Nagyon nics olyan nyelv amit utálok
Melyik a kedvenc nyelved, és melyiket utálod?
2014. december 25. 22:01
Három nyelv amit soha nem fogok megszeretni :
1. Német
2. Orosz ( utálatos egy nyelv )
3. Román ....
Amiket imádok és szívesen tanulom :
1. Angol
2. Spanyol
3. Olasz
1. Német
2. Orosz ( utálatos egy nyelv )
3. Román ....
Amiket imádok és szívesen tanulom :
1. Angol
2. Spanyol
3. Olasz
2014. december 25. 22:04
|
|
Heidi98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.20. Hozzászólás: 779 Csatolások: 31 Azonosító: 236244 offline
|
minden bizonnyal nem én vagyok az első, aki nem szereti a német nyelvet, és aki szereti az olaszt. Nos, én egy ilyen r*tardált zümmögő darázs vagyok, sry. Nem vagyok kíváncsi a németfanokra és az olaszutálókra, főleg, ha egyszerre mind a kettő.
• angol - legnagyobb szerelmem. Másodikos korom óta arra vagyok nevelve, hogy szeressem ezt a nyelvet. És nos, én nem csak, hogy szeretem, egyenesen szerelmes vagyok. Ilyen, kib*aszott nagy szívecskékkel:
csak még nagyobbakkal...
• olasz - negyedik éve, hogy elkezdtem a nyelvet tanulni, de már úgy érzem, hogy rögtön kiköltöznék Olaszba és csevegnék a többi tésztafanatikus olasszal.
• német - egész pontosan nem tudom megfogalmazni, hogy miért is nem szeretem a nyelvet, egyszerűen taszít mindene. A szóformák, ilyesmik.
• kínai; japán; koreai - szerintem nincs mit ezen firtatni, furcsa, utálnivaló, és ennyi. Nem leszek híres a koreaifanok körében? Őszintén? Ez legyen a legnagyobb problémám.
•
Nyelvek, amiket imádok
•
avagy megtagadhatatlan beszédsegédeim
• angol - legnagyobb szerelmem. Másodikos korom óta arra vagyok nevelve, hogy szeressem ezt a nyelvet. És nos, én nem csak, hogy szeretem, egyenesen szerelmes vagyok. Ilyen, kib*aszott nagy szívecskékkel:
• olasz - negyedik éve, hogy elkezdtem a nyelvet tanulni, de már úgy érzem, hogy rögtön kiköltöznék Olaszba és csevegnék a többi tésztafanatikus olasszal.
•
Nyelvek, amiket utálok
•
avagy megtagadhatatlan betegségem okozói
• német - egész pontosan nem tudom megfogalmazni, hogy miért is nem szeretem a nyelvet, egyszerűen taszít mindene. A szóformák, ilyesmik.
• kínai; japán; koreai - szerintem nincs mit ezen firtatni, furcsa, utálnivaló, és ennyi. Nem leszek híres a koreaifanok körében? Őszintén? Ez legyen a legnagyobb problémám.
2014. december 26. 11:24
Angol a kedvenc
És szerintem nincs olyan amit utálnék....
És szerintem nincs olyan amit utálnék....
2014. december 28. 14:30
Amiket szeretek:
Angol: Nincs sok hozzáfűznivalóm, szerelmes vagyok belé, már nagyon kiskorom óta (mivel egyik rokonomnak brit férje van, és már régóta Angliában élnek) tudok angolul, ugyebár én 4 évesen kezdtem az alapokkal, külön tanárhoz jártam, előtte meg már a 'brit' rokonom tanítgatott, vagyis emlékszem, hogy mesélt nekem angol meséket. Óvodában jártam a külön tanárhoz, utána iskolában fakultatív órában tanultam (heti 5 emelt angol óraszám), pluszban heti 2 angol különóra (1órás), 3.-ig ez így ment, 4.-től kezdve heti 6 emelt angol óra, 3 különóra, pluszban heti 1x egy kétórás amerikai akcentus 'elsajátító' órán vagyok hivatalos. Az utóbbi egy évben kezdtem el heti 7,5 (egyik héten hét, másik héten nyolc) emelt angolra járni, a különóra maradt 3 és az amerikai akcentusos pedig heti 2. Már voltam kint külföldön nyelvet gyakorolni.
Bolgár: Nem tanulom, de nekem nagyon tetszik. Pár éve Bulgáriában voltunk nyaralni, és a hangzása annyira tetszik.
Olasz: Másik nyelv, ami nagyon tetszik, de nem tanulom.
Nyelvek, amiket utálok:
Német: nekem egyáltalán nem tetszik
Angol: Nincs sok hozzáfűznivalóm, szerelmes vagyok belé, már nagyon kiskorom óta (mivel egyik rokonomnak brit férje van, és már régóta Angliában élnek) tudok angolul, ugyebár én 4 évesen kezdtem az alapokkal, külön tanárhoz jártam, előtte meg már a 'brit' rokonom tanítgatott, vagyis emlékszem, hogy mesélt nekem angol meséket. Óvodában jártam a külön tanárhoz, utána iskolában fakultatív órában tanultam (heti 5 emelt angol óraszám), pluszban heti 2 angol különóra (1órás), 3.-ig ez így ment, 4.-től kezdve heti 6 emelt angol óra, 3 különóra, pluszban heti 1x egy kétórás amerikai akcentus 'elsajátító' órán vagyok hivatalos. Az utóbbi egy évben kezdtem el heti 7,5 (egyik héten hét, másik héten nyolc) emelt angolra járni, a különóra maradt 3 és az amerikai akcentusos pedig heti 2. Már voltam kint külföldön nyelvet gyakorolni.
Bolgár: Nem tanulom, de nekem nagyon tetszik. Pár éve Bulgáriában voltunk nyaralni, és a hangzása annyira tetszik.
Olasz: Másik nyelv, ami nagyon tetszik, de nem tanulom.
Nyelvek, amiket utálok:
Német: nekem egyáltalán nem tetszik
2015. szeptember 08. 15:01
|
|
mentholkiller queen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.16. Hozzászólás: 5095 Csatolások: 183 Azonosító: 206342 offline
|
Imádom: Magyar, angol, svéd, finn, francia, norvég, dán, izlandi, holland, olasz, és még van egy csomó más, de nekem ez a top 10
Utálom: Nincs, imádom a nyelveket, és szerintem mindengyik gyönyörű
Utálom: Nincs, imádom a nyelveket, és szerintem mindengyik gyönyörű
2015. szeptember 08. 20:42
|
|
Misuzu86동방신기 사랑해요 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 1253 Csatolások: 28 Azonosító: 204515 offline
|
Amit utálok: mint sokan előttem a németet és a franciát is hozzá csapnám. Meg a szláv nyelveket (kimondhatatlanok)
Amit szeretek?
Az angol ami nagyon jól megy mind írásban, mind beszédben.
A koreai amit már egy ideje tanulok, és egész szépen haladok vele.
A japán, amibe nemrég kezdtem bele, de egyszerűen imádom!!
Amit szeretek?
Az angol ami nagyon jól megy mind írásban, mind beszédben.
A koreai amit már egy ideje tanulok, és egész szépen haladok vele.
A japán, amibe nemrég kezdtem bele, de egyszerűen imádom!!
2015. szeptember 08. 21:03
|
healy. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.24. Hozzászólás: 1192 Csatolások: 93 Azonosító: 240743 offline
|
A francia a kedvencem, egyszerűen csodálatos, imádom hallgatni, amikor egy ember ezt a nyelvet beszéli, illetve jó pár francia előadót is hallgatok. Amúgy (még) nem tanulom, de lehet, hogy ha majd elkezdem, annyira nem fogom szeretni.
Egyiket sem utálom.
Egyiket sem utálom.
2015. november 03. 19:52
kedvenc: angol, francia, japán
utálom: spanyol (mindig a borzalmas szappanoperák ugranak be..) és a kínai (igen, van különbség az általam kedvelt japán és a kínai között!)
utálom: spanyol (mindig a borzalmas szappanoperák ugranak be..) és a kínai (igen, van különbség az általam kedvelt japán és a kínai között!)
2015. november 03. 19:55
|
|
TearsOnMirrorrat whisperer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.29. Hozzászólás: 22345 Csatolások: 7012 Azonosító: 245558 offline
|
igazából nincs nagyon olyan nyelv, amelyet nem szeretnék, talán a német az amit nem kedvelek, a kedvenceim az angol, spanyol és a japán.
2015. december 22. 09:30
Természetesen az anyanyelvem a legkedvesebb nyelvem.
Utána jön a francia, az angol és az olasz (bár egyiket sem tanulom). A némettel sajnos bajban vagyok, ugyanis nem tudom hová sorolni. Nem tartom valami szépnek, de most, hogy a heti 5 óra mellett külön órákra is járok, egyre jobban kezdem megszeretni. Plusz, ha visszafordítanám az időt, nem kezdenék el másik nyelvet tanulni, nyelvtudósok is mondják, hogy sokkal jobb egy kissé bonyolult nyelvvel kezdeni, mint a német, hogy utána könnyebb legyen a többi.
2015. december 22. 10:36
Magyar, szerb , orosz és angol a kedvenc nyelvem.
Olyan nyelv nincs, amit utálnék, de ha álasztani kéne, akkor a román. Szerintem nagyon idegesítő nyelv
2015. december 22. 16:17
|
|
xxxCuteGirlxxxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.10. Hozzászólás: 102 Csatolások: 8 Azonosító: 246320 offline
|
Minden nyelvet imádok, de a kedvencem a francia, a magyar és az angol.
A német az, ami kevésbé kedvelek, 7 éve tanulom és valószínűleg a tanárok miatt.
A német az, ami kevésbé kedvelek, 7 éve tanulom és valószínűleg a tanárok miatt.
2015. december 28. 09:20
Az oroszért egyszerűen odáig meg vissza vagyok, de szerintem a magyar is gyönyörű. Én a németet is szeretem
Utálni egy nyelvet sem utálok.
2015. december 28. 09:46
|
|
Vansgame on |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.05. Hozzászólás: 1749 Csatolások: 368 Azonosító: 249432 offline
|
Számomra az angol a minden már kiskorom óta, de nagyon szeretem még az olaszt, franciát, oroszt, hollandot és spanyolt. Nincs olyan nyelv amit utálnék, tulajdonképpen mindet szépnek találom.
2015. december 28. 09:58
Magyar a kedvencem, hiszen anyanyelvem, és azzal tudom a legjobban kifejezni magam. Az angolt nagyon szeretem, van érzékem hozzá. Tetszik még az orosz is, meg a finn.
A némettel sem lenne semmi bajom, csak általánosban azt kellett tanulnom, és csak a szenvedés jut róla eszembe, ahogy magolnom kellett be a szövegeket, és kínomban már a padlón fetrengtem.
A némettel sem lenne semmi bajom, csak általánosban azt kellett tanulnom, és csak a szenvedés jut róla eszembe, ahogy magolnom kellett be a szövegeket, és kínomban már a padlón fetrengtem.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: