Majd irodalom, sikerült kihúznom "nagy szerelmemet" Petőfi Apostolját! Világ életemben mindig is kedvencem volt Petőfi, és őt húztam, el se hiszem még most sem. Szerencsére mindent tudtam, bár mivel ő az egyik kedvencem tényleg, így egyértelmű, hogy tudtam róla beszélni. Nyelvtanból : nyelvújítás , és történelemből az ipari forradalmat szerettem volna kihúzni, vagy Károly Róbertet. Egész reggel arra koncentráltam, hogy a kettő tétel közül húzzam az egyiket, erre az I. VH-t húztam ki, és hihetetlen de tudtam, a végén már annyit beszéltem róla, hogy a tanár közbevágott és megkérdezte, hogy minek köszönhetően lett vége, és mi történt utána, erre válaszoltam és végeztem a törivel.
Informatikától féltem a legjobban, egy tétel volt amit szerettem, és sikerült kihúznom..jupppy, az internetről kellett beszélnem,elektronikus könyvtárak, online vásárlás meg ilyenek. Majd amikor végeztem kimentem , és annyira aranyos volt mindenki, mert megdícsértek, egyszerűen ez hihetetlen jó érzés, ezek az elismerő szavak. Matektanárnőm még meg is ölelt, tündér egy tanárnő !!
Reggel úgy voltam vele, hogy a mai nap lesz életem legrosszabb napja, de lehet , hogy az egyik legszebb napom lett?!!! : )) Én tényleg nagyon féltem, gyomorgörcsöm is volt az ideg miatt, és sikerült!!! Ugrálok örömömben
Sok sikert egyébként mindenkinek, akiknek a következő napokban lesz a szóbelije : )
Ez az egyik kedvenc érettségiről szóló filmem, nem tudom ismeritek -e, de hihetetlenül jó film : )

14 felhasználónak tetszik: