Dukai Regina-Személyes fotók
2010. május 16. 17:18
|
|
kiskutyaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.04. Hozzászólás: 323 Csatolások: 864 Azonosító: 111495 offline
|
Én sem Pesten élek,viszont mostanság szokott jönni Debrecenben és múltkor is láttam a Zarában
De nem mentem oda hozzá mert siettem,meg nem is akarnám zavarni vásárlás közben
2010. május 16. 17:23
|
|
Sugarbird |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.23. Hozzászólás: 11153 Csatolások: 120184 Azonosító: 67006 offline
|
Idézet (kiskutyaa @ 2010.05.16. 17:18)
Én sem Pesten élek,viszont mostanság szokott jönni Debrecenben és múltkor is láttam a Zarában
De nem mentem oda hozzá mert siettem,meg nem is akarnám zavarni vásárlás közben 
egyszer én is vásárlás közben szólítottam meg,tündér volt
2010. május 25. 15:43
|
|
Sugarbird |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.23. Hozzászólás: 11153 Csatolások: 120184 Azonosító: 67006 offline
|
Szerelmes Regii közte a 100.képpel
1 felhasználónak tetszik:
nightfever
2010. június 21. 14:31
|
|
ventura |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.07.12. Hozzászólás: 2363 Csatolások: 587 Azonosító: 7500 offline
|
Idézet (AFCgirl @ 2010.06.21. 14:25)
Regi nyaral,de nem ő hnem Zitu van görögbe
Most akkor ki hol van?
(más: http://seas3.elte.hu/delg/publications/modern_talking/09.html )
2010. június 29. 08:48
|
Nózi100új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.26. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 118527 offline
|
Elképesztően gyönyörű!egyszerűen még nem született róla rossz kép!borzalmasan fotogén és végre valaki aki nem meztelenkedik állandóan!
Látjátok lányok így is lehet pénzt keresni,nem csak az állandó magamutogatással/cici,pu...,popsi/
Minden elismerésem a Regié!Ő egy igazi NŐ!
Látjátok lányok így is lehet pénzt keresni,nem csak az állandó magamutogatással/cici,pu...,popsi/
Minden elismerésem a Regié!Ő egy igazi NŐ!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.