Miley Cyrus videoklipje nagy port kavar
2010. május 06. 09:16
Ennél jobb klippet még nem láttam és a dal egyszerűen tökéletes....miley újabb daláig nem is lesz jobb!Bár Keshától a Blah Blah BLah se rosszxD
2010. május 06. 09:36
|
|
Alex12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.15. Hozzászólás: 161 Csatolások: 0 Azonosító: 93177 offline
|
Szerintem jó a zene is meg a videó is...
Az eleje olyan mint Britney- If You Seek Amy című daláé, a vége felé meg már van egy kis ßlack Eyed Peas- Meet Me Halfway- es beütése is, amikor Miley fekszik a fűben... De ez most mindegy... amúgy szerintem ezen nem kéne felháborodni, hogy Miley-től milyen példát vesznek a tinik.. Miley énekes, és olyan zenét csinál amilyet akar... Nem attól függően, hogy ki mit szól.. Ha ő ilyen zenét akar, hogy egy kicsit vadabb, akkor meg? Jól áll neki ez a stílus, és szerintem nincs semmi felháborító ebben a videóban...
Az eleje olyan mint Britney- If You Seek Amy című daláé, a vége felé meg már van egy kis ßlack Eyed Peas- Meet Me Halfway- es beütése is, amikor Miley fekszik a fűben... De ez most mindegy... amúgy szerintem ezen nem kéne felháborodni, hogy Miley-től milyen példát vesznek a tinik.. Miley énekes, és olyan zenét csinál amilyet akar... Nem attól függően, hogy ki mit szól.. Ha ő ilyen zenét akar, hogy egy kicsit vadabb, akkor meg? Jól áll neki ez a stílus, és szerintem nincs semmi felháborító ebben a videóban...
2010. május 06. 14:24
Idézet (Necros @ 2010.05.05. 21:04)
Azoknak az idióta szülőknek, akik féltik a drága kis kölyküket ettől a kliptől, csak ennyit mondanék: néha beszéljenek azzal a gyerekkel, figyeljenek rá oda egy kicsit, ne csak dobják le a TV elé. Ha nem olyan angyalka lesz a gyerekből, mint amilyet szeretnének, akkor csak magukra vessenek, ne fogják rá mindenre, hogy annak a hibája.
Lövöldözik a gyerek az iskolában? Nem a játék/film/zene hibája, a tiéd, B+! Kábítószerezik/iszik/dohányzik/szexel? Az se bármi másnak a hibája, hanem a tiéd, te idióta...
Bocs az előzőért, de az ilyen marhaságok fel tudnak húzni...
És ezt te honnan tudod? Közelről ismered?
Lövöldözik a gyerek az iskolában? Nem a játék/film/zene hibája, a tiéd, B+! Kábítószerezik/iszik/dohányzik/szexel? Az se bármi másnak a hibája, hanem a tiéd, te idióta...
Bocs az előzőért, de az ilyen marhaságok fel tudnak húzni...
És ezt te honnan tudod? Közelről ismered?
Egy hatalmas +1
2010. május 06. 17:35
|
|
Lucy-chanяuleя oƒ αѕgαrd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.06. Hozzászólás: 2362 Csatolások: 159 Azonosító: 104204 offline
|
Nem csodálom, én is tök dili lennék, ha állandóan egy megformált karakterhez hasonlítanának, és ha önmagam akarok lenni, akkor rögtön azt szajkóznák, hogy az nem helyes, mert nem illik a képbe. A Hannah Montana csak egy szerep volt, amit jól eljátszott. Pont!
2010. május 06. 20:52
Szerintem nagyon jó lett a szám és a videoklip is! Egyépként nem értem mért hasonlítják a sztárokat ahhoz a szerephez, amivel kezdte a pályafutását.
2010. május 07. 00:31
|
|
zoomify |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.04.19. Hozzászólás: 1799 Csatolások: 46 Azonosító: 5440 offline
|
jövőre jöhet a nullásgép
amúgy egy kicsit túllihegik az amcsi szülök a dolgokat... vagy csak nem szeretnék ha a gyerekeik pont úgy élnének mint anno ők tették
micsoda problémák
amúgy egy kicsit túllihegik az amcsi szülök a dolgokat... vagy csak nem szeretnék ha a gyerekeik pont úgy élnének mint anno ők tették
2010. május 07. 16:38
|
|
mesiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.28. Hozzászólás: 43 Csatolások: 0 Azonosító: 118682 offline
|
szerintem mindeninek megvan a saját stílusa és ezért hagyni kell hogy abban érvényesüljön, ezért lesznek ez emberek egymástól különbözőek.Milyen lenne ha mindenki ugyan úgy öltözne , ugyan azt hallgatnák...Ha annyira szerette eddig valaki Mileyt, vagy a zenéét ezután is fogják!
2010. május 07. 18:11
|
|
mileyfanbogi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.28. Hozzászólás: 775 Csatolások: 38 Azonosító: 108754 offline
|
szerintem nagyon jo a videoklip. es nincs semmi baj hogy ilyen sexy vagy kihivo, miert milyen kene legyen? nagyanyas ruhakba lepjhen el!
2010. május 07. 18:11
|
|
mileyfanbogi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.28. Hozzászólás: 775 Csatolások: 38 Azonosító: 108754 offline
|
lepjen fel***
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: