Jön a Vámpírnaplók!
2010. május 10. 12:27
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Idézet (Hóvihar @ 2010.05.08. 18:29)
De Damon alakítása világszínvonalú szerintem.
2010. május 10. 18:00
|
|
Tomforever♥Sherlock♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.07. Hozzászólás: 1938 Csatolások: 377 Azonosító: 36468 offline
|
Én is láttam eddig minden részt, de szerintem nézni fogom. Remélem nem rontják el a magyarhangokat, mert angolul imádom.
2010. május 10. 18:06
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Tökmind1 hogy van-e a rajta korhatár, az a szar csatorna úgyis szétvagdossa... nem éri meg tévében nézni, arra jó lesz, hogy szinkronosan le lehet majd tölteni, bár nem tudom, a szinkron , mióta jó dolog...
2010. május 16. 15:09
|
|
xxangi20xx☆StarDust☆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 1890 Csatolások: 247 Azonosító: 124044 offline
|
A szinkron az arról szól h nem a színészek saját hangját fogjátok hallani úgyhogy tuti csalódni fogtok benne mert nincs 2 ugyanolyan hang e kerek világon, vagy csak nem várjátok el h a színészek elkezdjenek magyarul beszélni...ennyi, meg kell szokni a szinkronhangot, mert úgyis más hang lesz, mint az eredeti...
Aztán azért fogják adni fél 11kor, mert valljuk be h nem az az Akonyat féle film, ahol vega, puhapöcsű vámpírok vannak, hanem igazi vérszívó, horrorba illő vámpírok...és emlékezzetek h az Odaát című sorozat is későn volt, mert az is eléggé durva. Amúgy meg pénteken lex úgyhogy nem tudom h mi kifogásotok van arra fel legyetek netán éjfélig...
Aztán azért fogják adni fél 11kor, mert valljuk be h nem az az Akonyat féle film, ahol vega, puhapöcsű vámpírok vannak, hanem igazi vérszívó, horrorba illő vámpírok...és emlékezzetek h az Odaát című sorozat is későn volt, mert az is eléggé durva. Amúgy meg pénteken lex úgyhogy nem tudom h mi kifogásotok van arra fel legyetek netán éjfélig...
2010. május 16. 15:28
|
|
Eve87the one; the only |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.08. Hozzászólás: 1328 Csatolások: 3515 Azonosító: 122165 offline
|
Nem szeretem a magyar szinkront, nem is adok sok esélyt neki, de azért majd bele nézek, hogy mégis milyen, hátha tévedtem. Bár Damon hanglejtéseit, beszédstílusát nehéz lesz utánozni.
2010. május 18. 17:15
|
|
BeWhisper |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 698 Csatolások: 0 Azonosító: 126435 offline
|
még jó h nem láttam az eredeti verziót mert utána a magyar igen csak borzalmasnak hallatszódhat. Am meg egyetértek azzal aki azt mondja h a magyarok ügyes szinkronok..az egyedüli amit szeretek a magyarokba h fantasztikus magyarhangjaink vannak =)
2010. május 23. 18:59
|
|
TeenLady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 830 Csatolások: 1403 Azonosító: 123727 offline
|
óóóh de miért olyan későre betenni? 
nem bírok addig fent elnni. d emegpróbálok majd
muszály már annyira kíváncsi vok erre a sorozatra. tehtték volna 21:20-ra is. de így is jóh.
)
nem bírok addig fent elnni. d emegpróbálok majd
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: