Idézet (dave095 @ 2015.05.04. 17:02)
Haha, ugyanez... Pedig egész jo magyaros vagyok, de miután elolvastam a szöveget, 2 percig néztem, hogy „most ez mi az Isten?”, aztán miután sikerült megcsinálnom a 3. feladatot, kicsit megnyugodtam, és ment szépen a többi is. 30 pontra számítok kb, a táblázatos nagyon wtf volt, senkinek nem ment. Mindegy, 4 pont... Így jártunk.
Szövegalkotás korrekt volt, én novellaelemzést választottam. Nagyon szemeztem még az összehasonlitoval is, de végül nem mertem bevállalni. Érvelés meg nagyon távol áll tőlem, nem is néztem meg. Összességében azért elfogadható volt, tavalyihoz képest kicsivel nehezebbnek találtam.
És szorítsatok a holnapi matekhoz, legyen meg az a 25 pont.

megnyugtató, én eddig tőlünk hatból négy osztályról tudok, onnan senki sem tudta - úgy nagyjából 120 ember...

most olvasgatok pont ilyen szakemberek általi véleményeket, vicces, hogy még ők is ki vannak akadva. bár azt írják, az összehasonlítás volt a legkönnyebb, kezdem bánni, hogy amiért nem ismertem a másik költőt, csak Tóth Árpádot, el sem olvastam...
én az érvelést akartam egyébként választani, nekem talán az a legtesthezállóbb, ha muszáj valamit választani - de inkább írnék én magam egy novellát

-, de egyszerűen semmilyen művet nem tudtam volna írni hozzá. igazából az elemzésem is annyiból állt, hogy ismételgettem, hogy utálnak mindent és mindenkit, és ennek milyen okai lehetnek. hát szóbelivel csak felhozhatom ötösre.

mennyit sikerült írnod?
a tavalyihoz képest - meg a korábbiakhoz is, amiket néztem - tényleg rohadt nehéz volt. a 2014-es szövegértést sokkal kevesebb idő alatt megírtam hibátlanra, ez meg. mondjuk szövegalkotás terén talán szerencsésebb évünk volt, és mégis az a több pontos. na majd meglátjuk.
drukkolok - de akkor te is nekem ahhoz a 13-hoz, ami kell a szóbelihez.

ha ez is tele lesz logaritmussal, szinusz-koszinusszal meg geometriával, ott vérzek el...