Starity

Lady GaGa Madonna trónjára tör

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. május 02. 20:21 #1
- törölt felhasználó -    
Berobbanását nem annyira tehetségének, sokkal onkább jól megtervezett imidzsének köszönheti. Lady GaGa valóban letaszíthatja trónjáról Madonnát?
A teljes cikkhez kattints ide!
2010. május 02. 20:22 #2
nozso13
nozso13
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 7208
Csatolások: 72041
Azonosító: 47795
25 év múlva ki is derül. smileeee.gif
2010. május 02. 20:25 #3
Dius 18
Dius 18
visszatérő vendég
Hozzászólás: 484
Csatolások: 242
Azonosító: 123162
Szerintem ő a nyomába sem ér Madonnának sem most sem később!A Madonnáéhoz képest az ő tehetsége nulla!!!!
2010. május 02. 20:29 #4
Sugarbird
Sugarbird
Hozzászólás: 11153
Csatolások: 120184
Azonosító: 67006
nagyon szeretem Gagát,de nem érhet a popLady közelébe se
2010. május 02. 20:32 #5
Horgi
Horgi
Lady with an attitude

Státuszwords like violence, break the silence
Hozzászólás: 5416
Csatolások: 41492
Azonosító: 35510
jahh.. majd ha 50 évesen is két órás 50 állomásos táncos koncerteket ad, majd 30 évig töretlen sikere lesz akkor majd beszélünk ilyesmiről. Nem azt mondom, hogy tehetségtelen, mert valóban jól meg van csinálva, de azt azért nem kicsit érzem erősnek, hogy már most Madonnához hasonlítják. Madonna taposta ki az utat és sokan ezt próbálják kihasználni, de eddig még senkinek sem sikerült igazán. Én bírom GaGát, de azért ezzel még várjunk.
2010. május 02. 20:48 #6
- törölt felhasználó -    
Én nem tartom sokra Madonnát úgy kb. az elmúlt 10 évben, szerintem borzalmas a zenéje és ahogy kinéz... Szerintem GaGa tehetségesebb, nekem sokkal jobban tetszik az ő hangja és zenéje.
Az meg más kérdés, hogy 50 évesen hányan adnak 50 állomásos koncertet, szerintem a legtöbben nem is akarnak, addigra inkább családot alapítanak, nem pedig 20 éves pasikat szednek fel...
Britney is feladta a karriert a családért, Xtina is 4 év szünetet tart albumok között, hogy élni is legyen ideje, most ezek szerint GaGa is családot akar majd. Jó stábbal a háta mögött akárki követhetné Madonna sikereit, csak több eszük van annál.
Nem akarom leszólni, jó énekesnő és a régi számait szeretem, de tehetségben nem emelkedik ki, nincs olyan hangja mint Xtinának, Mariah-nak...stb. Mellesleg pedig 50 évesen disco-számokra ugrabugrál, mindig az aktuális trendet követi, de nem ő teremti. smileeee.gif
2010. május 02. 21:00 #7
nozso13
nozso13
Hozzászólás: 7208
Csatolások: 72041
Azonosító: 47795
Idézet (Regina @ 2010.05.02. 20:48)
Én nem tartom sokra Madonnát úgy kb. az elmúlt 10 évben, szerintem borzalmas a zenéje és ahogy kinéz... Szerintem GaGa tehetségesebb, nekem sokkal jobban tetszik az ő hangja és zenéje.
Az meg más kérdés, hogy 50 évesen hányan adnak 50 állomásos koncertet, szerintem a legtöbben nem is akarnak, addigra inkább családot alapítanak, nem pedig 20 éves pasikat szednek fel...
Britney is feladta a karriert a családért, Xtina is 4 év szünetet tart albumok között, hogy élni is legyen ideje, most ezek szerint GaGa is családot akar majd. Jó stábbal a háta mögött akárki követhetné Madonna sikereit, csak több eszük van annál.
Nem akarom leszólni, jó énekesnő és a régi számait szeretem, de tehetségben nem emelkedik ki, nincs olyan hangja mint Xtinának, Mariah-nak...stb. Mellesleg pedig 50 évesen disco-számokra ugrabugrál, mindig az aktuális trendet követi, de nem ő teremti. smileeee.gif

Britney nem adott fel semmit, egyszerűen összeomlott, a kettő nem ugyanaz. Madonna is tartott szünetet a gyerekek után.
Több eszük van nála? Valahogy senkinek sem jön össze ez a turnézgatás az ő korában. Mariah alig múlt 40, de a kutyának sem kell, turnéit folyamatosan mondják le, ahol fellép ott is félház van. Janet Jackson adta el a legtöbb nagylemezt az USÁ-ban, ő is alig múlt 40, a turnéi nem kellenek. Whitney Houston...Mindegy, ő talán más kategória, sajnos az ő visszatérő lemezéből sem fogyott sok. Céline Dion teltházas show-k Las Vegasban, viszonylag sikeres turné, rossz lemez. Toni Braxton: milliónyi Grammy, mégsem kíváncsi rá senki.
Cher és Tina Turner tudtak egyedül hasonlót produkálni, de az ő rekordjaikat is megdöntötte már.
Az új zenéjét nem bírom, a diszkós retek, amit ad, az szánalmas, de hogy tehetségtelen lenne azt kétlem. Ha igen, akkor nagyon jól átvert pár millió embert az elmúlt 25 éveben smileeee.gif
2010. május 02. 21:20 #8
- törölt felhasználó -    
Hát,én nem tudom...Szerintem nem lehet őket összehasonlítani mert teljesen mások.Mindketten más stílust képviselnek...Madonna a régebbi stílust követi,Gaga az ujjat,de mindketten népszerűek. Az hogy Gaga eléri-e Madonnát most még nem mondható meg,majd néhány év múlva...Ami Madonnát illeti,semmi gond sincs vele habár személy szerint sem ő,sem Gaga nem a legnagyobb kedvenceim közé tartozik....a lényeg hogy majd évek múlva lesz csak érdemes hasonlítgatni,márha lehet.
2010. május 02. 21:40 #9
Natyangel
Natyangel
visszatérő vendég

StátuszNem érdemes sírni, az igazi könny ritka. Mosollyal szenvedni, ez az élet titka!
Hozzászólás: 492
Csatolások: 9
Azonosító: 115343
Hát...most nem azért, én nem szeretem Madonnát, de határozottan jobb énekesnő, mint Lady Gaga!!! Ég és föld a különbség! Ez ugyan olyan, mint hogy Megan Fox-ot Angelina Jolie-hoz hasonlítják! Nem tudom ezek vakok vagy mi??
2010. május 02. 23:56 #10
madonnahungary
madonnahungary
új tag

StátuszRajongók, nézzétek az oldalam :) www.madonnahungary.gportal.hu
Hozzászólás: 29
Csatolások: 1
Azonosító: 124675
Hm. Lady Gaga Madonnától fényévekre van! Madonnától vannak jobb hangú énekesek ezt nem tagadja senki, de azt amit Madonna a szinpadon művel lassan 52 éves kora létére az NEM SEMMI! UTÁNOZHATATLAN és ez a csírázó kis virágocska aki utánnozni próbálja hamar el fog hervadni, mert nagyon nehéz azt az utat megjárni, amit Madonna megjárt, bár ma már nem olyan nehéz mint régen! Elég egy hír arról, hogy hermafrodita vagyok és máris akkora sztárt csinálnak belőled mint a kva élet...sokáig vitatható téma az, de a lényeg MADONNÁT letaszítani a trónjáról k.b..ott nehéz lesz!
2010. május 03. 00:00 #11
madonnahungary
madonnahungary
új tag

Jelen vagy múlt! Madonna legenda, akit ha még 10 évig Isten enged élni...2x ekkora sztár lesz! 51 éves kora létére folyamatosan rajongókat szerez magának! Kiírthatatlan! Aki irigy meg legyen irigy, annyival marad! Mi többen vagyunk úgyis, akik rajongói a dívának és lesznek és minket nem lehet meggyőzni arról, hogy Madonna már nem a régi!
2010. május 03. 00:04 #12
madonnahungary
madonnahungary
új tag

Mi megvesszük a koncertjegyeket a lemezeket, körmünkszakadtából is, de elmegyünk akármilyen messze van Madonna koncert! Pesten New Yorkból, Olaszból, Franciából, Romániából, Szlovákiából, Ausztriából ááá és még sorolhatnám, hogy honnan jöttek! CSAK A PESTI KONCERTJÉRE! Mi mindent megteszünk, hogy láthassuk! Mert tudjuk, hogy egy olyan koncertet kihagyni, amilyet ő produkál .. nagy veszteség!
2010. május 03. 00:16 #13
szmötyike
szmötyike
visszatérő vendég

StátuszR.I.P. Marco $imoncelli.. :'( ♥
Hozzászólás: 264
Csatolások: 16
Azonosító: 123360
hát sztem Lady Gaga tehetséges. és pár év múlva simán legyűri MAdonnát.. Madonnának ennyi idős létére azzal kéne foglalkoznia h a lányának milyen jövője lesz nem pedig egy szál bugyiban meg egy melltartóban vagy tudom is én h mi azz futkároznih a színpadon...nah m1
2010. május 03. 07:18 #14
- törölt felhasználó -    
Szerintem jó énekesnő meg minden,de Madonnát sohasem fogja letaszítani trónjáról,ahhoz még nagyon sok kell neki...
2010. május 03. 08:45 #15
kata0210
kata0210
EspanaGirl
Hozzászólás: 1494
Csatolások: 65
Azonosító: 58962
Remélem igen mert én a madonnát egyálltalán nem kedvelem:S
2010. május 03. 09:47 #16
mutyafangirl
mutyafangirl
visszatérő vendég

StátuszMutya <3
Hozzászólás: 148
Csatolások: 76
Azonosító: 37909
Ne törjön Madonna trónjára, de loholjon a nyomába! I liebe Madonna (L)
persze GaGát is :-)
2010. május 03. 10:23 #17
- törölt felhasználó -    
én totál kiborítónak tartanám hogyha madonnát felül múlná...és azt is kiborítónak tartom hogy mikor Michael Jakson is meghalt akkor is azonnal azzal jöttek hogy majd valaki átveszi a helyét...madonna és a már sajnos halott Michael Jaksont soha senki nem tudja helyettesíteni mert ők azok akik az emberekben felélesztették a pop szeretetét...és ráadásul ők azok akik elkezdtek a poppal foglalkozni...nagyjából ők a pop szülei...és ezt a címet senki nem veheti el tőlük. Mert ez olyan lenne mintha lenne egy gyerek akinek ugye vannak szülei és valaki azt mondja hogy most már nem ők a gyrek szülei hanem mások. és ezt nem lehet másképp felfogni sztm. én szeretem lady gagát de eddig soha nem fog eljutni. (bocs fanok)
2010. május 03. 10:43 #18
DinAa
DinAa

StátuszAz a dolgunk, hogy megbékéljünk a múlttal és tanuljunk belőle.
Hozzászólás: 630
Csatolások: 13
Azonosító: 126246
ez engem egyáltalán nem zavar, madonna nagyon tehetséges énekes és le a kalappal előtte hogy ennyi idősen ish még ilyen jó hangja van. de egyre kevesebb lemezt ad ki[jó tudom, david guettával még most dolgozik] és sztem már kezd lassan kiöregedni az éneklésből. mellesleg sztem gaga madonna tökéletes utódja smileeee.gif
2010. május 03. 10:59 #19
- törölt felhasználó -    
Hát én Madonnát nem kedvelem de nagyon sok jó száma van amit nem múlhat felül még Gaga sem
2010. május 03. 11:16 #20
- törölt felhasználó -    
Idézet (nozso13 @ 2010.05.02. 21:00)
Britney nem adott fel semmit, egyszerűen összeomlott, a kettő nem ugyanaz. Madonna is tartott szünetet a gyerekek után.
Több eszük van nála? Valahogy senkinek sem jön össze ez a turnézgatás az ő korában. Mariah alig múlt 40, de a kutyának sem kell, turnéit folyamatosan mondják le, ahol fellép ott is félház van. Janet Jackson adta el a legtöbb nagylemezt az USÁ-ban, ő is alig múlt 40, a turnéi nem kellenek. Whitney Houston...Mindegy, ő talán más kategória, sajnos az ő visszatérő lemezéből sem fogyott sok. Céline Dion teltházas show-k Las Vegasban, viszonylag sikeres turné, rossz lemez. Toni Braxton: milliónyi Grammy, mégsem kíváncsi rá senki.
Cher és Tina Turner tudtak egyedül hasonlót produkálni, de az ő rekordjaikat is megdöntötte már.
Az új zenéjét nem bírom, a diszkós retek, amit ad, az szánalmas, de hogy tehetségtelen lenne azt kétlem. Ha igen, akkor nagyon jól átvert pár millió embert az elmúlt 25 éveben smileeee.gif

Amit az imént leírtál, tökéletesen megerősít abban a hitemben, hogy az amerikaiaknak valóban nem a jó zene kell, hanem az, hogy az előadó legyen fiatal, szexi és kirívó a viselkedése. Madonnából csak egy van, a kitartásának köszönheti a népszerűségét, és szerintem senki nem múlja felül soha. Már Lady Gagának is ott van a konkurrenciája, az a Ke$ha vagy ki. laugh.gif
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok