Adam Lambert az új idol
2010. május 10. 14:15
|
|
glitterbabyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.06. Hozzászólás: 132 Csatolások: 1 Azonosító: 126485 offline
|
Én akartam írni az albumáról egy cikket de nem adják be.
2010. május 10. 14:58
|
alyhalliwell17visszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 215 Csatolások: 63 Azonosító: 123399 offline
|
edes be kell valani es hogy a vilag elott kitarja hogy meleg hat nagyton bator en kedvelem
2010. május 11. 15:41
|
|
szmötyikevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 264 Csatolások: 16 Azonosító: 123360 offline
|
am Adam-ot az egyik interjúban megkérdezték h közre játszott-e az h második lett mert meleg
ő meg nevetve azt válaszolta h talán..
am sztem biztos... nah de ez az én véleményem csak : S
ő meg nevetve azt válaszolta h talán..
am sztem biztos... nah de ez az én véleményem csak : S
2010. május 12. 09:21
|
|
wanda91visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.22. Hozzászólás: 195 Csatolások: 53 Azonosító: 125614 offline
|
szmötyike valóban azért lett második csak. Blokkolták a vonalát h ne lehessen szavazni rá és így nyerte meg Kris Allen alig 1 milliónyi szavatnyikülönbség volt köztük.
"A végjáték körüli botrányok lassan csitultak, Adamre nehezen lehetett voksolni az utolsó adásban, sok SMS-t visszadobott a rendszer, a műsor producerei azonban utólag ellentmondást nem tűrő hangon kijelentették, hogy márpedig Kris Allen a győztes, tessék elfogadni. A zsűri, és mondhatni, a fél világ mély megdöbbenéssel vette tudomásul Kris sikerét, Allen maga is azt mondta a színpadon, és később az interjúkban is, hogy ezt Adam érdemelte volna meg. Akárhogy is: Kris Allen győzelme csak papíron létezik, BB pedig elindult meghódítani a világot. "
ennyi. tuti csalás volt.Adam ellen ellenkampány is indult mikor kdierült h meleg, a sok idióta akinek próbléma ez szervezkedett elenne. pf. szánalmasak az iylen emberek esküszöm.
"A végjáték körüli botrányok lassan csitultak, Adamre nehezen lehetett voksolni az utolsó adásban, sok SMS-t visszadobott a rendszer, a műsor producerei azonban utólag ellentmondást nem tűrő hangon kijelentették, hogy márpedig Kris Allen a győztes, tessék elfogadni. A zsűri, és mondhatni, a fél világ mély megdöbbenéssel vette tudomásul Kris sikerét, Allen maga is azt mondta a színpadon, és később az interjúkban is, hogy ezt Adam érdemelte volna meg. Akárhogy is: Kris Allen győzelme csak papíron létezik, BB pedig elindult meghódítani a világot. "
ennyi. tuti csalás volt.Adam ellen ellenkampány is indult mikor kdierült h meleg, a sok idióta akinek próbléma ez szervezkedett elenne. pf. szánalmasak az iylen emberek esküszöm.
2010. május 12. 16:24
|
|
szmötyikevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 264 Csatolások: 16 Azonosító: 123360 offline
|
az tudom hogy van egy Adam ellenes kampány.. . meg ha jól tom akk az amerikai sajtó vmelyik újságban írta h nem lenne vmi biztató h ha egy meleg lenne az Idol... de én ezzel kajak nem értek egyet.. ez a verseny nem a szexuális beállítottságról szólt hanem a tehetségről.... nah m1
2010. június 27. 20:21
|
|
Adam and Ashleyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.24. Hozzászólás: 329 Csatolások: 24 Azonosító: 129893 offline
|
I (L) Adam !!!!!!!!!
2010. július 21. 14:58
Szerintem ez akkora bunkóság, hogy azért nem nyerte meg a versenyt mert kiderült hogy meleg.Adam sokkal jobb, mint Kris.
2010. július 21. 15:05
|
|
tinusSúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.22. Hozzászólás: 48 Csatolások: 3 Azonosító: 129719 offline
|
csak annyit mondok hogy Amerika lehúzhatja magát ilyen téren, ha még mindig ott tartunk hogy meleg. Most őszintén. Csak annyiban különbözik hogy a fiúkat szereti. Egyébként ugyanolyan normális ember.
Az hogy meg, amit a koncertjein csinál ( gondolok itt a csókokra Tommyval ) szíve jiga hozzá. Egészségére azt mondom.
Az hogy meg, amit a koncertjein csinál ( gondolok itt a csókokra Tommyval ) szíve jiga hozzá. Egészségére azt mondom.
2010. július 30. 19:45
a tehetsége az egyéni stílusa és a jó hangja ugyan olyan jó marad még akkor is hogy ha meleg.
Ja és ha neki az esik jól h a koncertjein csókolózzon Tommyval akkor egészségére váljék.
Ja és ha neki az esik jól h a koncertjein csókolózzon Tommyval akkor egészségére váljék.
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: