Olvasgattam a véleményeket,és srácok én imádom a :
[b]Német nyelvet[b] - a német egy csodálatos nyelv,imádom a kúltúrát,én németül tanulok.
[b]Angol[b] - Nem nagyon tudok angolul,de szeretem ezt a nyelvet
Nimcs olyan nyelv,amit utálok xd
Melyik a kedvenc nyelved, és melyiket utálod?
2015. december 28. 10:38
2015. december 30. 03:22
|
rammievengeance |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.09. Hozzászólás: 2007 Csatolások: 5022 Azonosító: 227324 offline
|
Az angolt mindig is nagyon szerettem, imádom hallgatni, olvasni, tanulni, mindent. Pár éve az oroszt is tanulom, és amilyen félelmetesnek tűnt először, most annyira szeretem. Ezen kívül még érdekel a japán, latin és a spanyol. Egyszer jó lenne megtanulni legalább alap szinten ezeket is.
Amitől viszont falra mászom, az a német. Borzalmas a hangzása, egyszerűen a hideg futkos a hátamon, ha meghallok valakit német nyelven beszélni, ám ennek ellenére szívesen megtanulnám ezt is, bajom nem származna belőle.
Amitől viszont falra mászom, az a német. Borzalmas a hangzása, egyszerűen a hideg futkos a hátamon, ha meghallok valakit német nyelven beszélni, ám ennek ellenére szívesen megtanulnám ezt is, bajom nem származna belőle.
2016. január 16. 13:13
Nagy kedvenceim az angol, a francia, a japán és a magyar nyelvek. A német, a spanyol illetve az orosz nyelvek pedig igen távol állnak tőlem.
2016. május 25. 06:12
|
|
Astronomergirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.11. Hozzászólás: 4130 Csatolások: 1568 Azonosító: 255584 offline
|
Nálam a favourite mindig is az angol és a spanyol volt. Amit rettenetesen utálok az pedig a német.
2016. augusztus 22. 14:01
|
|
kaliforhnia= |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 1624 Csatolások: 65 Azonosító: 255526 offline
|
Számomra nincs olyan nyelv amit utálok, mindegyik szép a maga módján. A legközelebb hozzám a latin nyelvek állnak, főként az olasz, de szeretem még a spanyolt és hollandot is.
2016. augusztus 24. 10:46
Kedvenc: angol (suliba tanulom, habár elég nehezen megy, de rá akarok gyúrni), koreai, japán, svéd
Utálom: német, francia, orosz
Utálom: német, francia, orosz
2016. augusztus 24. 11:11
|
|
Kincses Bogi❤Mrs Tomlinson❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 2422 Csatolások: 73 Azonosító: 236950 offline
|
Kedvenc: francia, spanyol, angol, olasz
Utálom: orosz, japán, kínai portugál
Utálom: orosz, japán, kínai portugál
2016. augusztus 26. 02:03
|
|
mikaelahvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.07. Hozzászólás: 312 Csatolások: 0 Azonosító: 257820 offline
|
Kedvenc: japán, angol, magyar
- ezt a három nyelvet tartom logikusnak és szépnek is. Az előbbit sajnos még nem nagyon beszélem, a bemutatkozással, számolással, egyéb alapdolgokkal illetve az animékből tanult kifejezésekkel vagyok csak tisztában. Angolul pedig már szinte anyanyelvi szinten tudok.
Utált: német - annyira idegesítő, főleg hogy itt Ausztria mellett lakom és ha bármilyen fürdőhelyre megyünk, állandóan az idegesítő osztrák krákogást kell hallgatni, ami egyébként valamiért 10x hangosabb, mint ahogy mi beszélünk, de már sokszor rendezvényeken is megjellenek, arról ne is beszéljünk hogyha valaki megmagyarázza minek a tárgyaknak, teljesen logikátlanul nemet adni... a kedvencem a bikini, mint férfi nemű főnév - illetve a szlovák és a francia.
Utált: német - annyira idegesítő, főleg hogy itt Ausztria mellett lakom és ha bármilyen fürdőhelyre megyünk, állandóan az idegesítő osztrák krákogást kell hallgatni, ami egyébként valamiért 10x hangosabb, mint ahogy mi beszélünk, de már sokszor rendezvényeken is megjellenek, arról ne is beszéljünk hogyha valaki megmagyarázza minek a tárgyaknak, teljesen logikátlanul nemet adni... a kedvencem a bikini, mint férfi nemű főnév - illetve a szlovák és a francia.
2016. október 31. 20:48
|
|
FeketeHollóvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.14. Hozzászólás: 164 Csatolások: 29 Azonosító: 259737 offline
|
Kedvenc nyelveim: szamoai, japán, és magyar...az elsőt ne kérdezzétek, hosszú történet. Legelőször a sziget és a nyelv létezéséről egy könyvben olvastam, ami igazából egy fantasy volt. A fószer neve Maddox volt, és tündéreket meg egyéb misztikus lényeket fogott el. A japán pedig nem azért van, mert nagy animés lennék, sőt, a mangákkal és animékkel engem a sírba lehet kergetni, a Pokémont néztem kisebb koromban csak...ja, meg a Yu gi oh-t, ami nagy kedvencem volt akkoriban, de aztán szépen kikopogattak az ízlésvilágomból ezek a rajzfilmek...de a nyelv akkor is nagyon szép.
Utálom:Német, és kb ennyi.
Utálom:Német, és kb ennyi.
2016. november 04. 13:45
Utálom: német,francia,szlovák,török
Szerintem magától értetődő,hogy miért.
Kedvenc: koreai,japán,kínai,angol
A koreait nagyon szívesen tanulnám itthon is,csak lusta vagyok hozzá és időm sincs.Pedig nem nehéz egy magyarnak,mert a kiejtése is hasonló,az írásjele könnyű és kevés van belőle, illetve a nyelvtana se egy tragédia. A kínai írásjele számomra nagyon durva,össze. Magamtól nem állnék neki tanulni. xd A japán csak egyszerűen csak nagyon tetszik.^^ Az angol meg azért a kedvencem, mert jól megy xD
Szerintem magától értetődő,hogy miért.
Kedvenc: koreai,japán,kínai,angol
A koreait nagyon szívesen tanulnám itthon is,csak lusta vagyok hozzá és időm sincs.Pedig nem nehéz egy magyarnak,mert a kiejtése is hasonló,az írásjele könnyű és kevés van belőle, illetve a nyelvtana se egy tragédia. A kínai írásjele számomra nagyon durva,össze. Magamtól nem állnék neki tanulni. xd A japán csak egyszerűen csak nagyon tetszik.^^ Az angol meg azért a kedvencem, mert jól megy xD
2016. december 03. 05:43
Amit a legjobban kedvelek az a spanyol nyelv.. Szerintem ez a nyelv nagyon különleges, és mivel nagyon érdekel Spanyolország ezért nyilván a nyelv is.
Amit a legeslegjobban utálok az pedig a német nyelv. Jézusom, én 2 évig tanultam németet, visszagondolni is rossz. Falra mászok tőle.
Amit a legeslegjobban utálok az pedig a német nyelv. Jézusom, én 2 évig tanultam németet, visszagondolni is rossz. Falra mászok tőle.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: