Miley Cyrus legújabb videoklipjében (Cant be tamed) egy kalitkában lévő madárt alakít, aki ki akar törni a környezetéből, s immár a maga ura akar lenni. Merész váltás a Hannah Montana vetítésének kezdte óta (mindössze 4 év telt el!). Vajon így is lesz a akkora sikere rajongói körében, mint a régi Mileynak? Vagy a 17 éves énekesnő rossz célközönséget talált meg legújabb imidzsével? Nem korai még a felnőtté válásról beszélnie?
A teljes cikkhez kattints ide!
Miley Cyrus videoklipje nagy port kavar
2010. május 05. 20:11
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Hát nem tudom... Nekem a klip annyira nem jön be. Viszont a jelentése jó. Miley ki akar törni HM-ből, csak nem hiszem, hogy ez lenne a legjobb megoldás erre. Mondjuk gondoltam h az Amcsik nagy port fognak ebből a klipből kavarni.
2010. május 05. 20:13
Én még nem tudtam megnézni, mert le lett szedve YouTube-ról, ha valaki megtalálja feltöltve az linkejle be, előre is köszi.
Viszont a szám nem rossz.
2010. május 05. 20:18
|
|
Nesquik |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.15. Hozzászólás: 576 Csatolások: 10896 Azonosító: 66298 offline
|
Idézet (QueenB @ 2010.05.05. 20:13)
Én még nem tudtam megnézni, mert le lett szedve YouTube-ról, ha valaki megtalálja feltöltve az linkejle be, előre is köszi.
Viszont a szám nem rossz.
Twitvid-n fent van, ha az is jó
2010. május 05. 20:23
Idézet (Nesquik @ 2010.05.05. 20:18)
Twitvid-n fent van, ha az is jó
http://www.twitvid.com/IXWXO
Tökéletes, nagyon köszönöm
2010. május 05. 20:26
|
|
Nicole56új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.10. Hozzászólás: 75 Csatolások: 28 Azonosító: 41014 offline
|
Szerintem nem rossz a szám!!! Sőt!!! Már kellett neki egy ilyen... A Hannah Montana korszakában annyira nem szerettem a zenéjét... Viszont ez most mindent visz... nagyon slágergyanús
2010. május 05. 20:27
|
|
marti27 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.15. Hozzászólás: 651 Csatolások: 640 Azonosító: 114724 offline
|
Íme Britney Spears barnán. Ahogy megláttam a klipet rögtön Britney jutott az eszembe. A klipp nagyon ütős illik a számhoz.
Nem fogták vissza magukat az biztos. Most már nem kell szerintem sokat várni arra hogy bejelentsék Miley rossz hatással van a fiatalokra, ez után a videó után. Nekem személy szerint tetszik a klipp.
Nem fogták vissza magukat az biztos. Most már nem kell szerintem sokat várni arra hogy bejelentsék Miley rossz hatással van a fiatalokra, ez után a videó után. Nekem személy szerint tetszik a klipp.
2010. május 05. 20:27
Nekem nagyon tetszik a klip és a szám is, az viszont télleg igaz, h nem biztos, h ezt a módot kellett volna választania a kitörésre.
2010. május 05. 20:28
|
|
FuNkYpUnKy27 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.15. Hozzászólás: 603 Csatolások: 4 Azonosító: 125109 offline
|
Jó ez a szám, tetszik, a klip sem rossz
2010. május 05. 20:28
|
|
Czuppon Mónikavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.21. Hozzászólás: 396 Csatolások: 562 Azonosító: 90871 offline
|
Kiakar törni a HM-imidzséből,ami nem rossz,de nem mindegy milyen irányba!
2010. május 05. 20:31
|
|
iwantscreamvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.30. Hozzászólás: 450 Csatolások: 13 Azonosító: 123792 offline
|
nagyon jó a szám és a klipp is de sztem ez annyira nem ő :S
2010. május 05. 20:43
|
|
dreamgirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.10.10. Hozzászólás: 260 Csatolások: 54 Azonosító: 18804 offline
|
sztem ez nem Britney Blackout korszakához hasonlítható (azért attól ez messze van még hál istennek), hanem Britney I'm a slave for you c. számához és klipjéhez, teljesen. Sztem az albuma tuti nem lesz ilyen, mint ez a szám meg klip. Amugy a klipben nincs semmi felháborító, de Mileyhoz valóban nem illik ez, kissé "csinált".
2010. május 05. 21:04
|
|
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline
|
Azoknak az idióta szülőknek, akik féltik a drága kis kölyküket ettől a kliptől, csak ennyit mondanék: néha beszéljenek azzal a gyerekkel, figyeljenek rá oda egy kicsit, ne csak dobják le a TV elé. Ha nem olyan angyalka lesz a gyerekből, mint amilyet szeretnének, akkor csak magukra vessenek, ne fogják rá mindenre, hogy annak a hibája.
Lövöldözik a gyerek az iskolában? Nem a játék/film/zene hibája, a tiéd, B+! Kábítószerezik/iszik/dohányzik/szexel? Az se bármi másnak a hibája, hanem a tiéd, te idióta...
Bocs az előzőért, de az ilyen marhaságok fel tudnak húzni...
És ezt te honnan tudod? Közelről ismered?
Lövöldözik a gyerek az iskolában? Nem a játék/film/zene hibája, a tiéd, B+! Kábítószerezik/iszik/dohányzik/szexel? Az se bármi másnak a hibája, hanem a tiéd, te idióta...
Idézet (iwantscream @ 2010.05.05. 20:31)
de sztem ez annyira nem ő :S
2010. május 05. 21:10
|
|
Kata159 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.01.27. Hozzászólás: 10398 Csatolások: 130295 Azonosító: 23738 offline
|
Idézet (Necros @ 2010.05.05. 21:04)
Azoknak az idióta szülőknek, akik féltik a drága kis kölyküket ettől a kliptől, csak ennyit mondanék: néha beszéljenek azzal a gyerekkel, figyeljenek rá oda egy kicsit, ne csak dobják le a TV elé. Ha nem olyan angyalka lesz a gyerekből, mint amilyet szeretnének, akkor csak magukra vessenek, ne fogják rá mindenre, hogy annak a hibája.
Köszi, köszi!! Teljesen egyetértek! Ezt Miley is nyilatkozta valahol, hogy ő nem lehet anyja-apja más gyerekének, nem nevelhet szülők helyett... mennyire igaz!
2010. május 05. 21:15
Tiszta Lady GaGa. Nem teccik hogy ezt csinálja. Bár a szám egész okés(:
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: