Egy szexi fotósorozatot készítettek vele. Már korábban is felkeresték a Sweet About Me énekesnőjét férfimagazinok, de azóta pár év eltelt, így nemrégiben bájait eltakarva félmeztelenül pózolt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Gabriella Cilmi levetkőzött
2010. május 09. 13:49
2010. május 09. 15:33
szerintem nem csinált semmi rosszat
az fhm nem a playboy, szal...
2010. május 09. 16:53
|
|
Hirovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.10. Hozzászólás: 403 Csatolások: 40 Azonosító: 49037 offline
|
Világhírt és figyelmet nem azzal szerez az ember magának hogy ledobja a textilt.És tipikus női reakció:"De kár Azt hittem ő nem lesz ilyen vetkőzős "...Mert egyszer megmutatja a mellét már a "vetkőzős" kategóriába kell sorolni?Azért tűz és víz a kopasz skizofrén ribanc,az extreme viselkedésű GaGa, és Gabriella.Azzal hogy megmutatja a popsit és a cicit, még nem kurva,ribanc,lotyó,stb....Gondolom kapott egy nagyon jó ajánlatot, ami nem csak az anyagiakról szól, hanem e4gy olyan fotó sorozatról, ami ízléses, igényes,és ehhez mérten az ellenszolgáltatás is megfelelő számára.Fiatal, és csinos.Miért ne? Neki kell az élete hátralevő részét ezzel a tudattal leélni, és elrendeznie a lelki ismeretével.Emberek ne legyünk már álszentek! Valakit ne azért szeressünk már, vagy utáljunk, mert mutat popsit vagy nem....Hanem azért amit elért, vagy amilyen irányban halad,akár filmes, akár zenész!! Bárkit a magánélete miatt kritizálni, mint rajongónak nem hiszem elfogadott dolog.Ahhoz nekünk semmi közünk.Vagy szeretem mert jó zenét csinál, vagy mert jó színész vagy nem ..és akkor nem nézem a filmjeit, illetve nem hallgatom a zenéjét.De hogy hányszor vetkőzött le vagy nem, annak nem szabad befolyással lenni egy rajongónak!Ezt tartsuk már észben!!És ha a Májusi FHM sorozatra gondol mindenki!! Akkor meg mi ez a felháborodás??? Semmit nem mutat, még a popsiz sem, cicit sem!! Akkor meg??? Nagyobb nevek is mutattak már többet,és ...jééé....azok se lettek kurvák!! De érdekes!!! Nézzünk már utána a ribanc, kurva, szavaknak,hogy pontosan mit is jelentenek.Mert bár senki nem mondta ki az előttem szólók közül, de tuti mindenkinek ez járt az eszében...
2010. május 09. 18:51
Félreértés ne essék, én imádom Gabot, a kedvenc énekesnőm, mitöbb már lassan egy éve ismerem és tisztelem! Csupán nem hittem volna, azthittem majd a saját tempójával tör az élre, vagy ilyesmi..De ez van, én így is szeretni fogom. Attól hgy a cikket írtam senkit nem kell elítélni, vagy ilyesmi. Hiro, szerintem igazad van valamiylen módon. Sőőőt..
2010. május 09. 19:00
Egyébként még hozzátenném, hogy szerintem elég jó képek(amit még a cikkbe nem írtam) és fiatal, hát miért ne élhetné az elétetét?!
2010. május 09. 19:07
szerintem szinte minden énekesnő levetkőzött már, nem kell ezért utálni.
2010. május 09. 19:09
Idézet (BeCCaSTaR @ 2010.05.09. 19:07)
szerintem szinte minden énekesnő levetkőzött már, nem kell ezért utálni.
De most ti mind azt értették a cikk alatt, hogy én ezért nem fogom kedvelni? :S:S:S Mert nem így van?
2010. május 24. 13:18
háát.. végül is az ő döntése. De ha úgy vesszük híresebb lett tőle
Am tök jó mert én írtam ide először:P
Am tök jó mert én írtam ide először:P
2010. október 30. 10:33
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
Nem tudom, szerintem ízléses sorozat lett. Sőt, még néhol egészen szép is. Nem bánom, hogy "levetkőzött", mert semmit nem mutat az intimebb helyekből, de az látszik, hogy mennyire csinos. És ez az ő dolga különben is. Kapott érte lóvét, népszerűsíti magát vele, akkor miért ne?
2011. augusztus 15. 12:02
|
|
Fruzsi26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.29. Hozzászólás: 770 Csatolások: 14 Azonosító: 156883 offline
|
broschbarbi: Őrült? Tényleg? Akkor Lady Gagára és társaira mit fogsz mondani? Már megbocsáss, de attól, még hogy pár kép készült róla, nem őrült. Figyelemre vágyott, és ennyi. Én ugyan úgy imádom.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: