Melyik a kedvenc nyelved, és melyiket utálod?
2014. szeptember 20. 13:40
Nekem legjobban az angol, a francia és az olasz nyelvek tetszenek, de a japán se rossz. Utálni pedig egyiket sem utálom... Az orosz és az arab annyira nem jön be, biztos nem tanulnám őket. (mondjuk a németre is ezt mondtam, és most azt fogom elkezdeni
)
2014. szeptember 20. 22:00
Kedvencem a japán,és nem utálok egy nyelvet se,tiszteletben tartok más országokat és nem mondok olyan nyelvről véleményt,amiről nem tudok semmit se. ^^
2014. szeptember 28. 20:34
|
|
CorneŁiamrs.tkvis |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.11. Hozzászólás: 4938 Csatolások: 260 Azonosító: 227439 offline
|
Sokan elítélik és pedig imádom. Német nyelv a kedvencem, 9 éves korom óta tanulom, és nem fogom abbahagyni. Utálni nem utálok egyet sem.
1 felhasználónak tetszik:
Elody
2014. december 13. 13:20
Nem bírok az ázsiai nyelveket, a többivel nincs gondom.
Szeretem a magyart és a spanyolt is.
Szeretem a magyart és a spanyolt is.
2014. december 13. 13:23
utálom a németet.nem áll a szívemhez.a többivel nincs nagyon gondom
szeretem a spanyol,olasz,magyar,francia nyelvet
az angollal meg jóban is meg rosszban is vagyok
szeretem a spanyol,olasz,magyar,francia nyelvet
az angollal meg jóban is meg rosszban is vagyok
2014. december 13. 22:05
Az angol a kedvencem és hát ki nem állhatom a hollandot. Nekem valahogy nagyon fura.
2014. december 14. 12:45
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
A Németet rühellem, (pedig általánosban végig azt tanultam annak idején) ebben valószínűleg nagy szerepe van a volt tanáromnak, aki ritka sz*rul tanított. És a kiejtése is valami szörnyű.
Szeretem viszont a magyart (természetesen
), az angolt, a portugált, a franciát, az olaszt, és a spanyol is nagyon szép nyelv. A skandináv-nyelveket is szeretem, ami fura, hiszen a germán nyelvcsaládba tartoznak.
Szeretem viszont a magyart (természetesen
2014. december 14. 12:55
Szeretem: angol; német.
Utálom: kína; japán; ázsia.
Utálom: kína; japán; ázsia.
2014. december 14. 12:57
Nagyon szeretem az olasz,francia és az angol nyelvet
Amit nagyon utálok az a német és az orosz.
Amit nagyon utálok az a német és az orosz.
2014. december 14. 13:01
|
|
awwparadiseHalf-Blood Princess ♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.14. Hozzászólás: 2890 Csatolások: 222 Azonosító: 231501 offline
|
kedvencem: angol
utálom : német...
utálom : német...
2014. december 24. 11:15
|
|
blackcoffee˗ˏˋᴄʜᴀᴏᴛɪᴄ ʙɪᴛᴄʜˎˊ˗ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.23. Hozzászólás: 3325 Csatolások: 144 Azonosító: 234796 offline
|
Kedvencem az angol, latin és francia.
Utálom a németet, oroszt és horvátot.
Utálom a németet, oroszt és horvátot.
2014. december 25. 21:43
|
|
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline
|
Az angol a legnagyobb szerelmem. Azon kívül a francia, az orosz és a német is szimpatikus nyelvek (lehet beszólni).
Nincs olyan nyelv, amit utálok, mert nem ártottak nekem.
De ami kevésbé tetszetős, azok a közelünkben élők szláv nyelvei (szlovén, szlovák, cseh, stb.), a kínai, japán. Az olaszt meg a spanyolt sem szeretem, nekem valahogy olyan halandzsának, logikátlannak tűnnek, bár lehet tévedek.
Nincs olyan nyelv, amit utálok, mert nem ártottak nekem.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.