
wáá falra mászok a csávótól
1 év és már a nevére se fog emlékezni senki.........
mostanában elég szomorú ,hogy a melegek sztárolása a divat
Sok kiscsaj ilyen ideált próbál majd késöbb keresni a párkapcsolataiban, aminek beláthatatlan következményei lehetnek, saját párjukat is (kihangsúlyozom, heterót) is egy nyíltan meleg idolhoz hasonlítani, több mint bizarr. De ezt a példát látja. NEM egy melegtől lesz majd gyerekük, CSALÁDJUK (ideális estben).
Jah, és Isten sem 2 Ádámot vagy 2 Évát teremtett... gondolom, nem ok nélkül. De ez csak az én véleményem.
2010. május 11. 19:44
|
wannascream- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 1866 Csatolások: 3203 Azonosító: 126443 offline
|
petrababa59: az undorító, hogy azt, hogy felvállalja magát undorítónak tartod... BunnyGirl: A tehetség a lényeg, nem az, hogy meleg. És nem azért sztár, mert meleg, hanem mert tehetséges, még ha ezt te nem is tudod elismerni...
2010. május 11. 19:44
|
|
DinAa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.02. Hozzászólás: 630 Csatolások: 13 Azonosító: 126246 offline
|
Idézet (BunnyGirl @ 2010.05.11. 19:38)
wáá falra mászok a csávótól
hát sztem sokkal tovább fennmarad a neve
és ez nem divat, Adam egyszerűen tehetséges és senki sem azért szereti mert meleg
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: