Kedvenc nyelvem az angol és az indonéz, előbbi azért, mert könnyen és szépen ki tudod fejezni magad vele, az utóbbi pedig a gyönyőrű hangzásvilága miatt. A spanyol is kellemesen hangzik, de nem beszélem a nyelvet.
Nincs nyelv, amit utálnék, szerintem mind szép a maga módján.
Melyik a kedvenc nyelved, és melyiket utálod?
2014. július 14. 20:34
|
|
Sunwell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.28. Hozzászólás: 880 Csatolások: 59 Azonosító: 186812 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
Törpemókus
2014. július 14. 22:28
|
SzandiiiiP |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.21. Hozzászólás: 1306 Csatolások: 3 Azonosító: 196466 offline
|
Kedvenc:
Húha, hát én a németet nagyon szeretem, a legszebb nyelv amit valaha hallottam, igazán kellemes hangzása van. Ráadásul hála a jó égnek, hogy középsuliban ezt a szép nyelvet fogom tanulni!
Utálom:
Hol is kezdjem... Nos, gyűlölöm az angolt,(sajnos akaratom ellenére ezt tanultam, beleszólásom ugyan nem lehetett, így hát muszáj volt.) De hogy minek... Semmi hasznát nem veszem, és hiába tanultam angolt, az ég világon nem tudok belőle semmit sem... Ritka irritáló egy valami, az biztos!
Ezen kívül pedig az ázsiai nyelvet nem szeressem...
Húha, hát én a németet nagyon szeretem, a legszebb nyelv amit valaha hallottam, igazán kellemes hangzása van. Ráadásul hála a jó égnek, hogy középsuliban ezt a szép nyelvet fogom tanulni!
Utálom:
Hol is kezdjem... Nos, gyűlölöm az angolt,(sajnos akaratom ellenére ezt tanultam, beleszólásom ugyan nem lehetett, így hát muszáj volt.) De hogy minek... Semmi hasznát nem veszem, és hiába tanultam angolt, az ég világon nem tudok belőle semmit sem... Ritka irritáló egy valami, az biztos!
Ezen kívül pedig az ázsiai nyelvet nem szeressem...
Elody
2014. július 14. 22:36
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
Számomra a legkedvesebb nyelv a francia, csak ezután jön a spanyol, az olasz, az orosz és az angol.
Bár angol és francia kivételével egyik nyelvet sem tanultam még, de ami késik, nem múlik.
Viszont ki nem állhatom a németet.
Viszont ki nem állhatom a németet.
2014. július 19. 22:21
kedvencek:
spanyol - egy éve tanulom heti 13 órában
y me gusta mucho este lengua <3
angol - kb 9 éve tanulom a suliban, de a származásom miatt itthon is beszélem
but i like it so much <3
magyar - hát ez egyértelmű
francia - nagyon tetszik, de még nem beszélem, szeretném tanulni. je ne seis pa
olasz - egyik legszebb nyelv
sajnos nem tudok semmit olaszul
de szeretnék
orosz - tetszik a cirill és a nyelv is
nazdarovje!
nem tetszik:
nagyon nem tetszik a német. beiratkoztam német faktra és egy napig jártam, mert rájöttem ez nem nekem való
spanyol - egy éve tanulom heti 13 órában
angol - kb 9 éve tanulom a suliban, de a származásom miatt itthon is beszélem
magyar - hát ez egyértelmű
francia - nagyon tetszik, de még nem beszélem, szeretném tanulni. je ne seis pa
olasz - egyik legszebb nyelv
orosz - tetszik a cirill és a nyelv is
nem tetszik:
nagyon nem tetszik a német. beiratkoztam német faktra és egy napig jártam, mert rájöttem ez nem nekem való
Törpemókus
2014. július 19. 22:34
|
|
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3396 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline
|
A magyar, az angol, a német és a skandináv népek nyelvei (dán, svéd, finn, norvég) a kedvencem. Bár szerintem is minden nyelv szép a maga módján. Különösebben nincs olyan, amit utálnék, egyedül a kínai nyelv az, ami kicsit távol áll tőlem.
2014. július 19. 22:46
|
|
timi5 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.13. Hozzászólás: 2701 Csatolások: 81 Azonosító: 211719 offline
|
imádok, mindent ami latin, a latin nyelvek a legszebbek a magyar után, kedvencem a spanyol és az olasz
az angollal és némettel semmi bajom, de a francia nem tetszik és a szláv nyelvek sem igazán tetszenek
szerencsére évente 1-2x külföldre megyek nyaralni és imádom hallgatni a sok turista és a helyiek beszédét
az angollal és némettel semmi bajom, de a francia nem tetszik és a szláv nyelvek sem igazán tetszenek
szerencsére évente 1-2x külföldre megyek nyaralni és imádom hallgatni a sok turista és a helyiek beszédét
2014. július 19. 23:25
|
|
BTR fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.12. Hozzászólás: 240 Csatolások: 0 Azonosító: 150961 offline
|
Kedvenc nyelvek: Angol. Hiaba a 12 igeido,a nyelvtant amugyis utalom,de magat a nyelvet imadom. Kellemes hangzasu
Spanyol,mert nagyon dallamos es porgos nyelv,jo hallgatni
Nemet: Borzasztoan hangzik es falra maszok a neveloktol es a multidoktol,de ennek ellenere megis szeretem
Nem szeretem:Francia: Szerintem idegesito,hogy semmit sem ugy mondanak ki,mint ahogy leirjak! nyilvan az angolban sem,de ott legalabb lehet kovetkeztetni
Spanyol,mert nagyon dallamos es porgos nyelv,jo hallgatni
Nemet: Borzasztoan hangzik es falra maszok a neveloktol es a multidoktol,de ennek ellenere megis szeretem
Nem szeretem:Francia: Szerintem idegesito,hogy semmit sem ugy mondanak ki,mint ahogy leirjak! nyilvan az angolban sem,de ott legalabb lehet kovetkeztetni
2014. július 20. 00:02
Az angol a szívügyem. Nem véletlen, hogy szoktam angolul (is) gondolkodni és már álmodtam is angolul, nem is egyszer.
A spanyolra nem rég figyeltem fel, nagyon szenvedélyesnek tartom, és imádom az "r"-jeiket.
Végül, de nem utolsó sorban a magyar. Az irodalom a kedvenc tantárgyam.
Ja, és imádom, hogy mennyi mindent rímbe lehet szedni.
-
Mindenhonnan azt hallom, hogy a német így meg úgy ronda és nehéz nyelv. Én sosem tanultam, úgyhogy nem tudom, lehet, "mindenki más" véleménye ragadt már át rám is, de talán ez tetszik legkevésbé.
Egyeseknek fura lesz, de a franciának nagyon ellenszenves hangzása van számomra. Ezek a "felhorkanások" nem igazán jönnek be.
-
Bocsi a hosszú kommentért, érdekesnek tartom a nyelveket.
A spanyolra nem rég figyeltem fel, nagyon szenvedélyesnek tartom, és imádom az "r"-jeiket.
Végül, de nem utolsó sorban a magyar. Az irodalom a kedvenc tantárgyam.
-
Mindenhonnan azt hallom, hogy a német így meg úgy ronda és nehéz nyelv. Én sosem tanultam, úgyhogy nem tudom, lehet, "mindenki más" véleménye ragadt már át rám is, de talán ez tetszik legkevésbé.
Egyeseknek fura lesz, de a franciának nagyon ellenszenves hangzása van számomra. Ezek a "felhorkanások" nem igazán jönnek be.
-
Bocsi a hosszú kommentért, érdekesnek tartom a nyelveket.
2014. július 25. 14:07
A magyar és a német a kedvenc nyelveim, amit utálok, az pedig a francia.
2014. július 25. 14:15
|
|
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3778 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline
|
Kedvenc:Angol, Magyar, Francia, Spanyol. Spanyolt tanultam.
Utálom:Német
Sőt az összes németet utálom. Sorry...not sorry
Utálom:Német
ApusztákBoszorkánya
2014. szeptember 12. 21:40
|
|
ApusztákBoszorkánya♥Alexandra♥xD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.22. Hozzászólás: 5000 Csatolások: 0 Azonosító: 228068 offline
|
Kedvencem: Angol,latin,magyar.
Amelyiket utálom: Német,orosz,mindenféle szláv nyelv.
Amelyiket utálom: Német,orosz,mindenféle szláv nyelv.
2014. szeptember 13. 22:17
Szeretem: szláv nyelvek, német, izlandi, norvég, finn, észt és azokat, amiket kihívás megtanulni vagy jelekkel írnak
Nem szeretem: spanyol, portugál, holland - na ez szerintem egy borzasztó nyelv -, francia
Nem szeretem: spanyol, portugál, holland - na ez szerintem egy borzasztó nyelv -, francia
2014. szeptember 20. 07:02
az angolt(angol angolt nem az amerikait)és a spanyolt kedvelem a legjobban...őszíntén utálni talán egyiket sem utálom,de az oroszt vagy unkrát nem állnék neki tanulni
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.