A kitartásáról ismert mexikói díva is csak emberből van: a vakmerő sportokat szívesen űzi, egy vérvétel azonban elriasztja.
A teljes cikkhez kattints ide!
Thalía fél a vérvételtől
2010. május 04. 20:09
2010. május 04. 20:21
|
|
Mathiasvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.20. Hozzászólás: 116 Csatolások: 44 Azonosító: 123216 offline
|
Na ezt nem gondoltam volna róla. De mindenkinek megvan a gyengéje Én mondjuk a vér látványától is rosszul vagyok. Elgyengőlük. Sokszor műtöttek gyerekkoromban azért...
2010. május 04. 20:23
Én is félek a vérvételtől, sőt minden fajta oltástól :/
2010. május 04. 20:27
Azt egyébként több embertől is hallottam, hogy a vér látványától rosszul vannak, bár nem értem, miért, az is bennünk van. Persze magamból indulok ki, én az ilyesmitől nem irtózom.
2010. május 04. 20:35
|
|
thalyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.19. Hozzászólás: 238 Csatolások: 45 Azonosító: 17542 offline
|
Én sem szeretem a vérvételt, mindig azt mondom, h el fogok ájulni, ezért nagyon kedvesek és figyelmesek szoktak velem lenni. Persze még sosem ájultam el ilyenkor! 
De pl. amikor az általános iskolában oltást kaptunk azt mindig olyan érdekesnek találtam! Pedig akkor is megszúrnak...
Szegény Thalía! Örülök, h azért "túlélte"!
)
De pl. amikor az általános iskolában oltást kaptunk azt mindig olyan érdekesnek találtam! Pedig akkor is megszúrnak...
Szegény Thalía! Örülök, h azért "túlélte"!
2010. május 08. 11:32
Eleinte én is féltem tőle,de már egy jóideje nem félek,és szerintem ez nála is megszünik majd.
2010. május 09. 19:18
|
|
szeri thalíaRoxitha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.27. Hozzászólás: 1277 Csatolások: 23 Azonosító: 125933 offline
|
szegény én nagyon félek a tűtől de hál istennek tőlem mér nagyon rég vettek vért de thalíaért ezt is kibírom!!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: