Álmaid háza
2010. május 02. 11:14
|
|
Sophie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.17. Hozzászólás: 633 Csatolások: 1998 Azonosító: 123071 offline
|
Jaj és az egyik kedvencem Cyrusék háza!!!!!
1 felhasználónak tetszik:
csilagoseg
2010. május 02. 21:09
|
|
cuncus1988visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.30. Hozzászólás: 254 Csatolások: 45 Azonosító: 123771 offline
|
ezt mgtudnám szokni
2010. május 21. 21:38
|
|
Sol Alexandriavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.06. Hozzászólás: 191 Csatolások: 148 Azonosító: 82289 offline
|
2010. július 08. 10:16
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Zac & Vanessa Háza
Aminket hoztatok képek
Mindegyik házat elfogadnám
Aminket hoztatok képek
Mindegyik házat elfogadnám
2010. július 31. 00:11
|
|
Csilla19*Crazy Girl* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.01. Hozzászólás: 1094 Csatolások: 53 Azonosító: 123941 offline
|
Én csak leírni tudom:
Tengerparton! Úgy, hoyg a tengerbő lkicsi ellegyen kerítve a háznak kerítéssel. A há elején egy gyöynörű par szökőkúttal és virágokkal. Sárga ház narancs vagy citrom.Az emeleten Benne 2 fürdőszobával amiben nagy pezsgőfürdő és forgó van tw-wel és a hálószoba ami olyan relytélyesen nyílik mint a régi filmekben dolgok, hogy csak igy hirtlen megfordul és olyan mintha semmi nem is lenne ott és a szobából egy nagy erkély nylna ami az óceán felé néz! Egy nagy gardróv szemben a cipők egy nagy üvegpolcon mindegyiknek egy rekesz, Egy olyan ruhaakasztó ahol alul vannak a szoknyák és a nacik felül a felsők sé ahogy forgatod meglehet nézni, hogy mi mivel áll jól!. Az alső emeleten egy nappali ahol van egy nagy plazma tw. fotelek és egy kandalló. Egy konyha amiben vannak automaták és egy kis bár! És ez még nem is olyan nayg!
Tengerparton! Úgy, hoyg a tengerbő lkicsi ellegyen kerítve a háznak kerítéssel. A há elején egy gyöynörű par szökőkúttal és virágokkal. Sárga ház narancs vagy citrom.Az emeleten Benne 2 fürdőszobával amiben nagy pezsgőfürdő és forgó van tw-wel és a hálószoba ami olyan relytélyesen nyílik mint a régi filmekben dolgok, hogy csak igy hirtlen megfordul és olyan mintha semmi nem is lenne ott és a szobából egy nagy erkély nylna ami az óceán felé néz! Egy nagy gardróv szemben a cipők egy nagy üvegpolcon mindegyiknek egy rekesz, Egy olyan ruhaakasztó ahol alul vannak a szoknyák és a nacik felül a felsők sé ahogy forgatod meglehet nézni, hogy mi mivel áll jól!. Az alső emeleten egy nappali ahol van egy nagy plazma tw. fotelek és egy kandalló. Egy konyha amiben vannak automaták és egy kis bár! És ez még nem is olyan nayg!
2010. július 31. 11:08
|
|
tiffanybabeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.10. Hozzászólás: 95 Csatolások: 12 Azonosító: 104645 offline
|
Kedvenc
2010. szeptember 19. 19:52
Remélem nem gond, ha ezeket a képeket ide töltöm fel
nekem mind nagyon tetszik
nekem mind nagyon tetszik
2010. szeptember 19. 20:55
|
|
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline
|
Idézet (tiffanybabe @ 2010.07.31. 11:08)
Kedvenc

Wááá, álmaim háza! Tökéletes lenne, hiszen Kanadában több száz fás terület van, és egy helyes kis utca, meg ez a ház...
Mondjuk éjszaka kicsit parás lenne.
Nem hiába Kanada!
1 felhasználónak tetszik:
Wieber.
2010. szeptember 21. 12:40
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Nekem nincs "álomházam". Legyen elég nagy ahhoz, hogy egy család rendesen elférjen benne. Legyen egy kis udvar, ahol lehet kutyust tartani.
A legnagyobb álmom az egyébként, hogy olyan otthonom lesz egyszer, amiben van egy hatalmas könyvtárszoba... Amibe betehetem a tömérdek könyvemet, a CD-imet és a DVD-imet...
A legnagyobb álmom az egyébként, hogy olyan otthonom lesz egyszer, amiben van egy hatalmas könyvtárszoba... Amibe betehetem a tömérdek könyvemet, a CD-imet és a DVD-imet...
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.