Nem tudom, hogy minden iskolában, vagy csak a miénkben van-e így, de 8. osztályban mindenkinek vizsgadolgozatot kell írnia, aztán az egészet meg kell szerkesztenie Power Point-ba.
Vizsgadolgozat témája!
2010. május 10. 18:17
|
|
cseszt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.18. Hozzászólás: 735 Csatolások: 452 Azonosító: 79973 offline
|
Sziasztok!
Nem tudom, hogy minden iskolában, vagy csak a miénkben van-e így, de 8. osztályban mindenkinek vizsgadolgozatot kell írnia, aztán az egészet meg kell szerkesztenie Power Point-ba.
Erre szeretnék ötleteket kérni, hogy ti miről írnátok legszívesebben, osszuk meg egymással ötleteinket!
2010. május 10. 18:41
Nálunk speciel nincsen vizsgadolgozat.De ha bármilyen téma választható akkor javasolnám hogy esetleg történelmi téma legyen.Arról sokat lehet írni.Főleg ha valami haditervet írsz részletesen. Vagy írhatsz akár a kedvenc állatodról,esetleg színésznődről. A lényeg hogy olyan témát válassz amiről tudsz is írni.
2010. május 10. 18:47
Nekünk anno nem volt ilyen, bár már rég voltam általános iskolás. Abban egyetértek WhiteAngellel, hogy mindenképpen egy hozzád közel álló témát válassz, abból sokkal könnyebb egy ilyet megcsinálni. Amúgy a téma a tananyaghoz kell, hogy kapcsolódjon, vagy bármi lehet?
2010. május 10. 18:49
|
|
macskusz95visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.05. Hozzászólás: 334 Csatolások: 86 Azonosító: 124293 offline
|
Hát nálunk nincs ilyen
KÁR:(
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: