nozso13-mal és El Mexicano-val tökéletesen egyetértek.
Manapság az számít, ha valaki hivalkodóan viselkedik, a vagináját mutogatja videóklipekben vagy keresztre feszítve ad koncertet.
Továbbá a művésznevek is sokat érnek. Nem hiszem, hogy Madonna vagy Lady Gaga az eredeti nevével úgy befutott volna. Egyedi, így mindenki megjegyezi akár első hallásra is.
Nem tudom, hogy tehetségtelenek, de Gagának még sokat kell letennie azért, hogy ott tartson majd, ahol most Madonna 51 évesen.
Lady GaGa Madonna trónjára tör
2010. május 03. 11:26
|
|
király brigikeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.17. Hozzászólás: 31 Csatolások: 1 Azonosító: 117747 offline
|
ja persze gatya(gaga)a tronon!!na ne!!nyomába sem ér madonának...
habár majd meg látjuk mit hoz a jövö 30 év mulva gaga ugy fog ki nézni mint madonna 90 évesen.mert gaga most igy ki néz simán 30 nak pedig csak huszon valahány éves.
szal nem hiszem.de majd meg látjuk..
habár majd meg látjuk mit hoz a jövö 30 év mulva gaga ugy fog ki nézni mint madonna 90 évesen.mert gaga most igy ki néz simán 30 nak pedig csak huszon valahány éves.
szal nem hiszem.de majd meg látjuk..
2010. május 03. 12:34
|
|
Pali20új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.14. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 93095 offline
|
Nem rossz Lady Gaga , de Madonnának nyomába se érhet és nem is fog! Am szerintem egy kicsit merész 2 év karriert útán, azt állítani hogy felül múlt, vagy felül fog múlni egy 30 éves pályafutást, mert előbb útóbb Gaga stílusát is megfogják unni az emberek az biztos.
2010. május 03. 12:35
|
|
HorgiLady with an attitude |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.07.25. Hozzászólás: 5416 Csatolások: 41492 Azonosító: 35510 offline
|
Idézet (prézli @ 2010.05.03. 11:22)
nozso13-mal és El
Továbbá a művésznevek is sokat érnek. Nem hiszem, hogy Madonna vagy Lady Gaga az eredeti nevével úgy befutott volna. Egyedi, így mindenki megjegyezi akár első hallásra is.
Madonna a valódi keresztneve, az édesanyja után kapta.
2010. május 03. 12:45
|
|
Dius 18visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.19. Hozzászólás: 484 Csatolások: 242 Azonosító: 123162 offline
|
Most rohadtul nem az a lényeg,hogy kinek milyen művész neve van! AZ nem ezen múlik,van egy pár jó zenéje Gagának és Madonnának is van egy kettő ami elég rosszra sikerült, de őt senki nem múlhatja felül!!! Majd meg nézzük hol lesz Gaga 30 év múlva! Sehol a levesbe! El is fogjuk felejteni ki volt ő! Mert 1-2 év múlva ki megy a divatból!!!ENNYI
2010. május 03. 13:00
Idézet (Dius 18 @ 2010.05.03. 12:45)
Most rohadtul nem az a lényeg,hogy kinek milyen művész neve van! AZ nem ezen múlik,van egy pár jó zenéje Gagának és Madonnának is van egy kettő ami elég rosszra sikerült, de őt senki nem múlhatja felül!!! Majd meg nézzük hol lesz Gaga 30 év múlva! Sehol a levesbe! El is fogjuk felejteni ki volt ő! Mert 1-2 év múlva ki megy a divatból!!!ENNYI
Ámen erre.
2010. május 03. 14:23
Igazából az a szerencse, hogy úgyis jön majd valaki mindig, aki újdonságot hoz. Szóval ha Lady GaGa elbukik, akkor lesz majd más.
De Madonna zenéje számomra akkor is hallgathatatlan, pedig régen szerettem, meg a pop zenét szeretem, de valahogy az újabb albumai, meg amit Britney is legutóbb produkált (bár az jobban tetszik azért) egyáltalán nem jönnek be.
Azt egyébként nem tudom, de Madonna amúgy maga írja a saját számait?
De Madonna zenéje számomra akkor is hallgathatatlan, pedig régen szerettem, meg a pop zenét szeretem, de valahogy az újabb albumai, meg amit Britney is legutóbb produkált (bár az jobban tetszik azért) egyáltalán nem jönnek be.
2010. május 03. 14:50
GaGa-t jobban bírom, de azt tudom, hogy Madonnát nem fogja utolérni. ha utol is éri az azért lesz mert nem engedi, hogy megunják az emberek, és nem azért mert ő "jobb Madonnának".
és ha ez be is következik Madonna vissza tudja szerezni a rangját, mivel neki több tapasztalata van arról, hogy az emberek milyen zenét szeretnek.
és ha ez be is következik Madonna vissza tudja szerezni a rangját, mivel neki több tapasztalata van arról, hogy az emberek milyen zenét szeretnek.
2010. május 03. 14:58
|
|
nozso13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.30. Hozzászólás: 7208 Csatolások: 72041 Azonosító: 47795 offline
|
Idézet (Regina @ 2010.05.03. 14:23)
Régebben maga írta, a mostani discoshitet nem tudom, hogy ő álmodja-e meg, de kétlem.
2010. május 03. 15:40
|
|
kathleen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.03. Hozzászólás: 544 Csatolások: 55 Azonosító: 73242 offline
|
Szerintem Gaga jobb, mert ő azért komolyabban építgette az imidzsét, mint Madonna. Madonna végigkufircolta fél Hollywood-ot, aztán befutott, és, hogy nehogy elfelejtsék, olykor adakozik ide-oda, smárolgat egy-két énekesnővel. Ennyi a titka. Gaga is van ennyire zűrös, úgyhogy szerintem simán előfordulhat, hogy Madonna kiesik a kosárból. Előbb-utóbb minden csillag hullócsillag lesz, és ezt Madonna sem ússza meg. Keveseknek sikerül életük végéig vagy az után híresnek maradni, lásd Jackson és Elvis.
2010. május 03. 16:20
Idézet (kathleen @ 2010.05.03. 15:40)
Szerintem Gaga jobb, mert ő azért komolyabban építgette az imidzsét, mint Madonna. Madonna végigkufircolta fél Hollywood-ot, aztán befutott, és, hogy nehogy elfelejtsék, olykor adakozik ide-oda, smárolgat egy-két énekesnővel. Ennyi a titka. Gaga is van ennyire zűrös, úgyhogy szerintem simán előfordulhat, hogy Madonna kiesik a kosárból. Előbb-utóbb minden csillag hullócsillag lesz, és ezt Madonna sem ússza meg. Keveseknek sikerül életük végéig vagy az után híresnek maradni, lásd Jackson és Elvis.
Pont őket írod, akikből csak megélni lehet, mert PÉNZ.
2010. május 03. 16:49
|
|
gossip girl vivian |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 898 Csatolások: 45 Azonosító: 124019 offline
|
ez lehetetlen...
2010. május 03. 17:46
|
|
bogarka_95§Dreams.for.an.insomniac§ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.26. Hozzászólás: 1061 Csatolások: 2 Azonosító: 94215 offline
|
az biztos hogy senki sem léphet Madonna nyomába,főleg nem Lady Gaga...Ha csak a tehetségén múlna,biztos nem lenne ilyen hires...
2010. május 03. 20:25
Hát nem kérdéses h Madonna jól bírja és h tehetséges, de ha Lady Gaga-t nézzük sztem még erre is képes lenne.Mondjuk én nem nézem ki Gaga-ból h lekaraja taszítani a "tónról".Meg ráadásul még semmi biztosat nem lehet mondani h le fogja-e... Bár Madonna-t nehéz lesz túlszárnyalni... nem vagyok egy Madonna rajongó, de sok akaraterő és kitartás kell ahhoz h őt túlszárnyalja vki.Mondjuk én az ő helyében már nem a zenével foglalkoznék hanem az élettemmel a családommal... nem a szinpadon futkosnék le-fel.
de én is szurkolok neki a szép pályafutásért^^
de én is szurkolok neki a szép pályafutásért^^
2010. május 04. 15:54
|
|
Puszedlyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.17. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 125247 offline
|
Kicsit hibásan írta le az illető a szöveget, de ettől eltekintve: Mindketten nagyon tehetségesek de be kell látni hogy Madonna sokkal több tapasztalattal rendelkezik és rengeteg világhírű slágert gyártott egyedül vagy esetéeg duóban világsztárokkal.
Mindkettőjüknek botrányos a viselkedése és ez jobban illik Gagához, mivel jelentősen fiatalabb mint Madonna.
Senkit meg ne bántsak én is szeretem mindkettőjüket, de azt hiszem, hogy Madonnának a lassan 51. életévével át kell adnia a Pop Királynője címet Lady GaGának.
Puszi
Mindkettőjüknek botrányos a viselkedése és ez jobban illik Gagához, mivel jelentősen fiatalabb mint Madonna.
Senkit meg ne bántsak én is szeretem mindkettőjüket, de azt hiszem, hogy Madonnának a lassan 51. életévével át kell adnia a Pop Királynője címet Lady GaGának.
Puszi
2010. augusztus 05. 12:07
utálom madonnát megérdemli nincs is hangja gagának legalább van
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: