Dukai Regina-Személyes fotók
2012. március 14. 11:31
|
|
Sugarbird |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.23. Hozzászólás: 11153 Csatolások: 120184 Azonosító: 67006 offline
|
Lányok/fiúk!!! A nagy érdeklődés miatt megismételjük most szombaton 11:00-kor a Diamond Art Media által meghirdetett castingot, mivel sokan jeleztétek, hogy a múlt szombaton nem tudtatok jelen lenni! Részletek a castingról: gyere csinosan, de nem kell kiöltözni! Fiúk farmer/póló, lányok szűk farmer, tornacipő vagy magassarkú és egy egyszerű felső, de a kapucnis mackó pulcsit most hagyjátok otthon!
) Beszélgetünk, megnézzük a járásotokat és készítünk egy fotót rólatok! Regisztrációs díj nincs, 21 év alatt gondviselő jelenléte szükséges!!! Helyszín:VISTA RENDEZVÉNYKÖZPONT, VI. ker. Paulai Ede u. 9. Ééééés nézzétek mit kaptam ma!! A COTY Hungary forgalmazza Roberto Cavalli legújabb illatát és én 1 perc alatt beleszerettem mikor pár nappal ezelőtt megéreztem az illatát és ma már kézben is tarthatom!! Próbáljátok ki csajoook!! Aaahh imádoom!!
))
Itthon volt az én Drágám 2 napot, de sajnos ma már vissza is ment!
Hoztam nektek egy kollázst rólunk!
) Jó éjt nektek lányok/fiúk!!!
))
Csodaszép napot kívánok mindenkinek egy újabb sexy Linda kollekciós Sugarbird szerzeménnyel!! A napokban újra lesz "Kérdezz és én felelek!" post itt a facebookon a Vöslauer Magyarország jóvoltából!! Gyűjtsétek a kérdéseiteket és hamarosan feltehetitek nekem!!
))
Itthon volt az én Drágám 2 napot, de sajnos ma már vissza is ment!
Csodaszép napot kívánok mindenkinek egy újabb sexy Linda kollekciós Sugarbird szerzeménnyel!! A napokban újra lesz "Kérdezz és én felelek!" post itt a facebookon a Vöslauer Magyarország jóvoltából!! Gyűjtsétek a kérdéseiteket és hamarosan feltehetitek nekem!!
2012. március 14. 21:57
|
|
Sugarbird |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.23. Hozzászólás: 11153 Csatolások: 120184 Azonosító: 67006 offline
|
' Szóval lányok/fiúk eljött a "Kérdezz és én felelek!" post ideje a Vöslauer Magyarország jóvoltából!!
Előre szólok, hogy csak és kizárólag értelmes, normális kérdésekre válaszolok (ha valaki nem így tesz, azonnal kitiltom!!) és mielőtt feltennéd a kérdést olvasd el a hozzászólásokat figyelmesen, mert 1 kérdésre csak 1x válaszolok!! Jöhetnek a kérdések!!!
Mire vagytok kíváncsiak velem kapcsolatban??
) '
2012. március 15. 10:47
|
|
Sugarbird |
|
' Sziasztook!!!
Mi jót fogtok csinálni ma?? Én gyorsan befotóztam nektek egy új szupeer Sugarbird rucit, aztán majd edzeni megyek és pihenek egy nagyot!!
Holnap már 18 fok lesz!!
) Van valami jó ötletetek mit csináljunk ebben a szép időben? Ne feledjétek, hogy szombaton 11:00-kor folytatódik Budapesten a Diamond Art Media válogatása a VISTA RENDEZVÉNYKÖZPONTBAN (VI. ker. Paulai Ede u. 9.) Én is a helyszínen leszek és segítek nektek a színpadi mozgásban!! A keddi postomban többet írtam az eseményről!! Várunk titeket sok szeretettel!!!
)) '
2012. március 25. 13:02
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Kép egy újabb LOVE kollekciós darabról és indulás Bresciaba!
1 felhasználónak tetszik:
nightfever
2012. április 08. 17:55
|
|
Sugarbird |
|
Reginyuszi.
1 felhasználónak tetszik:
nightfever
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.