Utálom:japán,kínai,koreai
Melyik a kedvenc nyelved, és melyiket utálod?
2012. augusztus 02. 00:37
Kedvenc:angol,francia
2012. augusztus 02. 12:41
|
|
stengerkittiಌ†Drømmende†ಌ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 1296 Csatolások: 596 Azonosító: 142983 offline
|
Az angol és a német, na meg persze a magyar
. Az angol azért mert tanulom, és tök cool dolog, amikor le tudok fordítani pár mondatott
(azért pár mondatott, csak, mert nem tanulom túl rég óta). A német azért mert szeretem a németeket (bár milyen furcsán is hangzik). A magyar meg azért mert magyar vagyok és ezen a nyelven beszélek a legkönnyebben
Hogy melyiket utálom? Passz. Úgy igazából, egyikkel sincs bajom. Sőt, ha lenne rá elég szorgalmam, türelmem, és lenne rá lehetőségem, akkor a világ összes nyelvét meg tanulnám
Mondjuk ha jobban végig gondolom, a latint azt nem szeretem, bár az holt nyelvnek számít, de akkor is utálom a latint. Most hogy így el nézegettem a hozzászólásokat, meg döbbentem. Mennyien utálják a Németet, és ilyen hülye indokokkal, hogy nem tuták meg tanulni mert nehéz a nyelv, nem a nyelv a nehéz ha nem ti vagytok a hülyék. Én is tanulom,vala mennyire, könyvekből, tehát nem tanár tanít és még is, már tudok pár szót. Az angol sokkal nehezebb mint a német. Aki tanulta mind kettőt (iskolai szinten) annak szerintem nem kell el magyarázni..bár ezek szerint még is. A nyelv tani anyag valóban könnyebb kicsit, de ha meg tanulod a németnél az alap nyelvtani anyagot onnan már sima ügy. Az angolba nem. Ott van az a hülye múlt idő, amibe ott vannak a kivételek sorra, amit szépen be kell magolni, és úgy kell fújni mint a kis angyal. Úgy ilyent ne mondjatok hogy nehéz a német. A német az egy könnyű nyelv. Most mondjátok rám, hogy nagyképű vagyok, de én az oktató könyvemből 10-20 perc alatt meg tanulok 9 szót, és mi előtt jönnének a hülye szövegek hogy szar a könyv meg stb,stb,stb, Azt a könyvet német tanár agya ki. Úgy nem fog a Német nyelv a fejetekbe szállni ha nem tanuljátok. Annyira nem könnyű
. Ha, valaki még ezek után is azt mondja a németre hogy nehéz nyelv, akkor az tiszteljen meg egy üzenettel. Azt meg megint nem értem mért ronda. Bár még ez egy el fogadható indok. Mi benne a ronda. Az angol se olyan húúú de szép nyelv. Na, ezt nem értem miért ronda nyelv a német. Aki ezt el megmagyarázza nekem, az elött meg emelem a kalapom
2012. augusztus 02. 13:04
|
|
stengerkittiಌ†Drømmende†ಌ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 1296 Csatolások: 596 Azonosító: 142983 offline
|
Idézet (Catherine @ 2012.07.06. 11:25)
kedvencem: angol, spanyol, olasz
utálom: német (a frász kitör ettől a nyelvtől, de komolyan...)
utálom: német (a frász kitör ettől a nyelvtől, de komolyan...)
Mi ért nem fogalmazod meg normálisan, hogy mi a bajod vele? Más legalább anyit ír, hogy ronda nyelv azt cső. Te meg még ennyit se. Mondjuk azt se értem hogy mirét ronda...
2012. augusztus 02. 13:54
|
|
marvellanytime-traveller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.28. Hozzászólás: 1426 Csatolások: 133 Azonosító: 172167 offline
|
Szeretem: Angol, Magyar
Utálom: Japán, Kínai,
Utálom: Japán, Kínai,
2012. augusztus 06. 16:33
|
Zsomborúj tag |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.08.05. Hozzászólás: 86 Csatolások: 5 Azonosító: 182627 offline
|
Csak azért utálom a németet mert mindig rám erőltetik egyébként ha nem erőltetnék nem lenne gondom vele ahogy a többi más nyelvvel sem.
Kedvenc nyelv az angol és a szerb
Kedvenc nyelv az angol és a szerb
2012. augusztus 07. 20:52
|
|
Asunavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.29. Hozzászólás: 264 Csatolások: 0 Azonosító: 181880 offline
|
Kedvenc: angol, koreai
Szerintem ez a kettő nyelv a legszebb. ^^
Utálom: német -.-"
Megőrülök, ha csak eszembe jut! Ronda és haszontalan! Kit érdekel, hogy melyik szónak mi a névelője?! -.-
Valamint a magyart se szeretem. Lehet vele boldugolni az életben? Nem igen, max ha tud valaki németül...
De ez csak az én véleményem.
Szerintem ez a kettő nyelv a legszebb. ^^
Utálom: német -.-"
Megőrülök, ha csak eszembe jut! Ronda és haszontalan! Kit érdekel, hogy melyik szónak mi a névelője?! -.-
Valamint a magyart se szeretem. Lehet vele boldugolni az életben? Nem igen, max ha tud valaki németül...
De ez csak az én véleményem.
2012. augusztus 10. 18:09
|
|
Zsuzsy93 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 944 Csatolások: 2 Azonosító: 175845 offline
|
imádom a spanyolt nagyon tetszik
nem tetszik az orosz meg a cseh,szlovák,horvát stb. a magyar tetszik elvégre magyarok vagyunk
németet tanulok/tam és nem valami szép de ez van
2012. augusztus 10. 21:18
A kedvencem az angol és a francia.
Utálom a kínait.
Utálom a kínait.
2012. augusztus 11. 18:37
Kedvencem: angol, spanyol.
Utálom: ami japán, kinai, koreai, orosz.
Amit szeretek de nem kedvenc: német.
Utálom: ami japán, kinai, koreai, orosz.
Amit szeretek de nem kedvenc: német.
2012. augusztus 14. 20:26
Kedvenc: angol, koreai, japán
Utált: pffuhh majdnem az összes...
Utált: pffuhh majdnem az összes...
2012. augusztus 20. 23:25
hát.. nekem kedvencem a francia és az angol. a német az úgy elmegy.. gyűlölöm a kínait a japánt, a koreait, az oroszt.. több nem jut eszembe amit nem szeretek..
2012. szeptember 24. 20:08
|
|
LondonGirl22új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.17. Hozzászólás: 95 Csatolások: 4 Azonosító: 183780 offline
|
Kedvenc : angol
Amit útálok az a német
Amit útálok az a német
2012. október 05. 09:44
|
|
ciccmicc44lucid dream(er). |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.06. Hozzászólás: 3552 Csatolások: 162 Azonosító: 144878 offline
|
Kedvenc: német ^^ imádom a németeket, a német kultúrát, mindent, ami német
Utálom: francia, nem túl szimpatikus nyelv
Utálom: francia, nem túl szimpatikus nyelv
1 felhasználónak tetszik:
Elody
2012. október 05. 15:40
|
|
TrixyDixy14új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.26. Hozzászólás: 62 Csatolások: 0 Azonosító: 181560 offline
|
Kedvenc: német cseh
Utálom: angol
Utálom: angol
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.