Lindsay apjának a Twitterén jelent meg a hír. "Az igazság az, hogy a lányom HIV-pozitívként él, és ezzel fog is élete hátramaradó részében." - szólt a tweet.
A teljes cikkhez kattints ide!
Lindsay Lohan HIV-pozitív?
2010. április 28. 20:01
Hát erre inkább nem mondanék semmit...
milyen világban élün már.. ezfeltörnekaztfeltörnik, errőlaztterjesztikHIVpozitívamásikrólmegmást.
hát ez elég cikis
milyen világban élün már.. ezfeltörnekaztfeltörnik, errőlaztterjesztikHIVpozitívamásikrólmegmást.
hát ez elég cikis
2010. április 28. 20:02
|
|
xBlondiefashionista |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.11.14. Hozzászólás: 2713 Csatolások: 14045 Azonosító: 112254 offline
|
Idézet (prézli @ 2010.04.28. 19:58)
What? A lényeg, nem az, és ügy lezárva 
tudom, de a TheHollywoodGossipról fordítottam le szinte szószerint a cikket, és gondoltam Lindsay érdekel embereket, úgyhogy mégiscsak "hír"... :
2010. április 28. 20:03
Perez Hiltont pofánvághatom ?????
De most komolyan...xd
De most komolyan...xd
2010. április 28. 20:03
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
Idézet (miax3 @ 2010.04.28. 20:02)
tudom, de a TheHollywoodGossipról fordítottam le szinte szószerint a cikket, és gondoltam Lindsay érdekel embereket, úgyhogy mégiscsak "hír"... :
D
Jaaa, a fordítással / cikkel nincs semmi baj, csak ez a kakikeverés... és már megint Perez...
2010. április 28. 20:04
Perez egy idióta!!!Nevetséges, szánalmas egy alak!
2010. április 28. 20:04
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
Idézet (SallaiHajnalka @ 2010.04.28. 20:03)
Perez Hiltont pofánvághatom ?????
De most komolyan...xd
De most komolyan...xd
Neee, mert az a szép feje megsérül. (Beválasztották Latin-Amerikában az 50 legszebb embere közé
2010. április 28. 21:29
|
|
Hirovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.10. Hozzászólás: 403 Csatolások: 40 Azonosító: 49037 offline
|
egy apa az ilyen hírt nem fogja közzé tenni.Mert a bármi amit megírsz a neten akár iwiwen,Twitter, facebook,myspace, és sorolhatnám, nem marad titokban.Ezeket kedvük szerint ellenőrizhetik az üzemeltetők, hisz nekik jogosultságuk van.És biztos vagyok benne, hogy egy híresség ha igaz is lenne a hír ilyet nem tenne közzé a neten főleg nem a lányáról.Szal, ez az egész baromság,megint valami olyan szar kavarás hogy az emberek foglalkozzanak kicsit Lindsayel...egyáltalán miből él az az ostoba tyúk? mert csinált 3 filmet max...és nem hiszem hogy olyan jól fizettek,a szerepekért, hogy élete végéig megéljen belőle.Tipikusan olyan mint Kiszel Tünde( mondjuk sokkal szebb és csinosabb) aki úgy él mint valami celeb, de senki nem tudja miből,hogy mi a munkája...na mindegy a lényeg hogy az egész baromság úgy ahogy van.
2010. április 29. 13:33
Hát persze hogy Perez Hilton...mint mindig...Amúgy meg,ilyet nem szokás csak úgy közzétenni a neten,meg amúgy is...kit érdekel hogy az-e vagy sem? Különben meg,én majd akkor hiszem el ha maga Lindsay mondja ki.
2010. április 30. 21:20
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
jesszusom, egy perce? és perezke mindenkinek ott van ám a twitterén... hú, úgy utálom.. komolyam, 2színűbb, mint bárki, aki ezen a világon él. és ez igaz!! O.O
2010. május 03. 02:20
ez egy beképzelt, szánalmas alak :S minden sztárba beleköt, aki valamit letett az asztalra míg ő csak a kritikát. Jogtalanul!
2010. május 03. 03:42
|
|
fuge7Dódika |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.23. Hozzászólás: 1880 Csatolások: 1927 Azonosító: 74746 offline
|
Idézet (Hiro @ 2010.04.28. 21:29)
egyáltalán miből él az az ostoba tyúk? mert csinált 3 filmet max...és nem hiszem hogy olyan jól fizettek,a szerepekért, hogy élete végéig megéljen belőle.Tipikusan olyan mint Kiszel Tünde( mondjuk sokkal szebb és csinosabb) aki úgy él mint valami celeb, de senki nem tudja miből,hogy mi a munkája...
ez így van.
más: jól értem a cikket, hogy Perez Hilton "MEGHACKELTE Lindsay apjának a twitterjét"????
legközelebb az jelenik meg majd, hogy "PH meghackelte a pentagon szerverét", vagy mi? és akkor majd megint jót fröcsöghettek rajta, hát szép, mondhatom.
amúgy ez az eredeti hír, mindenki eldöntheti ki a szarkeverő.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: