Melyik a kedvenc nyelved, és melyiket utálod?
2014. július 09. 18:06
|
|
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline
|
nekem nincs bajom a némettel, később szeretném azt is megtanulni ha lesz rá lehetőségem. Állítólag ha tudod az angolt akkor a német is könnyű
2014. július 09. 18:10
|
AFCfan |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 13.02.09. Hozzászólás: 2782 Csatolások: 219 Azonosító: 195661 offline
|
Idézet (Selena Gomez 199 @ 2014.07.09. 18:06)
nekem nincs bajom a némettel, később szeretném azt is megtanulni ha lesz rá lehetőségem. Állítólag ha tudod az angolt akkor a német is könnyű 
Valójában úgy sokkal nehezebb. Német után angol tanulás, az könnyebb...
2014. július 09. 18:12
a kedvencem az arab
amit meg utálok az orosz mert bonyolult szerintem...
amit meg utálok az orosz mert bonyolult szerintem...
2014. július 09. 18:15
|
|
Marilyn Lawitevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 154 Csatolások: 2 Azonosító: 192263 offline
|
Szeretem: finn, német, orosz, kínai, japán (latin, bár holtnyelv)
Nem szeretem: angol, francia, tajvani
Nem szeretem: angol, francia, tajvani
2014. július 09. 18:15
|
|
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline
|
Idézet (AFCfan @ 2014.07.09. 18:10)
Valójában úgy sokkal nehezebb. Német után angol tanulás, az könnyebb...
igen? Én úgy hallottam hogy angol után könnyű németet tanulni de igazából nem tudom mert németet sosem tanultam és valószínűleg nem is fogok:)
2014. július 09. 18:20
|
|
Kyra99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 3648 Csatolások: 603 Azonosító: 150526 offline
|
Imádom az angolt és a franciát. Nagyon tetszik még az olasz és a spanyol is.
Ugyan 8 évig tanultam, és jó is voltam belőle, de egyszerűen utálom a németet.
Emellett még soha nem tanulnék oroszt, vagy akármilyen ázsiai nyelvet.
Ugyan 8 évig tanultam, és jó is voltam belőle, de egyszerűen utálom a németet.
2014. július 10. 19:57
|
AFCfan |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 13.02.09. Hozzászólás: 2782 Csatolások: 219 Azonosító: 195661 offline
|
Idézet (Selena Gomez 199 @ 2014.07.09. 18:15)
igen? Én úgy hallottam hogy angol után könnyű németet tanulni de igazából nem tudom mert németet sosem tanultam és valószínűleg nem is fogok:)
Igen, ugyanis németben a nyelvtannal egy életet el lehet szórakozni...
2014. július 10. 21:54
|
|
Nemmindegykivagyokvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.17. Hozzászólás: 372 Csatolások: 96 Azonosító: 171444 offline
|
Az angolt imádom már 10 éve tanulom:D Amit utálok az német.Franciát és koreait tanulnék szivesen de a spanyol meg az olasz is tetszik:D
2014. július 10. 21:58
|
|
Mrs.Jack FrostZelo's babe™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1971 Csatolások: 51 Azonosító: 208797 offline
|
Hát én Angolt(2.éve kb) és a Spanyolt(Belekezdek majd)
de a némettől falra mászok
de a némettől falra mászok
2014. július 12. 20:45
Számomra a leggyönyörűbb nyelv a francia, bármennyire is beletörik néha a bicskám (bár messze nem olyan nehéz, mint amilyennek mondják). Szeretem még az angolt, de azt olyan régóta tanulom már, hogy nem értékelem magát a szépségét, habár a brit akcentusért én is odavagyok, ahogy sokan mások.
Harmadiknak pedig a koreait mondanám, az egyik legkellemesebb hangzású ázsiai nyelv véleményem szerint.
Legellenszenvesebb számomra pedig a német és az orosz, de a kínait sem találom kellemesnek.
Legellenszenvesebb számomra pedig a német és az orosz, de a kínait sem találom kellemesnek.
2014. július 12. 21:02
|
|
elin.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.15. Hozzászólás: 238 Csatolások: 19 Azonosító: 211858 offline
|
A szívemhez a legközelebb álló nyelv az olasz. Nagyon szeretem, igazán dallamos. Imádom a nyelvtant is, igazán logikus felépítésű, bár bevallom, mikor tanulni kezdtem, sokszor másképp vélekedtem. : D ( A kultúrát illetően is ez áll hozzám a legközelebb, imádom egész Olaszországot.
) Utána következik az angol. Szerintem kimondottan lágy hangzású nyelv, ezt is igazán szeretem, habár csak második nyelvként tanulhatom.
Olyan nyelv nincs, amit utálnék, hiszen mindegyik mögött egy kultúra áll.
Olyan nyelv nincs, amit utálnék, hiszen mindegyik mögött egy kultúra áll.
2014. július 12. 21:14
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
az én kedvencem mindig is az orosz volt, imádom hallgatni orosz ismerőseimet, bár bevallom, nem sokat értek belőlük :'D aztán jön a német, amit sokan utálnak de nekem nagyon jól megy és már lassan 10 éve, hogy elkezdtem tanulni, véletlenül kerültem egyébként angol helyett németre, de nem bántam meg, hogy így alakult. emlékszem a szüleim át akart íratni angolra és én is erősen gondolkoztam rajta, de végül nem így lett. imádok vele kérkedni meg sokszor beszélek direkt azért is németül, mert tudom, hogy mások egy kukkot sem értenek belőle és a falra másznak tőle :'D emellett régebben is imádtam a sportversenyeken a kínait meg a koreait hallgatni, annyira klassz, manapság meg khmm..igen ugyebár. nem mondom, hogy nem kedvelem, de szerintem az angol az egyik legunalmasabb nyelv, semmi érdekes nincs benne a némettel vagy az orosszal vagy mondjuk a franciával ellentétben, köbö mindenki tud, ismeri, sablonos, logikát se sokat látok benne máshol meg pont hogy túlegyszerűsítik a nyelvtant és a hangzása se éppen különleges, bár jómagam csak jövőre kezdem el tanulni de már elég rendesen megismerkedtem a nyelvvel. a némethez képest tényleg baromi egyszerű, bár azt mondják, németből a kezdetek irtó nehezek, angolból meg majd csak később nehezedik be, középszintig gyerekjáték. meg azt is mondták, hogy ne csodálkozzak, ha a hangzása így már most furcsán hat rám. az olasz se tetszik különösebben, kicsit tudok is meg itt is tanítják, van egy rakat féle idő amiben pláne nem látok se értelmet se logikát, a spanyol is hasonló, csak szerintem könnyebb. amiket legjobban utálok az a svéd meg a finn meg az északi országok nyelvei, rossz hallgatni számomra >< ja meg a lengyel, meg a szlovák is milyen már, meg a keletiek közül pedig a japán b*ssza egy csöppet a fülemet xD
magukkal a kultúrákkal mondjuk egyikkel sincs bajom, de nekem a nyelv nem ugyanaz, mint a kultúra.
2014. július 13. 20:26
|
|
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline
|
Imádom az angolt, azt is tanulom. Viszont nagyon tetszik a spanyol, a francia és az olasz is. A német viszont szerintem borzalmas, ahogy a kínai és a japán is...
2014. július 13. 21:27
imádom az angol nyelvet, a spanyol nyelvet, az olaszt.
DE a horvát visz mindent :*
amit nem szeretek, az a német..
)
DE a horvát visz mindent :*
amit nem szeretek, az a német..
2014. július 14. 17:50
|
|
johanna92Bullshitter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.23. Hozzászólás: 1924 Csatolások: 28 Azonosító: 174132 offline
|
Az olaszt és a japánt kifejezetten szépnek találom. Az olasz szerintem teljesen érthető.
A japánok viszont arról híresek, hogy sokszor halál mérgesen beszélnek - ettől függetlenül szvsz rendkívül fülgyönyörködtető tud lenni, már mikor nem épp torokból ordibálnak.
Egyébként látom, hogy sokaknak nem jön be itt a kínai (a németen valahogy meg se lepődtem, számítottam rá X'D); szvsz a mandarin igazán szerethető nyelv, én komolyan rajongok a hangzásáért, és gyűlölöm, hogy milyen béna a kiejtésem, pedig nagyon igyekszem. XDDD
2014. július 14. 20:01
|
|
Viv0ffisölúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.14. Hozzászólás: 82 Csatolások: 3 Azonosító: 227596 offline
|
Imádom Franciaországot, a franciákat, tehát imádom a francia nyelvet is
Viszont, utálom Németországot, utálom a németeket, valamint, a német nyelvet ki nem állhatom
Viszont, utálom Németországot, utálom a németeket, valamint, a német nyelvet ki nem állhatom
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: