Dukai Regina-Személyes fotók
2011. szeptember 22. 16:35
" Mosolygós jó reggelt!!
Hogy aludtatok? Mit csináltok ma? Én rohanok a Da Vinci Art Dent rendelőjébe úgyanis mostantól ők szépítik a mosolyomat!! Hamarosan ki kell műteni a bölcsességfogaimat, mert nagyon rossz helyen vannak és nem tudnak kibújni! Nagyon félek a műtéttől, mert sok rosszat hallottam már! :)Aztán irány a Music Channel, Shakira Flash mob táncpróba (www.facebook.com/event.php?eid=239042659473768), aztán az új Thomas Sabo üzlet megnyitójára! Jó kis pörgős nap lesz!!
"
1 felhasználónak tetszik:
xBlondie
2011. szeptember 23. 13:06
" Na csajok!! NEM tudok nektek abban segíteni, hogy van-e értelme elindulnotok a modell pályán, mert nem vagyok modell ügynökség, ezért kérlek benneteket ne küldjetek nekem képeket magatokról. NEM tudom a hajam milyen színű festékkel van festve, már többször leírtam nektek ,hogy a HairClub-ban festik. Amit viszont tudok és le is fotóztam nektek, hogy miként lehet a legegyszerűbben hullámos hajat csinálni. A lényeg, hogy este frissen mosd meg és csináld a következő lépéseket!! Így reggel csak a tetejére kell kicsit rásütnöd!! Hajrááááá!!!
"
xBlondie
2011. szeptember 23. 13:06
" Jó reggelt!! Hogy vagytok? Én most indulok be a La Papaya Fashion Club -ba, viszem a rengeteg ruhát és cipőt!
Aztán Hédihez is felugrom, hogy átbeszéljem vele milyen ruhám lesz a jövőheti Sugarbird bemutatón! (www.facebook.com/event.php?eid=244145255631188) A jelentkezés az Iridina Due Szem szépségversenyre lezárult!A verseny döntőjére 2011.október 7.-én kerül sor Budapesten a Symbolban,ahol végre kiderül, kié a legcsábosabb tekintet Magyarországon! A döntőn én is ott leszek a zsűritagok között! Tegnap pedig Zita egyik új SB ruhájában indultam útnak egy Thomas Sabo rendezvényre!! Hogy tetszik?
"
xBlondie
2011. szeptember 26. 20:26
" Jóóó reggetl!! Sűrű hét elé nézek, de ennek én nagyon örülök! Ma egy új Svájci arcápolási termékcsalád bemutatóján leszek háziasszony,holnap NE FELEDJÉTEK: www.facebook.com/shakiraflashmob, itt találkozhattok velem és megnézhetitek hogy parádézom a "parketten", csürötökön SUGARBIRD FASHION SHOW: www.facebook.com/event.php?eid=244145255631188, pénteken pedig irááááány Bresciaba a Szerelmemhez!!! Már alig várom! Jó kis hét lesz! Most pedig rohanok az Oxygen Wellness-be edzeni!! Hogy tetszik a Sugarbird csillagos cicanacim?
) Szép napot mindenkinek!!! "
2011. szeptember 28. 18:54
" Jó reggelt mindenkinek! Mit csináltok? Suli?Munka? Nekem ma kicsit lazább napom lesz, de holnap felpörög minden, mert bemutatjuk a várva várt Sugarbird kollekciónkat a Symbolban és pénteken irááááááány Brescia!!! ♥ És ha már a ruháknál tartunk akkor nézzétek csak milyen kollázst csináltam!
Ismét happiness is a $10 tee van rajtam!!
Lájkoljátok ezt a 3 oldalt, hogy megmutassuk nekik, hogy az itthoni lányok/fiúk nagyon szeretnék, ha bejönnének Magyarországra: ROCK 'N' ROLL , Eiman Hamza
"
xBlondie
2011. szeptember 29. 18:14
|
|
Sugarbird |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.23. Hozzászólás: 11153 Csatolások: 120184 Azonosító: 67006 offline
|
Szívem csücske ez a nő !
"Egy kis "titok" a ma esti Sugarbird bemutatóról!!!
Tüzes "Snoopy" Tamás a HairClub-ban ilyen hajat álmodott meg nekem ma estére!
Hogy tetszik??
"
"Egy kis "titok" a ma esti Sugarbird bemutatóról!!!
2011. szeptember 30. 13:11
" Jóóóóó reggelt mindenkinek!!!Hamarosan indulok a reptérre és indulok a Szerelmemhez Bresciaba!!Alig várom már, hogy ott legyek!
A tegnapi Sugarbird bemutató fantasztikusan sikerült és én nagyon büszke vagyok ,hogy egy ilyen szuper dolog és csapat részese lehetek!!Az új kollekcióm mellett végre elkészíthettem egy amolyan "otthoni-bújós-fini pamutos" kollekciót amiről hamarosan hozok nektek képeket!! Imádom őket és ti is imádni fogjátok ebben biztos vagyok!
Legyen szép napotok!! Tegnap így indultam a bemutatóra! Hogy tetszik?
"
2011. szeptember 30. 21:10
" Megérkeztem Bresciaba és már küldöm is innen a puszikat nektek a legújabb Sugarbird "Love" kollekcióm egyik darabjában!!
Imádom!!! Pihe-puha és nagyon vagány!!
Szerelmes napokat mindenkinek!!
Én sajnos csak holnap láthatom a Szerelmem, mert most már Modenaban van a csapattal a holnapi meccs miatt, amit én is elmegyek megnézni, hogy élőben szurkolhassak neki!
♥ "
2011. október 02. 12:26
" Sziasztok!! Hogy vagytok? Mi nagyon jól!
Tegnap a Szerelmem ismét gólt rúgott, szóval nagy volt az örömöm a meccsen Modenaban!
Ma, ha minden jól megy akkor elmegyünk Velencébe!! Nagyon várom már, mert legalább 10 éve nem jártam ott!
Ti mi jót csináltok? Vasárnapi húsleves? Rántotthús? Küldjetek nekem fénypostán!
) "
2011. október 09. 11:52
" Sziasztok! Meglatogattam a szegedi Arkadban levo L.A. MakeUp uzletet is,ahol mar kaphato a kedvenc Diamon Shine 756-os szajfenyem is! Nagyon szep az uzlet! A -1-es szinten a Happy Box uzleteben talaljatok meg a termekeiket!
"
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.