Alicia Silverstone - 6x
2006. január 04. 16:02
|
Vaiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.03.28. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 4919 offline
|
Már több hq kép "segítségével" sikerült nőkből kiábrándulnom, de vhogy soha nem fér a fejembe, hogyan teheti meg bárki, hogy úgy megy el fotózásra, hogy előtte nem borotválja le a hónalját? Fotós vagyok, én biztos hazazavarnám a modellt, de még nem fordult ez velem soha elő. Ki érti ezt?
2006. január 04. 16:36
- Hi!
- Ha már fotós vagy... Légyszi mond el mik ezek a szennyeződések ("korpa" meg "fehér giliszták") a fotón? Szerintem direkt teszik rá (a mockos kisssssz személádák)
Én meg filterezhetek, mint állat
- Alicica meg imádnivaló . (pont)
- Köszy a képeket, szavy!
- Ha már fotós vagy... Légyszi mond el mik ezek a szennyeződések ("korpa" meg "fehér giliszták") a fotón? Szerintem direkt teszik rá (a mockos kisssssz személádák)
- Alicica meg imádnivaló . (pont)
- Köszy a képeket, szavy!
2006. január 04. 20:26
|
Vaiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.03.28. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 4919 offline
|
Dear Q-kac,
a képek szemcsézettségén látszik, hogy nem digitális úton készült az eredeti kép, az általad felfedezett kukacok, meg az eredeti papírképre került apró porszemek, szövetszálak. A legtöbb mai profi és félprofi scanner már tartalmaz olyan képjavító algoritmus, amik direkt ezeket szedik le a képről. Egyébként én is egyetértek azzal, hogy nem kellene annyit használni a phothoshopot mint manpság. Az oldalon postolt candid képeken lehet látni, hogy egyes hölgyemények milyen ütősen néznek ki profi beállítás nélkül, ne agy úristen' smink nélkül is. Természetes szépség rulez!
Nem egy barátnőm kért már meg korábban, hogy retusáljak neki képet, és a kívánságlistájuk végére már nem is ők voltak a képen.
a képek szemcsézettségén látszik, hogy nem digitális úton készült az eredeti kép, az általad felfedezett kukacok, meg az eredeti papírképre került apró porszemek, szövetszálak. A legtöbb mai profi és félprofi scanner már tartalmaz olyan képjavító algoritmus, amik direkt ezeket szedik le a képről. Egyébként én is egyetértek azzal, hogy nem kellene annyit használni a phothoshopot mint manpság. Az oldalon postolt candid képeken lehet látni, hogy egyes hölgyemények milyen ütősen néznek ki profi beállítás nélkül, ne agy úristen' smink nélkül is. Természetes szépség rulez!
Nem egy barátnőm kért már meg korábban, hogy retusáljak neki képet, és a kívánságlistájuk végére már nem is ők voltak a képen.
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.

0 felhasználónak tetszik: