Imádom: angol,olasz,spanyol
utálom:német,francia,kínai
Melyik a kedvenc nyelved, és melyiket utálod?
2010. augusztus 08. 14:02
|
|
Debbyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.25. Hozzászólás: 295 Csatolások: 0 Azonosító: 131895 offline
|
Idézet (Riley13 @ 2010.08.08. 14:01)
az angol a kedvencem..a legtöbb filmet angolul nézek meg..
de a suliban utálom az angol órákat..:S
Utálom: német
én is pont így vagyok
2010. augusztus 08. 15:09
|
|
bulldogmangoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.02. Hozzászólás: 58 Csatolások: 11 Azonosító: 132436 offline
|
kedvenc: olasz+angol:ezeket tanulom + szép: spanyol, japán ♥
utált: német! már 9 éve tanulom, de már végre megvan a nyelvvizsgám
utált: német! már 9 éve tanulom, de már végre megvan a nyelvvizsgám
2010. augusztus 08. 15:11
|
BunnyGirlUltraviolence |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.26. Hozzászólás: 2262 Csatolások: 850 Azonosító: 115648 offline
|
Idézet (Riley13 @ 2010.08.08. 14:01)
az angol a kedvencem..a legtöbb filmet angolul nézek meg..
én is ugyanígy vagyok vele
2010. augusztus 09. 13:42
|
|
DisneyFan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.17. Hozzászólás: 5299 Csatolások: 17709 Azonosító: 129416 offline
|
Jó lenne minden nyelvet beszélni,de nekem is az angol a kedvencem. Az angolt könnyű megtanulni és mindenhol tudod használni, ezért nagyon praktikus. Ezen kivül még szeretnék megtanulni olaszul, franiául és talán spanyolul
Nincs olyan nyelv amit utálnék
Nincs olyan nyelv amit utálnék
2010. augusztus 24. 10:04
|
|
Rebu |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.26. Hozzászólás: 552 Csatolások: 20 Azonosító: 131974 offline
|
Hát..öööö...jókérdés..
Imádom,mert tudom: Spanyol( de csak mert beszélem) Német( mert tancsizom, beszélem)angol(mert tanulom )
Utálom: francia(mert nehéz) portugál( mert mindenki azt hiszi, ha tudsz spanyolul, tudsz portugálul...nem így van)
Imádom,mert tudom: Spanyol( de csak mert beszélem) Német( mert tancsizom, beszélem)angol(mert tanulom )
Utálom: francia(mert nehéz) portugál( mert mindenki azt hiszi, ha tudsz spanyolul, tudsz portugálul...nem így van)
2010. augusztus 24. 14:58
|
|
Eszty Morgan♥Team Nikolas♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 47 Azonosító: 133717 offline
|
A leghátborzongatóbb, legundorítóbb nyelv - már elnézést - a világon a német! Én évekig tanultam, de kb. annyit tanultam meg belőle, hogy Ich bin..
Én rajongok az angol nyelvért, már évek óta ezt a nyelvet tanulom, és egyre jobban megy. Ma már nem okoz gondot a twitteren kommunikálni, és mostanában ismerkedem még a spanyol nyelvvel is, csodálatos nyelv!
Én rajongok az angol nyelvért, már évek óta ezt a nyelvet tanulom, és egyre jobban megy. Ma már nem okoz gondot a twitteren kommunikálni, és mostanában ismerkedem még a spanyol nyelvvel is, csodálatos nyelv!
1 felhasználónak tetszik:
mano2
2010. augusztus 25. 11:19
|
|
Samballa100visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.24. Hozzászólás: 251 Csatolások: 264 Azonosító: 133782 offline
|
Kedvencem az ANGOL és a MAGYAR de a SPANYOL sem rossz.
Amit nem szeretek az a NÉMET és a SZERB. de a szerbet muszály
tanulnom!
Amit nem szeretek az a NÉMET és a SZERB. de a szerbet muszály
tanulnom!
2010. augusztus 25. 16:36
|
|
h_mirtillvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.28. Hozzászólás: 483 Csatolások: 37 Azonosító: 115824 offline
|
Imádom az angolt és az olaszt
De nem szeretem a szlovákot, franciát, de a németért sem vagyok oda, mert a németet évekig tanultam és a mai napig, de semmit sem tudok belőle, mert nehéz...
De nem szeretem a szlovákot, franciát, de a németért sem vagyok oda, mert a németet évekig tanultam és a mai napig, de semmit sem tudok belőle, mert nehéz...
2010. augusztus 29. 23:50
|
|
mano2Totya™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.03.26. Hozzászólás: 2606 Csatolások: 20 Azonosító: 26245 offline
|
Idézet (Eszty Morgan @ 2010.08.24. 14:58)
A leghátborzongatóbb, legundorítóbb nyelv - már elnézést - a világon a német! Én évekig tanultam, de kb. annyit tanultam meg belőle, hogy Ich bin..
110%-ban (igen 110) egyet értek veled!
Én is imádom az angolt !
A német nyelvről is pont ugyanez a véleményem!
1 felhasználónak tetszik:
kdori90
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.