Miley Cyrus legújabb videoklipjében (Cant be tamed) egy kalitkában lévő madárt alakít, aki ki akar törni a környezetéből, s immár a maga ura akar lenni. Merész váltás a Hannah Montana vetítésének kezdte óta (mindössze 4 év telt el!). Vajon így is lesz a akkora sikere rajongói körében, mint a régi Mileynak? Vagy a 17 éves énekesnő rossz célközönséget talált meg legújabb imidzsével? Nem korai még a felnőtté válásról beszélnie?
A teljes cikkhez kattints ide!
Miley Cyrus videoklipje nagy port kavar
2010. május 05. 20:11
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Hát nem tudom... Nekem a klip annyira nem jön be. Viszont a jelentése jó. Miley ki akar törni HM-ből, csak nem hiszem, hogy ez lenne a legjobb megoldás erre. Mondjuk gondoltam h az Amcsik nagy port fognak ebből a klipből kavarni.
2010. május 05. 20:13
Én még nem tudtam megnézni, mert le lett szedve YouTube-ról, ha valaki megtalálja feltöltve az linkejle be, előre is köszi.
Viszont a szám nem rossz.
2010. május 05. 20:18
|
|
Nesquik |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.15. Hozzászólás: 576 Csatolások: 10896 Azonosító: 66298 offline
|
Idézet (QueenB @ 2010.05.05. 20:13)
Én még nem tudtam megnézni, mert le lett szedve YouTube-ról, ha valaki megtalálja feltöltve az linkejle be, előre is köszi.
Viszont a szám nem rossz.
Twitvid-n fent van, ha az is jó
2010. május 05. 20:23
Idézet (Nesquik @ 2010.05.05. 20:18)
Twitvid-n fent van, ha az is jó
http://www.twitvid.com/IXWXO
Tökéletes, nagyon köszönöm
2010. május 05. 20:26
|
|
Nicole56új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.10. Hozzászólás: 75 Csatolások: 28 Azonosító: 41014 offline
|
Szerintem nem rossz a szám!!! Sőt!!! Már kellett neki egy ilyen... A Hannah Montana korszakában annyira nem szerettem a zenéjét... Viszont ez most mindent visz... nagyon slágergyanús
2010. május 05. 20:27
|
|
marti27 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.15. Hozzászólás: 651 Csatolások: 640 Azonosító: 114724 offline
|
Íme Britney Spears barnán. Ahogy megláttam a klipet rögtön Britney jutott az eszembe. A klipp nagyon ütős illik a számhoz.
Nem fogták vissza magukat az biztos. Most már nem kell szerintem sokat várni arra hogy bejelentsék Miley rossz hatással van a fiatalokra, ez után a videó után. Nekem személy szerint tetszik a klipp.
Nem fogták vissza magukat az biztos. Most már nem kell szerintem sokat várni arra hogy bejelentsék Miley rossz hatással van a fiatalokra, ez után a videó után. Nekem személy szerint tetszik a klipp.
2010. május 05. 20:27
Nekem nagyon tetszik a klip és a szám is, az viszont télleg igaz, h nem biztos, h ezt a módot kellett volna választania a kitörésre.
2010. május 05. 20:28
|
|
FuNkYpUnKy27 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.15. Hozzászólás: 603 Csatolások: 4 Azonosító: 125109 offline
|
Jó ez a szám, tetszik, a klip sem rossz
2010. május 05. 20:28
|
|
Czuppon Mónikavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.21. Hozzászólás: 396 Csatolások: 562 Azonosító: 90871 offline
|
Kiakar törni a HM-imidzséből,ami nem rossz,de nem mindegy milyen irányba!
2010. május 05. 20:31
|
|
iwantscreamvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.30. Hozzászólás: 450 Csatolások: 13 Azonosító: 123792 offline
|
nagyon jó a szám és a klipp is de sztem ez annyira nem ő :S
2010. május 05. 20:43
|
|
dreamgirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.10.10. Hozzászólás: 260 Csatolások: 54 Azonosító: 18804 offline
|
sztem ez nem Britney Blackout korszakához hasonlítható (azért attól ez messze van még hál istennek), hanem Britney I'm a slave for you c. számához és klipjéhez, teljesen. Sztem az albuma tuti nem lesz ilyen, mint ez a szám meg klip. Amugy a klipben nincs semmi felháborító, de Mileyhoz valóban nem illik ez, kissé "csinált".
2010. május 05. 21:04
|
|
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline
|
Azoknak az idióta szülőknek, akik féltik a drága kis kölyküket ettől a kliptől, csak ennyit mondanék: néha beszéljenek azzal a gyerekkel, figyeljenek rá oda egy kicsit, ne csak dobják le a TV elé. Ha nem olyan angyalka lesz a gyerekből, mint amilyet szeretnének, akkor csak magukra vessenek, ne fogják rá mindenre, hogy annak a hibája.
Lövöldözik a gyerek az iskolában? Nem a játék/film/zene hibája, a tiéd, B+! Kábítószerezik/iszik/dohányzik/szexel? Az se bármi másnak a hibája, hanem a tiéd, te idióta...
Bocs az előzőért, de az ilyen marhaságok fel tudnak húzni...
És ezt te honnan tudod? Közelről ismered?
Lövöldözik a gyerek az iskolában? Nem a játék/film/zene hibája, a tiéd, B+! Kábítószerezik/iszik/dohányzik/szexel? Az se bármi másnak a hibája, hanem a tiéd, te idióta...
Idézet (iwantscream @ 2010.05.05. 20:31)
de sztem ez annyira nem ő :S
2010. május 05. 21:10
|
|
Kata159 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.01.27. Hozzászólás: 10398 Csatolások: 130295 Azonosító: 23738 offline
|
Idézet (Necros @ 2010.05.05. 21:04)
Azoknak az idióta szülőknek, akik féltik a drága kis kölyküket ettől a kliptől, csak ennyit mondanék: néha beszéljenek azzal a gyerekkel, figyeljenek rá oda egy kicsit, ne csak dobják le a TV elé. Ha nem olyan angyalka lesz a gyerekből, mint amilyet szeretnének, akkor csak magukra vessenek, ne fogják rá mindenre, hogy annak a hibája.
Köszi, köszi!! Teljesen egyetértek! Ezt Miley is nyilatkozta valahol, hogy ő nem lehet anyja-apja más gyerekének, nem nevelhet szülők helyett... mennyire igaz!
2010. május 05. 21:15
Tiszta Lady GaGa. Nem teccik hogy ezt csinálja. Bár a szám egész okés(:
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: