Starity

A Királynő (2010)

4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. május 14. 12:22 #61
Szilvia_91
Szilvia_91
♥Michael Jackson Fan♥

StátuszBlood On The Dance Floor
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2773
Csatolások: 15865
Azonosító: 63660
Én Dobó Áginak örülök. Megmondom őszintén ezek a lányok nem voltak valami nyerők...pláne az a barna hajú orosz vagy ukrános csaj...egy kicsit soknak éreztem.

Dobó Áginak tényleg gratulálok szerintem szép pofija van és szép kék szeme smileeee.gif Hajrá! smileeee.gif wink.gif
2010. május 14. 12:27 #62
- törölt felhasználó -    
ki mire tippel ki fog nyerni???
^o)
2010. május 14. 12:36 #63
Szilvia_91
Szilvia_91
♥Michael Jackson Fan♥

StátuszBlood On The Dance Floor
Hozzászólás: 2773
Csatolások: 15865
Azonosító: 63660
Idézet (Clélia @ 2010.05.14. 12:27)
ki mire tippel ki fog nyerni???
^o)

Már meg van az eredmény smileeee.gif Nézd meg az előző oldalt smileeee.gif
2010. május 14. 12:54 #64
Jessy
Jessy
♥F1♥ addict
Hozzászólás: 3076
Csatolások: 15340
Azonosító: 37540
ez a felhozatal szerintem se volt vmi nagy szám,de én megmondtam anyának,hogy ez a totál áltagos Dobó Ági fogja megnyerni...nem azért,mert szép,hanem mert végig annyira magabiztos és szerintem álszent is volt,mintha már előre tudta volna,hogy ő lesz a befutó...meg is mondta,hogy ő most természetesen nyerni jött ide,tavaly csak barátokat szerzett blink.gif
amúgy mit sugall az,hogy ez a lány tavaly bár bekerült a legjobb 5-be (ezt se értem,de mindegy,magánvélemény),de utána semmit nem nyert meg,idén pedig ő a királynő?annyira rossz lett a felhozatal,hogy már elég volt ő is elsőnek?mert azt nem hiszem,hogy tavalyhoz képest annyira megváltozott volna,hogy most ő lett a legszebb
én tavaly csak Serdült Orsolyával nem voltam kibékülve,a másik két lány szerintem nagyon szép volt smileeee.gif idán viszont egyedül Jenniferben van vmi különleges mellow.gif
2010. május 14. 12:57 #65
- törölt felhasználó -    
ok köszke
biggrin.gif
2010. május 14. 13:02 #66
Brittany
Brittany
Not a Queen, a Khaleesi™

Státusz"Affin shekh yola she jimma ma drivoe she titha..."
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 12164
Csatolások: 27467
Azonosító: 73440
Idézet (Jessy @ 2010.05.14. 12:54)
ez a felhozatal szerintem se volt vmi nagy szám,de én megmondtam anyának,hogy ez a totál áltagos Dobó Ági fogja megnyerni...nem azért,mert szép,hanem mert végig annyira magabiztos és szerintem álszent is volt,mintha már előre tudta volna,hogy ő lesz a befutó...meg is mondta,hogy ő most természetesen nyerni jött ide,tavaly csak barátokat szerzett blink.gif 
amúgy mit sugall az,hogy ez a lány tavaly bár bekerült a legjobb 5-be (ezt se értem,de mindegy,magánvélemény),de utána semmit nem nyert meg,idén pedig ő a királynő?annyira rossz lett a felhozatal,hogy már elég volt ő is elsőnek?mert azt nem hiszem,hogy tavalyhoz képest annyira megváltozott volna,hogy most ő lett a legszebb
én tavaly csak Serdült Orsolyával nem voltam kibékülve,a másik két lány szerintem nagyon szép volt smileeee.gif idán viszont egyedül Jenniferben van vmi különleges mellow.gif

Ági nem a tavalyi versenyen indult, hanem a két évvel ezelőttin. Két év alatt sokat változott. Nagy előnye volt, hogy már ismerte a versenyt és tudta mit várnak el tőle. Egyébként én is szinte biztosra vettem, hogy ő fog nyerni. Ha meg belegondolsz Serdült Orsi is a második évben nyert csak, az első évben nem igazán jött össze neki semmi.
2010. május 14. 16:07 #67
Jessy
Jessy
♥F1♥ addict
Hozzászólás: 3076
Csatolások: 15340
Azonosító: 37540
Idézet (Brittany20 @ 2010.05.14. 13:02)
Ági nem a tavalyi versenyen indult, hanem a két évvel ezelőttin. Két év alatt sokat változott. Nagy előnye volt, hogy már ismerte a versenyt és tudta mit várnak el tőle. Egyébként én is szinte biztosra vettem, hogy ő fog nyerni. Ha meg belegondolsz Serdült Orsi is a második évben nyert csak, az első évben nem igazán jött össze neki semmi.

akkor 2 éve,mindegy végül is,de akkor az elég röhej nem,hogy a rutin számít nem a szépség?mármint volt itt olyan lány aki jóval szebb volt nála és most indult először,nehogy már ez hátrány legyen smileeee.gif Serdült Orsit se értem,szóval mindegy biggrin.gif
2010. május 14. 19:51 #68
Necros
Necros
Cara is my Mistress

StátuszCaptivated by Tabrett.
Hozzászólás: 8558
Csatolások: 17675
Azonosító: 12106
blink.gif omg.gif dry.gif

Kb ennyi a véleményem. Már megtanultam, hogy felesleges ilyen baromságot néznem, mert minden szar alapján értékelnek, csak pont a szépség, ami elvileg a lényeg kéne, hogy legyen, szorul háttérbe. Legalábbis sokszor nagyon úgy tűnik.
4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!