Dobó Áginak tényleg gratulálok szerintem szép pofija van és szép kék szeme
A Királynő (2010)
2010. május 14. 12:22
|
|
Szilvia_91♥Michael Jackson Fan♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.14. Hozzászólás: 2773 Csatolások: 15865 Azonosító: 63660 offline
|
Én Dobó Áginak örülök. Megmondom őszintén ezek a lányok nem voltak valami nyerők...pláne az a barna hajú orosz vagy ukrános csaj...egy kicsit soknak éreztem.
Hajrá!
2010. május 14. 12:36
|
|
Szilvia_91♥Michael Jackson Fan♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.14. Hozzászólás: 2773 Csatolások: 15865 Azonosító: 63660 offline
|
Idézet (Clélia @ 2010.05.14. 12:27)
ki mire tippel ki fog nyerni???
^o)
^o)
Már meg van az eredmény
2010. május 14. 12:54
|
|
Jessy♥F1♥ addict |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.23. Hozzászólás: 3076 Csatolások: 15340 Azonosító: 37540 offline
|
ez a felhozatal szerintem se volt vmi nagy szám,de én megmondtam anyának,hogy ez a totál áltagos Dobó Ági fogja megnyerni...nem azért,mert szép,hanem mert végig annyira magabiztos és szerintem álszent is volt,mintha már előre tudta volna,hogy ő lesz a befutó...meg is mondta,hogy ő most természetesen nyerni jött ide,tavaly csak barátokat szerzett
amúgy mit sugall az,hogy ez a lány tavaly bár bekerült a legjobb 5-be (ezt se értem,de mindegy,magánvélemény),de utána semmit nem nyert meg,idén pedig ő a királynő?annyira rossz lett a felhozatal,hogy már elég volt ő is elsőnek?mert azt nem hiszem,hogy tavalyhoz képest annyira megváltozott volna,hogy most ő lett a legszebb
én tavaly csak Serdült Orsolyával nem voltam kibékülve,a másik két lány szerintem nagyon szép volt
idán viszont egyedül Jenniferben van vmi különleges
amúgy mit sugall az,hogy ez a lány tavaly bár bekerült a legjobb 5-be (ezt se értem,de mindegy,magánvélemény),de utána semmit nem nyert meg,idén pedig ő a királynő?annyira rossz lett a felhozatal,hogy már elég volt ő is elsőnek?mert azt nem hiszem,hogy tavalyhoz képest annyira megváltozott volna,hogy most ő lett a legszebb
én tavaly csak Serdült Orsolyával nem voltam kibékülve,a másik két lány szerintem nagyon szép volt
2010. május 14. 13:02
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
Idézet (Jessy @ 2010.05.14. 12:54)
ez a felhozatal szerintem se volt vmi nagy szám,de én megmondtam anyának,hogy ez a totál áltagos Dobó Ági fogja megnyerni...nem azért,mert szép,hanem mert végig annyira magabiztos és szerintem álszent is volt,mintha már előre tudta volna,hogy ő lesz a befutó...meg is mondta,hogy ő most természetesen nyerni jött ide,tavaly csak barátokat szerzett
idán viszont egyedül Jenniferben van vmi különleges 
Ági nem a tavalyi versenyen indult, hanem a két évvel ezelőttin. Két év alatt sokat változott. Nagy előnye volt, hogy már ismerte a versenyt és tudta mit várnak el tőle. Egyébként én is szinte biztosra vettem, hogy ő fog nyerni. Ha meg belegondolsz Serdült Orsi is a második évben nyert csak, az első évben nem igazán jött össze neki semmi.
2010. május 14. 16:07
|
|
Jessy♥F1♥ addict |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.23. Hozzászólás: 3076 Csatolások: 15340 Azonosító: 37540 offline
|
Idézet (Brittany20 @ 2010.05.14. 13:02)
Ági nem a tavalyi versenyen indult, hanem a két évvel ezelőttin. Két év alatt sokat változott. Nagy előnye volt, hogy már ismerte a versenyt és tudta mit várnak el tőle. Egyébként én is szinte biztosra vettem, hogy ő fog nyerni. Ha meg belegondolsz Serdült Orsi is a második évben nyert csak, az első évben nem igazán jött össze neki semmi.
akkor 2 éve,mindegy végül is,de akkor az elég röhej nem,hogy a rutin számít nem a szépség?mármint volt itt olyan lány aki jóval szebb volt nála és most indult először,nehogy már ez hátrány legyen
2010. május 14. 19:51
|
|
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline
|
Kb ennyi a véleményem. Már megtanultam, hogy felesleges ilyen baromságot néznem, mert minden szar alapján értékelnek, csak pont a szépség, ami elvileg a lényeg kéne, hogy legyen, szorul háttérbe. Legalábbis sokszor nagyon úgy tűnik.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: