Úgy tűnik mindenki Kristent akarja és van, aki hajlandó akár 2 évet is várni rá.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kristennek 2 éve tartogatnak egy szerepet
2010. május 10. 18:48
Kristen jó színésznő,nem kétséges hogy nagy jövő áll még előtte. Majdnem minden szerepben el tudom képzelni.
2010. május 10. 18:48
|
.Fan.ni.^^butterscotch. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.21. Hozzászólás: 1038 Csatolások: 938 Azonosító: 90885 offline
|
Örülök hogy ilyen sikeres, azért két év nem olyan kevés...
2010. május 10. 18:50
Ez a kép róla...o.O Ez a csaj tényleg nem tudja soha sem becsukni a száját?
2010. május 10. 19:07
két év az sok. valaki tényleg CSAK Kristen-t akarja, ha hajlandó várni rá 2 évet.
2010. május 10. 19:33
Natyangel,egyetértek,utálom kristent,se nem szép,se nem olyan nagyon jó ...
2010. május 10. 20:48
|
|
Coco Selly |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.08.22. Hozzászólás: 5338 Csatolások: 158038 Azonosító: 105880 offline
|
Én nem várnék rá 2 évet, az biztos, de mivel nem vagyok rendező, sem kritikus, hogy ezt megítéljem, ezért nem is mondok erre semmit.
Ha a rendezőnek ő kell, akkor biztos nem fog mást felkérni a szerepre. Aki akarja megnézi, aki meg nem, az meg kihagyja :} Nekem is bőven elég az Alkonyat- ,,sorozat" xĐ
2010. május 10. 22:46
|
|
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline
|
Idézet (WhiteAngel @ 2010.05.10. 18:48)
Kristen jó színésznő,nem kétséges hogy nagy jövő áll még előtte. Majdnem minden szerepben el tudom képzelni.
Emlékeim szerint csak az első Twilight filmben láttam, de abban maximum közepes volt, jóindulattal. Van most egy filmje, amire kíváncsi leszek, talán abban majd meg tud győzni arról, hogy van tehetsége.
2010. május 10. 22:48
|
|
nozso13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.30. Hozzászólás: 7208 Csatolások: 72041 Azonosító: 47795 offline
|
Idézet (Necros @ 2010.05.10. 22:46)
Emlékeim szerint csak az első Twilight filmben láttam, de abban maximum közepes volt, jóindulattal. Van most egy filmje, amire kíváncsi leszek, talán abban majd meg tud győzni arról, hogy van tehetsége.
Az Alkonyatot nem láttad, de az Into the Wildban csapnivaló volt, ahogy az Adventurelandban is.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: