Melyik a kedvenc nyelved, és melyiket utálod?
2013. március 10. 07:16
Szeretem: Angol,spanyol,magyar... és a Kínai
Utálom: német és orosz nyelv
Utálom: német és orosz nyelv
2013. március 10. 07:33
Az angolt, spanyolt, franciát, hollandot nagyon szeretem, de a németet és oroszt ki nem állhatom. De az ilyen furcsa nyelveket, akár a lengyel, ezeket sem szeretem.
2013. március 11. 21:05
Nagyon szeretem az angolt és az olaszt;
a németért nem igazán vagyok oda.
a németért nem igazán vagyok oda.
2013. március 30. 20:11
|
|
Cassie3leebit♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1867 Csatolások: 1452 Azonosító: 124987 offline
|
A legkedvencebb nyelvem a koreai. Jól tudom, hogy sokan úgy vannak vele, hogy ronda nyelv, sokan nem szeretik, de nekem csodálatos és gyönyörű! Amikor meghallok valakit koreaiul beszélni, csak tátott szájjal hallgatom. Felirat nélkül fogalmam sincs, hogy mit mondanak, de akkor is imádom hallgatni. Elbűvöl az egész nyelv! Többek között ezért is szeretem annyira a K-poppot. Persze főként a zenék miatt, - mert szerintem nagyon jók - de a szöveg is nagyon tetszik benne! Ráadásul a legnagyobb kedvenceim is koreaiak, így természetes, hogy nagyon közel áll hozzám. Ha leérettségiztem, az első dolgaim közé fog tartozni, hogy beiratkozok egy koreai nyelvtanfolyamra. Muszáj megtanulnom a kedvenc nyelvemet!
Továbbá a kedvenc nyelveim közé tartozik még az angol, amit már körülbelül 8 éve tanulok és imádok, az olasz, amelynek imádom a temperamentumát, és természetesen a magyar, az anyanyelvem, az egyik legválasztékosabb és legnehezebb nyelv a Földön. Büszkén beszélem!
Olyan nyelv meg nincs, amit utálnék. Olyan van, amit nem tartok annyira szépnek, de most minek utálni egy nyelvet? Szerintem nincs értelme.
1 felhasználónak tetszik:
Zsoffeee
2013. április 06. 14:39
A kedvenc nyelvem a magyar, mert ragozó nyelv és rendkívül gazdag a szókincse. Rengeteg dolgot kifejezhetünk sokféleképpen, ami például az angol nyelvnek ismeretlen, holott világnyelv. Szerintem a magyar az egyik legnehezebb nyelv.
2013. április 06. 14:41
Idézet (Cassie3 @ 2013.03.30. 20:11)
A legkedvencebb nyelvem a koreai. Jól tudom, hogy sokan úgy vannak vele, hogy ronda nyelv, sokan nem szeretik, de nekem csodálatos és gyönyörű! Amikor meghallok valakit koreaiul beszélni, csak tátott szájjal hallgatom. Felirat nélkül fogalmam sincs, hogy mit mondanak, de akkor is imádom hallgatni. Elbűvöl az egész nyelv! Többek között ezért is szeretem annyira a K-poppot. Persze főként a zenék miatt, - mert szerintem nagyon jók - de a szöveg is nagyon tetszik benne! Ráadásul a legnagyobb kedvenceim is koreaiak, így természetes, hogy nagyon közel áll hozzám. Ha leérettségiztem, az első dolgaim közé fog tartozni, hogy beiratkozok egy koreai nyelvtanfolyamra. Muszáj megtanulnom a kedvenc nyelvemet!
Továbbá a kedvenc nyelveim közé tartozik még az angol, amit már körülbelül 8 éve tanulok és imádok, az olasz, amelynek imádom a temperamentumát, és természetesen a magyar, az anyanyelvem, az egyik legválasztékosabb és legnehezebb nyelv a Földön. Büszkén beszélem!
Olyan nyelv meg nincs, amit utálnék. Olyan van, amit nem tartok annyira szépnek, de most minek utálni egy nyelvet? Szerintem nincs értelme.
A keleti nyelvek nagyon szépek, kivéve a kínait, azt utálom, akárcsak az oroszt!
Cassie3
2013. április 06. 14:42
|
|
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3396 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline
|
Idézet (petimbo @ 2013.04.06. 14:39)
A kedvenc nyelvem a magyar, mert ragozó nyelv és rendkívül gazdag a szókincse. Rengeteg dolgot kifejezhetünk sokféleképpen, ami például az angol nyelvnek ismeretlen, holott világnyelv. Szerintem a magyar az egyik legnehezebb nyelv.
A magyar a második legnehezebb, az első a szlovák. Ott még bonyolultabb a ragozás és a toldalékok.
2013. április 06. 20:40
|
|
Zsoffeeeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.29. Hozzászólás: 47 Csatolások: 31 Azonosító: 192727 offline
|
Én amit imádok:
japán (tanultam is de abba kellett hagynom)
koreai (szeretném tanulni)
angol (ez a nyelv amit tanulok, és tudok is rajta beszélni)
És amit utálok:
szlovák, szlovén, cseh, orosz és a lengyel (lehetetlen a kiejtésük)
A franciát, az olaszt, a spanyolt és a portugált is szeretem.
japán (tanultam is de abba kellett hagynom)
koreai (szeretném tanulni)
angol (ez a nyelv amit tanulok, és tudok is rajta beszélni)
És amit utálok:
szlovák, szlovén, cseh, orosz és a lengyel (lehetetlen a kiejtésük)
A franciát, az olaszt, a spanyolt és a portugált is szeretem.
Cassie3
2013. április 06. 21:38
Én az angolt és a törököt szeretem.
De a németért nem vagyok oda.. Az a nyelv nagyon nem tetszik.
2013. április 11. 09:44
|
|
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6855 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline
|
A kedvenc a magyar, ennnél szebb nyelv nincs is
És szinte mindet utálom, logikátlan, és idegesítő. Még mondjuk a spanyol vagy franciával megbarátkoznék mert nagyon tetszik a kiejtése, viszont sok esély nincs rá..
És szinte mindet utálom, logikátlan, és idegesítő. Még mondjuk a spanyol vagy franciával megbarátkoznék mert nagyon tetszik a kiejtése, viszont sok esély nincs rá..
2014. július 01. 14:33
Egészen kicsi korom óta imádom, Franciaországot, így a nyelvet is. Hamarosan megyek gimnáziumba, ahol angol-francia szakon fogom tanulni a nyelvet, és nagy álmom hogy felsőfokon beszéljem mindkettőt. Számomra a nyelvtanulás nem kellemetlen, inkább szórakoztató időtöltés.
Amit viszont utálok, vagy inkább nehéznek tartok azok, az indoeurópai nyelveken kivül az összes többi.
Amit viszont utálok, vagy inkább nehéznek tartok azok, az indoeurópai nyelveken kivül az összes többi.
2014. július 09. 17:31
Kedvenc nyelvem a magyar, mert egyszerű és nagyszerű, illetve az angol, szintúgy.
A nyelv amit nem szeretek az a spanyol és a német utóbbi a kiejtés miatt, előbbi meg leve nem tetszik.
A nyelv amit nem szeretek az a spanyol és a német utóbbi a kiejtés miatt, előbbi meg leve nem tetszik.
2014. július 09. 17:39
Az angol és a spanyolt nagyon szeretem
A németet és az oroszt,kínait nem szeretem,nekem túl bonyolult
A németet és az oroszt,kínait nem szeretem,nekem túl bonyolult
2014. július 09. 17:46
|
AFCfan |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 13.02.09. Hozzászólás: 2782 Csatolások: 219 Azonosító: 195661 offline
|
Nem utálom egyik nyelvet se, a németet annyira nem szeretem, igaz, hogy végtelenül egyszerű, de 7. éve tanítják és elég..khm...gyatra módon.
Viszont nagyon tetszik a svéd nyelv, a norvég,a holland,a dán,a feröeri, a finn és a japán
Viszont nagyon tetszik a svéd nyelv, a norvég,a holland,a dán,a feröeri, a finn és a japán
2014. július 09. 17:52
|
|
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline
|
kedvenc,imádom:angol(tanárom szerint felsőfokon beszélem már☺),francia(ezt tanulom második nyelvnek♥),olasz és még van egy pár...
utálom,nem szeretem:orosz(olyan fura meg szerintem ronda nyelv),szlovák, és több nagyon nincs
utálom,nem szeretem:orosz(olyan fura meg szerintem ronda nyelv),szlovák, és több nagyon nincs
2014. július 09. 18:04
|
|
Nitta2001visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.28. Hozzászólás: 109 Csatolások: 0 Azonosító: 217741 offline
|
Szeretem az angol,spanyol,portugál,olasz és francia nyelveket.
A német nyelvet viszont egy kicsit sem szeretem pedig tanultam pár évig de az is sok volt...
A német nyelvet viszont egy kicsit sem szeretem pedig tanultam pár évig de az is sok volt...
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.