Starity

A Királynő (2010)

4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. május 13. 15:18 #41
Hiro
Hiro
visszatérő vendég

StátuszPaintball fertőzött.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 403
Csatolások: 40
Azonosító: 49037
Idézet (hanita @ 2010.05.13. 15:12)
Erre csak azt mondom mindenkinek más jön be, más tetszik. Neked nem tetszik Pocsai Ágota, én azt mondom ő a legszebb az összes lány közül tongue.gif  wink.gif

Így van ízlések és pofonok...te női szemmel nézed őket én meg férfi szemmel.Ezen biztos nem veszünk össze.De egy egyezésünk azért van!! cool.gif wink.gif
2010. május 13. 15:27 #42
Brittany
Brittany
Not a Queen, a Khaleesi™

Státusz"Affin shekh yola she jimma ma drivoe she titha..."
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 12164
Csatolások: 27467
Azonosító: 73440
Én női szemmel nézem őket. Van akikkel van alapvető gondom. Például számomra Vizinger Dia egyáltalán nem szép ezzel a hófehér bőrrel, de azt meg kell hagyni, hogy jó alakja van. Farkas Zsuzsának az egész arca nem jön be, és szintén így vagyok Somogyi Zsófival is.

Török Zsanettnek a szemei csodálatosak, Béres Evelin pedig bájos és csinos az arca.

Mindenesetre még mindig tartom a véleményemet, miszerint csinosak, bájosak, aranyosak DE semmi keresnivalójuk egy szépségkirálynő választáson, mert náluk sokkal szebb nők rohangálnak hazánkban, akiket érdemes lenne kiküldeni a világversenyre.

Aztán ki tudja mennyire kupálták ki őket, és este mit tudnak majd mutatni smileeee.gif
2010. május 13. 15:41 #43
- törölt felhasználó -    
Idézet (Hiro @ 2010.05.13. 15:18)
Így van ízlések és pofonok...te női szemmel nézed őket én meg férfi szemmel.Ezen biztos nem veszünk össze.De egy egyezésünk azért van!! cool.gif  wink.gif

Persze, ilyenen nem fogunk összeveszni. Ez a jó a dolgokban, hogy nem egyformák az emberek ízlése wink.gif Igen, Vizinger Dia kinézetén egyetértünk, ez is valami smileeee.gif
2010. május 13. 15:43 #44
- törölt felhasználó -    
Idézet (Brittany20 @ 2010.05.13. 15:27)
Én női szemmel nézem őket. Van akikkel van alapvető gondom. Például számomra Vizinger Dia egyáltalán nem szép ezzel a hófehér bőrrel, de azt meg kell hagyni, hogy jó alakja van. Farkas Zsuzsának az egész arca nem jön be, és szintén így vagyok Somogyi Zsófival is.
Török Zsanettnek a szemei csodálatosak, Béres Evelin pedig bájos és csinos az arca.
Mindenesetre még mindig tartom a véleményemet, miszerint csinosak, bájosak, aranyosak DE semmi keresnivalójuk egy szépségkirálynő választáson, mert náluk sokkal szebb nők rohangálnak hazánkban, akiket érdemes lenne kiküldeni a világversenyre. 
Aztán ki tudja mennyire kupálták ki őket, és este mit tudnak majd mutatni smileeee.gif

Béres Evelin szerintem is bájos, meg rajtuk kívül még Farkas Gréta, Farkas Zsuzsanna, Major Klára, Somogyi Zsófia és Zeller Zita azok akik még valahogy elmennek, de a többi, pfffff
2010. május 13. 18:38 #45
ConfigKT
ConfigKT
visszatérő vendég
Hozzászólás: 257
Csatolások: 610
Azonosító: 55203
Nekem ők a favoritok, mint lehetséges Királynő jelölt (Top 5 rolleyes.gif ): Farkas Gréta, Kocsis Dorottya, Vida Nikolett, Vígh Diána, Zeller Zita. És innen is a TopTopTop Farkas Gréta! blush.gif
Ahogy elnéztem a külföldi királynőket(MalikaMissFrance wub.gif ), nem vagyok benne biztos (szinte tuti), hogy világos(szőke vagy világos barna) hajú fogja megnyerni a versenyt. Ennek ellenére a Top5ben nálam "csak" 4 db van! rolleyes.gif
Eléggé sokat nézelődtem, mire kitudtam választani ezt az 5-t, lehet sokan furcsállják, de megnéztem minden helyen őket(.wiw,fbook...stb) és nálam mindent egybevetve, a rostámon ők akadtak fenn. Ha férfi szemszögből nézem, akkor egyértelmű, hogy Misik Renáta(hatalmas mell), Pocsai Ágota(jó alak) és Farkas Zsuzsanna jöhet szóba. cool.gif
2010. május 13. 19:02 #46
elba
elba

StátuszHomo Horroricus
Hozzászólás: 816
Csatolások: 3210
Azonosító: 854
Idézet (szavy @ 2010.05.13. 14:02)

az ellenfelek közül pedig az orosz a legszebb, bár hiányolok elég sok országból lányokat, indiai sincs, pedig ők mindig tényleg szép lányt választanak ki.

Persze,hogy hiányos a lista.Ugyan úgy,mint nálunk,még nem választották meg sok helyen őket.
Az én befutóm:
1.Babinyecz Tímea
2.Matus Mónika
3.Dobó Ágnes
4.Vígh Diána
2010. május 13. 22:05 #47
elba
elba

StátuszHomo Horroricus
A Matus Mónikát visszavonom,zéró a teste. cool.gif
2010. május 14. 06:51 #48
xBlondie
xBlondie
fashionista
Hozzászólás: 2713
Csatolások: 14045
Azonosító: 112254
Dobó Ágnes lett a királynő
2010. május 14. 08:00 #49
- törölt felhasználó -    
Hát én egyenesen fel voltam háborodva amikor kiválasztották a 3 csajt. Méghogy Kaló Jennifer a 3. helyen, a 2. helyezett neve most hírtelen nem jut eszembe, na és a királynő Dobó Ágnes, ráadásul még a közönség is őrá szavazott reklamalo.gif reklamalo.gif reklamalo.gif Én nem tudom a zsűri, de még a közönség is hova tette a szemét. Szerintem mindhárom lány iszonyat csúnya (persze ez az én magánvéleményem). Nálam első három helyen ők lettek volna: Béres Evelin, Meiczinger Barbara, Pocsai Ágota. Vígh Diána egyenesen nevetséges volt amikor megszólalt, na és Vizinger Diána kinézete (tényleg mint egy 1 hetes vízi hulla).
Áááááá, igen nagyot csalódtam dry.gif
2010. május 14. 08:24 #50
elba
elba

StátuszHomo Horroricus
Én elégedett vagyok magammal háromból kettőt eltaláltam,igaz nem sorrendben,bár ha úgy nézzük Európán kívül a Miss Universenek nagyobb a respektje mindenhol,azt a címet pedig a Tímea kapta..
Egyébként nekem is a Dobó Ági tetszett legjobban,de nem gondoltam volna,hogy a zsűri első helyre teszi,túl pici és nagyon kislányos.Hát,...sok szerencsét nekik,szükségük lesz rá a továbbiakban.
2010. május 14. 08:34 #51
Coco Selly
Coco Selly
Hozzászólás: 5338
Csatolások: 158038
Azonosító: 105880
Idézet (Hiro @ 2010.05.13. 15:02)
Tipikusan Pocsai Ágota az aki a tucat nő kategória alján helyezkedik el. blink.gif Semmi nincs benne amire az ember felkapná a fejét. blink.gif Bár egy lány egy másik lánnyal szemben mindig kritikusabb,és féltékenyebb... wink.gif
Vizinger Diána hogy mit keres itt azt én sem értem.Olyan mint az egy hetes vízi hulla.... ohmy.gif  tongue.gif

Egyet értek, Zsuzsanna volt a legszebb lány közöttük. A legmegnyerőbb kisugárzású lány mégis sehol sincs, mivel vidéki... Itt minden a pénzről szól. Aki 2szer indul a versenyben, tuti bent az első háromban. Ez is nevetséges.
Szépség meg sehol... Kalo Jennifer megérdemelte, a mosolya gyönyörű. thumbsup.gif És a kisugárzása sem semmi. De a másik kettő... rohog.gif reklamalo.gif blink.gif mad.gif
Na mindegy, ez csak az én véleményem. Ja és a tavalyiakhoz képest ezek semmik... (Mondjuk tavaly az a S. Orsika is aztán... dry.gif )
2010. május 14. 08:41 #52
Coco Selly
Coco Selly
Idézet (elba @ 2010.05.12. 10:43)
A Miss Universe 2010-es versenyén a potenciális ellenfelek:

Szerintem Miss Venezuela és Miss Ukrajna is nagyon gyönyörű!!
Hozzájuk képest aztán ,,mi"... _nevet.gif
2010. május 14. 11:20 #53
BunnyGirl
BunnyGirl
Ultraviolence

Státuszεїз Shine bright like a diamond εїз
Hozzászólás: 2262
Csatolások: 850
Azonosító: 115648
aki az első lett megérdemelte mert,nagyon aranyos csaj,
de a másik kettő pff.. blink.gif
volt egy orosz származású csaj(barna hajú) a barátnőmmel azon röhögtünk ,hogy kb. olyan feje van mint a gollamnak
mit keresett ő egy szépségversenyen?.....jáj rohog.gif
2010. május 14. 11:23 #54
- törölt felhasználó -    
sztem nem dobó ágnest jelöltem volna a királynőnek...de megérdemli sokat dolgozott érte laugh.gif
2010. május 14. 11:24 #55
Brittany
Brittany
Not a Queen, a Khaleesi™

Státusz"Affin shekh yola she jimma ma drivoe she titha..."
Hozzászólás: 12164
Csatolások: 27467
Azonosító: 73440
Dobó Ági szép volt a versenyen szerintem. Én úgy tippeltem az első hármat, hogy Dobó Ági, Misik Reni és Kaló Jennifer. Majdnem bejött. A Miss Universe címre én se értem, hogy sikerült kiválasztani az "1"-es rajtszámú csajt. Szerintem nem egy szépség, de ezt döntse el a szakmai zsűri.

Ági bájos, bár a világversenyen szerintem nem lesz esélye. Kaló Jenniferben és benne is az tetszett, hogy nem erőltetett fejeket vágtak a verseny alatt, hanem látszott, hogy élvezik és tetszik nekik amit csinálnak. Néhány lányon az a "vicsor mosoly" brutális volt...

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Miss World Hungary 2010 - Dobó Ágnes

Miss Universe Hungary 2010 - Babinyecz Tímea

Miss Earth Hungary 2010 - Kaló Jennifer
2010. május 14. 11:25 #56
viraag
viraag
mrs.padalecki

Státuszazt gondolom,ami te.
Hozzászólás: 2329
Csatolások: 4542
Azonosító: 69484
Hát az én "kedvenceim" szóba se jöttek a zsűrinél a 7-be jutáskor.. blink.gif Érdekes ízlésre vall a dolog... Ágit sem értem, szerintem egy teljesen átlagos lány egy bájos + bájos mosoly. Szerintem ez még nem elég egy világversenyen... A 2. helyezett lány inkább, bár ő sem tetszik, de nem átlagos, viszont Jennifer... No comment. Az összes általam esélyesnek tartott lány kiesett. Nem igazán értem unsure.gif
2010. május 14. 11:41 #57
Alessandro11
Alessandro11
új tag
Hozzászólás: 43
Csatolások: 4
Azonosító: 78940
A Végeredményről csak annyi a véleményem hogy a szépség relatív... Még a top 7 se az én stílusom. Hát ez van. Más zsűri, más eredmény.
2010. május 14. 11:55 #58
prézli
prézli
Pókasszony

StátuszI could do anything to show how much you mean, but I won't.
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8034
Csatolások: 25737
Azonosító: 107627
A 21-es a kedvenceim között volt, szóval annak örülök. De Dobó Ági... már ne is haragudjon meg a világ, de még a top 21-be se.
Meg a műsorról is megvan a véleményem. Anyukám is nézte (első alkalommal), és ő is fel volt háborodva, hogy a produkciók alatt a lányok a "táncosok". Kérdem én, erre mi szükség van? Nem azt nézik, hogy hogyan tudnak táncolni, hanem a helyes pofijukat, alakjukat, kisugárzásukat... A végeredménnyel pedig minden évben még elégedetlenebb vagyok...

Ráadásul valami véletlenszerű Gaga nyomatás is csúszott a gépezetben (Poker Face, Paparazzi).
2010. május 14. 11:58 #59
- törölt felhasználó -    
Nem akarok senkit se megbántani, de hova tette a zsűri a szemét? dry.gif A Jennifer szép, viszont ez az Ági...
2010. május 14. 12:00 #60
Coco Selly
Coco Selly
Idézet (Brittany20 @ 2010.05.14. 11:24)

Miss Earth Hungary 2010 - Kaló Jennifer

Köszi a képet meghajolo.gif meghajolo.gif
Gyönyörű wub.gif
4 oldal 1 2 3 4