Kezdjük az elején, a magyar szövegértése részemről is felejtős, lesz vagy 25 pontom, de nem akarok túlozni, ugyanakkor az érvelést szerintem egész jól megírtam. Nem tudom, nagyon elkalandoztam-e, de én abba az irányba mentem el, hogy ki mit érdemel (mert hogy a Seneca-idézet szerint úgy rövidül az ember élete, minél zsarnokibb). Visszagondolva jöttem csak rá, hogy nem is igazán az időről, mintsem a determináltságról írtam.
A matek... papírom van róla, hogy agyilag csökkent vagyok matekból (tanulási nehézségnek hívják hivatalosan), és hosszú hónapok óta, naponta matekoztam, készültem, hogy meg legyen a kettes belőle, erre... szinte biztos, hogy megyek szóbelizni (milyen jó lesz plusz 20 tételt tanulni a meglévő 61+ angol mellett).
Eléggé csüggedtem ültem be törire másnap, de meglepetésemre könnyű volt, bár már egy ideje nem foglalkoztam vele, mert minden energiámat a matekba, a maradék picit meg a magyarba és angolba fektettem, de szerintem egy biztató 75% összejöhet belőle. Az esszéfeladatok ajándékként érték el aurámat.
A mai emelt angolban kicsit csalódtam, korábban meg tudtam csinálni hibátlanra a readingeket (sőt, mindig hibátlan readingeket csináltam), de az a lovas igaz-hamis-nincsbenne elég gyatra lett.. viszont a nyelvhelyesség könnyebb volt , mint az eddigiek, legnagyobb meglepetésemre, szerintem az a feladat, mikor megadott szavakat a megfelelő formájukban kell berakni a szövegbe, hibátlan lett (kopp-kopp). De a listening kritikán aluli, pedig az utóbbi időben abból is rengeteget javultam, de nagyon rossz lett, oh istenem, nem is akarok rá gondolni. A writing nem lett ily siralmas, de itthon jöttem rá, hogy az elsőben, mikor az interjút kellett megemlíteni, én az egyik részét totál kifelejtettem, ráadásul ki se fértem a megadott helyre, szóval a záró mondatot nem is tudtam odafirkantani. Sírok. Szégyen vagyok.
Na de, legalább az írásbelik lementek, rohadtul elfáradtam az elmúlt négy napban. Ma már két energiaüccsi se tudott életet lehelni belém, pedig ittam, mint a gödény. Áldom az eget (és magamat), hogy tavaly megcsináltam az infót, döglődés lenne úrrá kicsiny testemen, ha még arra is gyakorolnom kéne.

3 felhasználónak tetszik: